Česko – Rusko 0:3 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
4:1 (0:1, 4:0, 0:0)
Švédsko
Neděle 06.11.2016, 16:30 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:39 Veli-Matti SAVINAINEN - 4:1
     
    33:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jedou! Jormakka vybojoval v obranné třetině puk a urychleně poslal do úniku VELI-MATTIHO SAVINAINENA, který bekhendovým pokusem zvyšuje na rozdíl již tří tref. Asistence: Pekka Jormakka.
    26:37 Mika PYÖRÄLÄ - 3:1
     
    26:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jízda Suomi pokračuje! Filppula původně jenom nahazoval puk na branku, jenomže díky tomu, že faulovaný MIKA PYÖRÄLÄ ne svojí vinou zabránil Svedbergovi chytat, kotouč doklouzal až do sítě. Ještě se kus černé gumy otřel o Pyöraläho, jemuž je tedy gól připsán. Asistence: Ilari Filppula.
    25:16 Miro AALTONEN - 2:1
     
    25:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a domácí dokonce již vedou! Situace jako přes kopírák, od modré pálil Lajunen a dorážel MIRO AALTONEN. Nutno ale dodat, že před gólem se mělo vylučovat na domácí straně za vysokou hůl, sudí ale tuto situaci přihlédl. Asistence: Ville Lajunen a Ilari Melart.
    24:46 Joonas KEMPPAINEN - 1:1
     
    24:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale vyrovnáno je! Ránu Elorinneho ještě Svedberg vyrazil před sebe, JOONAS KEMPPAINEN ale pohotově puk doklepl do sítě. Asistence: Aleksi Elorinne a Mika Pyörälä.
    14:50 Patrick CEHLIN - 0:1
     
    14:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou do vedení! Parádní práci odvedl Mattias Sjögren, který se dokázal prodrat mezi dvěma beky a ještě přihrát PATRICKU CEHLINOVI, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Mattias Sjögren.
    Marken.cz

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 25. Kemppainen (Elorinne, Pyörälä), 26. M. Aaltonen (Lajunen, Melart), 27. Pyörälä (I. Filppula), 34. Savinainen (Jormakka) – 15. Cehlin (Sjögren)


    Finsko: Metsola – Hietanen, Virtanen, Elorinne, Ohtamaa, Lajunen, Melart (C), Kukkonen, Kivistö – I. Filppula, Kemppainen, Pyörälä – Koskiranta, Jormakka, Savinainen – Kuusela, Joensuu, M. Aaltonen – Sallinen, Pihlström.
    Švédsko: Lassinantti – Ahnelöv, Tömmernes, Kronwall (C), Andersson, Andersén, Hultström – Wännström, J. Lundqvist, Kempe – Pettersson, Sjögren, Klasen – Bergström, Zackrisson, Gynge – Everberg, Westerholm, Cehlin – Klingberg.

    Rozhodčí: Pražák, Hodek (oba CZE) – Pesonen, Suominen (oba FIN)

    Diváci: 8022
    bahis siteleri