Novokuzněck – Soči 1:0 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 0:2 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – HC Slovan 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.)
Ufa – Toljatti 4:2 (kon.) | Minsk – Vladivostok 0:3 (kon.) | Jokerit – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Riga – Kunlun 2:5 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Red Star Kunlun
Úterý 08.11.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:51:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Sedláček (RIG) – 27 zákroků

    Martin Bakoš (KUN) – 1+0, 6 střel, čas na ledě 15:14
    Tomáš Marcinko (KUN) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:01
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 38 – 32
    Zásahy brankářů: 27 – 36
    Vyloučení: 3 – 2
    Bodyčeky: 17 – 11
    Vyhrané buly: 29 – 30
    Využití: 0 – 2
    Oslabení: 0 – 2
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí o tři góly a připisují si důležité tři body do tabulky a dále tak překvapují coby nováček v KHL. Naopak Riga se ode dna tabulky Východní konference zatím neodlepí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Kotouč je ve středním pásmu a už se nic nestane. Zápas je už u svého definitivního konce.
     
    59:25
    Ještě to dalekonosnou střelou zkoušel Milelis Redlihs, ale na Makarovova nevyzrál. Ten naopak posílá kotouč na hokejky svých spoluhráčů, kteří se vydávají na svůj asi poslední výlet do útočného pásma.
     
    59:00
    Meija skáče na led a Riga je tedy v plném počtu.
     
    58:22
    Znovu se Riga osvobozuje a posílá kotouč až před brankáře Makarova.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty druhé třetiny.
     
    57:32
    Pěknou akci sehráli hosté před domácí brankou, na konci se ke střele z levé strany dostal Linus Videll, ale branku domácích minul. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    57:00
    Meija oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za sekání. Hosté si tak zahrají svou další přesilovou hru.
     
    56:34
    Slibně se rozvíjející akci Rigy zastavilo postavení mimo hru, která se tak přestěhuje opět zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    56:01
    A počínal si znovu velmi dobře i proti střele Marise Bičevskise a ukrývá touš znovu ve své lapačce. Následně pak raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    55:23
    Domácí obléhali branku Kunlunu, kde se k dobré střele dostal Krišjanis Redlihs, ale jeho rána končí na kom jiném, než na Makarovovi.
     
    54:15
    Lauris Darzinš se napřáhl k mohutné střele z pravého kruhu, ta proplachtila až na branku Kunlunu, kde byl zase připravený Makarov a svým zákrokem opět drží svůj tým.
     
    53:47
    Meija se snažil proháčkovat zpoza branky hostů do předbrankového prostoru Kunlunu, to se mu ovšem nepovedlo. Kotouč tak mají opět ve své moci hosté, kteří míří bez problémů na opačnou stranu.
     
    52:58
    Naopak mohli jít hosté znovu do dalšího náskoku, ale Ponikarovskij svou střelu zblízka poslal pouze do připravené lapačky Jakuba Sedláčka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Sčastlivyj (Sedláček, Skvorcovs), 51. Mullen (Pujacs) – 25. Videll (Jalasvaara), 32. Rau (Collins, Videll), 36. Bakoš, 42. Jašin (Pereskokov, Bellemore), 50. Rau (Collins)


    Dinamo Riga: Sedláček – Cibulskis, Galvinš, Mullen, Pujacs, J. Redlihs, K. Redlihs, Kristaps – M. Redlihs (C), Bičevskis, Indrašis – Meija, Gillies, Shugg – Skvorcovs, Sčastlivyj, Darzinš – E. Kulda, Pavlovs, Lipsbergs.
    Red Star Kunlun: An. Makarov – Mäntylä, Jalasvaara (C), Bellemore, Viklund, Pereťagin, Jüe, Mikulovič – Collins, Videll, Rau – J. Alševskij, Marcinko, Bakoš – Fleury, Pereskokov, Jašin – S. Alševskij, Veličkin, Ponikarovskij – Jing.

    Rozhodčí: Bondar, Fraňo – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri