Studénka Sledge – Zlín sledge 3:1 (kon.) | Karlovy Vary – Litvínov 6:0 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Č.Budějovice 3:0 (kon.)
SOHO Olomouc – SHK Mustangové 0:2 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Neděle 06.11.2016, 16:00 • Zimní stadion, Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Česká para hokejová liga • 8. kolo
Partner:
     
    Hostům se nakonec podařilo ubránit dvougólový náskok a důležitým ziskem tři bodů zůstávají v kontaktu s čelem tabulky. Pardubice dnes svého soupeře ve většině činností přehrávaly, domácím navíc scházelo štěstí při zakončení, když několikrát nebyli daleko od vstřelení branky. Drahý však nakonec udržel čisté konto, když se při několika situacích musel pořádně otáčet. Obě branky dnes vsítil Pavel Kubeš, který se podle všeho udrží v čelní pozici v kanadském bodování soutěže. Ode mně je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (17:36:03)
     
    Konec zápasu.
     
    44:35
    Veselý pálí od modré jen mimo tři tyče, Pardubice si už asi svůj náskok udrží.
     
    43:47
    SOHO však před koncem chce přece jen ještě zdramatizovat celý zápas, branku se však Kohoutům ani po hezkých akcích Ferenčíka vsítit nepovedlo.
     
    42:39
    Kořínek s Doležalem se snažili propasírovat puk přes skrumáž u domácí brány, Černoch ale puk nakonec ve strkanici našel a ukryl pod beton.
     
    42:02
    Hosté vyhazují puk až za bránu Kohoutů, vhazovat se tak bude díky zakázaného uvolnění zpět u hostující branky.
     
    41:34
    Pardubice po nevyužité přesilovce přece jen tlačí, Černoch si však v této periodě vždy poradil a nedal možnost Mustangům na zvýšení jejich náskoku.
     
    41:02
    Domácí v plném počtu.
     
    39:53
    Do zajímavého breaku se dostával Kardoš, ale nakonec přece jen i díky rychlému návratu beků nezakončil. Drahý si tak nakonec nepřipisuje zákrok.
     
    39:02
    Dnes půjde poprvé do oslabení i Olomouc, Slávo Ferenčík je vyloučen za vrážení na hrazení.
     
    38:03
    Pardubice si připsali další velký tlak, když se Kubeš s Buhrem snažili procpat kotouč do sítě. Jenomže Černoch s výpomocí Kardoše situaci ustáli a olomoucký brankář pro jistotu ještě přerušuje hru.
     
    37:02
    Hosté v plném počtu.
     
    36:48
    SOHO zatím stále nenachází cestu na průnik k pardubické kleci střední pásmo je totiž prozatím výborně bráněno defenzívou v čele s Pavlem Kubešem.
     
    35:43
    Domácí však zatím nenašli recept na pardubickou defenzívu, Mikuš pálil jen pod tlakem nad bránu Drahého.
     
    35:02
    Mustangové budou hrát znovu v oslabení, za napadení totiž odjel k trestné lavici Lukáš Kořínek, který atakoval v obranné třetině útočícího Ferenčíka.
     
    34:40
    Černoch raději podržel puk v lapačce po střele Buhra, která letěla těsně vedle brány. Pardubice jsou znovu ve velkém tlaku.
     
    33:34
    Stašák se snažil napadat rozehrávku hostů, ale na zkušené beky Pardubic nevyzrál. Domácí se tak musí znovu vrátit před svou bránu.
     
    32:59
    Kolek se pokoušel dostat do úniku, Pavel Kubeš mu však poslal o milimetr delší pas. Sudí tak pískají zakázané uvolnění.
     
    31:50
    Delší tlak Pardubic nakonec zakončuje střelou Pavel Kubeš, puk ovšem letí jen do betonu brankáře Černocha, který jej vyráží mimo tři tyče.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 15. Kubeš (Kubeš), 25. Kubeš (Kubeš)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Gergerly, Veselý, Novák (C), Jedlička, Mikuš, Prášil, Večeřek, Kardoš, Ferenčík, Stašák
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Kolek, Štěpjak, Kubeš J., Michalec, Kubeš P., Buhr, Doležal, Kořínek, Buhr, Chudomský
    ocianews.com