NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 09.11.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Jordan Martinook (ARI) (2 + 0)
    Max Domi (ARI) (1 + 2)
    Anthony DeAngelo (ARI) (1 + 0) (05:42:31)
     
    Československá stopa v utkání

    Radim Vrbata (ARI) (0 + 2)
     
    Střely na branku v zápase

    Colorado Avalanche: 27

    Arizona Coyotes: 25
     
    Je rozhodnuto, body z tohoto utkání si nakonec odnesou hokejisté Arizona Coyotes. A nutno podotknout, že poměrně zaslouženě. Jedinou silnější pasáž prožilo Colorado v prostřední části, zbytek zápasu byla hra hodně vyrovnaná a v rozhodujících momentech dokázali skórovat hosté. Co je zajímavé, v první minutě každé ze tří třetin padla branka, dvakrát z hokejek Arizonských. I tyto dvě trefy Jordana Martinooka možná rozhodly. Avalanche tedy doma ztrácejí důležité body a Pouštní psi naopak berou cenné bodíky do tabulky Pacifické divize. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou středu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Arizona ještě nestačila vyhodit puk do středního pásma, to se jí podařilo až po několika pokusech. Ale jen na chvíli, pak už zase byli Avalanche zpět u jejich klece.
     
    59:16
    Colorado Avalanche si pochopitelně vybírají oddechový čas.
     
    59:13
    Běží poslední minuta třetí třetiny, puk skončil sražený někde mimo hrací plochu a minimálně ještě jednou se bude vhazovat. Poslední šance pro Avalanche něco zkusit.
     
    58:48
    Teď už ale Pickard odjel na střídačku a Avalanche to tedy zkoušejí s prázdnou brankou a jedním mužem v poli navíc.
     
    58:15
    Nebude dlouho trvat a nejspíš se dočkáme odvolání coloradského gólmana. Zatím ale Calvin Pickard zůstává mezi třemi tyčemi Avalanche.
     
    57:35
    Pickard už si nějakou chvíli nemusel připsat do statistik žádná zásah. Nyní sice sleduje, jak za jeho brankou krouží s pukem Rieder, jenže ten spíše střádá drahocenné vteřiny.
     
    57:00
    Velmi rychlý přístup arizonských hokejistů na modré obranné čáře. Sotva se tam dostane puk, už hosté stavějí neprostupnou zeď. Přes tu se teď Lavinám bude hodně těžko dostávat.
     
    56:18
    Colorado zpátky v útočné třetině, útočné formaci se ale vůbec nepovedla kombinace na pravém kruhu a do protiútoku následně zamířil Max Domi.
     
    55:35
    Alex Goligoski vyřešil trable hned se dvěma soupeři zároveň a hned jak to šlo, tak vyhodil kotouč co nejdále od hostující brány. Udělal to ale tak šikovně, aby se nejednalo o zakázané uvolnění.
     
    55:04
    Začalo poslední pět minut základní hrací doby, Colorado bude muset začít riskovat, pokud chce ještě pomýšlet na body z tohoto zápasu. Střeleckým pokusem se prezentoval arizonský Radim Vrbata.
     
    54:46
    Gabriel Landeskog tak dlouho čekal s nahrávkou, až nakonec raději zakončoval. Ale Louis Domingue znovu pozorný, tentokráte si moc dobře pohlídal místečko u pravé tyčky zařízení.
     
    54:20
    Laviny uspěly i na dalším vhazování a nějakou chvíli tedy ještě zůstaly v útočném pásmu. Je jasné, že v posledních minutách třetí třetiny se hosté nebudou chtít nikam zbytečně tlačit.
     
    54:13
    Erik Johnson málem zaskočil gólmana Kojotů skrytou střelou, na poslední chvíli si ji Domingue dokázal najít. Pak ještě před začátkem komerční pauzy rozmíška před arizonskou klecí, ale nešlo o nic vážného, vylučovat se nebude.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. R. Bourque (E. Johnson, Grigorenko), 27. MacKinnon (Duchene) – 1. Martinook (Vrbata, J. McGinn), 37. DeAngelo (Domi, Duclair), 38. Domi (C. Murphy, Duclair), 41. Martinook (Vrbata, Domi)


    Colorado Avalanche: Pickard – Zadorov, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Beauchemin, Gelinas – MacKinnon, Duchene, Rantanen – Landeskog, Söderberg, Iginla – R. Bourque, Grigorenko, Colborne – Martinsen, J. Mitchell, McLeod.
    Arizona Coyotes: Domingue – Ekman-Larsson, C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn – J. McGinn, Martinook, Vrbata – Domi, Dvorak, Duclair – Dauphin, Richardson, Doan – Crouse, Gaudet, White.

    Rozhodčí: O'Rourke, Walsh – Cameron, Grandt

    Diváci: 13 858
    bahis siteleri