Slovensko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Švýcarsko
sk Neděle 06.11.2016, 13:00 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 HAŠČÁK - 4:1
     
    58:58
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko pečatí svoje víťazstvo v tomto zápase a aj na Nemeckom pohári! MARCEL HAŠČÁK si spracoval prihrávku v strednom pásme a sám šiel na prázdnu bránku. Zakončenie mu už nerobilo problém.
    Asistencia: Martin Gernát
     
    58:25
    Bude sa vhadzovať v našom obrannom pásme a Švajčiari začnú po buly svoju powerplay!
     
    58:25
    Oddychový čas pre Švajčiarsko!
     
    56:32
    Budeme hrať presilovú hrú. Vincent Praplan dostáva dvojminútový trest za seknutie.
     
    52:36
    Slovensko si však po Herrenovej šanci vydýchne. Budeme hrať presilovku, keďže Lino Martschini dostáva dve minúty za seknutie.
     
    52:19
    Po skvelej kolmej prihrávke sa do samostatného úniku vysunul Yannick Herren, ktorý šiel sám na Laca, no bekhendovým blafákom ho neprekonal!
    50:46 HAŠČÁK - 3:1
     
    50:46
    Slovensko dalo gól!
    Naši zvyšujú svoje vedenie v zápase. Cingel ešte v rohu klziska vybojoval stratený puk a posunul ho pred bránku MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorého bekhendová strela skončila v bráne!
    Asistencia: Lukáš Cingel.
     
    46:33
    Budeme hrať presilovku piatich proti trom. Jeremy Wick dostáva dve minút za narazenie na mantinel.
     
    44:52
    Budeme hrať prvú presilovku v zápase. Enzo Corvi dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    43:50
    Slovensko dalo gól!
    Nášmu tímu sa podarilo prinavrátiť vedenie na našu stranu! Kudrna posunul puk na pravý kruh MICHALOVI ČAJKOVSKÉMU, ktorý sa natlačil pred bránku a šikovnou strelou prekonal Stephana!
    Asistencia: Andrej Kudrna.
     
    41:58
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari získali puk vďaka našej riskantnej rozohrávke. Čerešňák prihrávkou po osi hľadal Češíka, no puk medzi kruhmi zachytil LINO MARTSCHINI a jeho strela skončila pri pravej žrdi!
    Bez asistencie.
     
    36:53
    Bortňák ešte získal puk na modrej čiare a krížnou prihrávkou našiel Bruna Mráza, ktorý pálil príklepom. Stephanovi puk vypadol po pravej ruke, ale rýchlo ho stihli Švajčiari upratať!
     
    34:29
    Budeme sa opäť brániť v oslabení, no tentokrát to bolo veľmi prísne vylúčenie. Martin Gernát dostáva dve minúty za držanie.
     
    30:24
    Budeme sa druhýkrát v zápase brániť vo štvorici. Michal Čajkovský dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:58
    Veľká šanca pre Slovensko! Michal Čajkovský sa šikovne prepracoval po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Stephan nemal puk pod kontrolou, spadol mu do bránkoviska a potom sa k dorážke snažil dostať Cingel. Švajčiari to však potom vyriešili.
     
    25:26
    Akonáhle naši hráči získali puk v obrannom pásme, vyštartoval po pravom krídle dopredu Andrej Kudrna a vystrelil do bližšej ľavej žrde, ktorej zvuk bolo zreteľne počuť!
     
    17:55
    Trška sa nedobre zorientoval na modrej čiare a dopredu bol vyslaný Praplan. Jeho strela skončila na Lacovej vyrážačke. Potom ostal pred bránkou opäť voľný Praplan, spracoval si puk, ešte sa aj opýtal Laca, kde to chce, no nakoniec zakončil iba do nášho brankára!
    15:18 CINGEL - 1:0

    Zdroj: rtvs
     
    15:18
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejisti idú do vedenia gólom v oslabení! Našim sa podarilo vyhodiť puk po ľavom krídle. Zachytil ho LUKÁŠ CINGEL, ktorý ešte mal na opačnej strane Hrnku, no rozhodol sa zakončiť sám a urobil to pekne. Sťahovačkou sa zbavil švajčiarskeho hráča a potom strelou k ľavej žrdi prekonal Stephana!
    Asistencia: Martin Gernát.
     
    15:02
    Diaz pálil z osi ihriska na modrej čiare. Nakoniec puk vyrazil tesne pred Lacom Praplan. Z dorážky z pravého kruhu sme videli Geeringa, no aj toto zakončenie Laco pokryl!
     
    13:48
    Švajčiarsko bude hrať ako prvé presilovku. Vladimír Dravecký je potrestaný dvomi minútami za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    08:39
    Vo vynikajúcej príležitosti spred bránkovisko sa ocitol Dávid Skokan. Jeho pokus, ktorý mohol skončiť v odkrytej bránke, nakoniec bol len na Stephanovi!
     
    04:54
    Rod šikovnou prihrávkou z pravého kruhu našiel pred bránkoviskom Froidevauxa, ktorého zakončenie z prvej náš gólman Ján Laco skvelo zachytil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Cingel (Gernát), 44. Čajkovský (Kudrna), 51. Haščák (Cingel), 59. Haščák (Gernát) – 42. Martschini


    Slovensko: Laco (Janus) – Čajkovský (A), J. Mikuš, Trška, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Šedivý – Haščák, Dravecký (C), Cingel – Hrnka, Suja, Skokan (A) – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, Mráz
    Švýcarsko: Stephan (Mayer) – Diaz (A), Geering (A), Genazzi, Loeffel, Grossmann, Schlumpf, Schneeberger – Hofmann, Ambühl (C), Praplan – Corvi, Simion, Jorg – Martschini, Haas, Herren – Wick, Rod, Froidevaux
    ocianews.com