Česko – Rusko 0:3 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:1 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Rusko
Neděle 06.11.2016, 12:30 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:03 Alexej BEREGLAZOV - 0:3
     
    49:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nikita Gusev ve středním pásmu roztáhl hru na ALEXEJE BEREGLAZOVA, který využil hromadu volného prostoru ke tvrdé střele s příklepem, která nad lapačkou Dominika Fucha z levého kruhu pro vhazování zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Nikita Gusev.
    37:03 Nikita GUSEV - 0:2
     
    37:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nikolaj Prochorkin nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování NIKITU GUSEVA, který střelou zápěstím zamířil nad přesouvajícím se Dominikem Furchem z úhlu do odkryté části brány. Rusko využilo přesilovou hru a ujalo se vedení 2:0. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Viktor Antipin.
    25:51 Vladimir TKAČJOV - 0:1
     
    25:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové vyrazili při vlastním oslabení do přečíslení dva na jednoho, který v blízkosti levé tyče zakončil po přihrávce Stěpana Sannikova ze druhé vlny najíždějící VLADIMIR TKAČJOV střelou do horní poloviny odkryté brány. Asistence: Stěpan Sannikov.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Tkačjov (Sannikov), 38. N. Gusev (Prochorkin, Antipin), 50. Bereglazov (N. Gusev)


    Česko: Furch – Polášek, Jeřábek (C), T. Pavelka, R. Šimek, Dietz, Rutta, M. Doudera – D. Kubalík, Horák, Radil – M. Kvapil, Filippi, Kämpf – T. Zohorna, R. Hanzl, P. Holík – Lenc, Bulíř, Hyka – Jarůšek.
    Rusko: I. Sorokin – Antipin, Ožiganov, Bereglazov, Mironov, Zub, Rafikov, Ljubuškin – N. Gusev, Prochorkin, Barabanov – Golyšev, Světlakov, Ničuškin – Šumakov, Tkačjov, Sannikov – Leščenko, Kraskovskij, Korškov.

    Rozhodčí: Anssi Salonen, Mikko Kaukokari. Čároví: Pasi Nieminen, Timo Heinonen

    Diváci: 2 656
    bahis siteleri