Novokuzněck – Spartak Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 1:4 (kon.) | Omsk – Soči 4:0 (kon.)
Barys – HC Slovan 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Ufa – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Minsk – Kunlun 3:4 (kon.) | Jokerit – Vladivostok 2:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Spartak Moskva
Čtvrtek 10.11.2016, 13:00 • Metallurgs Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (15:11:54)
     
    Až na první třetinu, která byla z obou stran hodně vyrovnaná, měl Spartak utkání s Metallurgem plně pod kontrolou a domů si odváží velmi cenné body do boje o play-off. Výtečný výkon předvedl gólman Bespalov, kterému se podařilo udržet čisté konto, jednu asistenci si mimochodem připsal i český útočník Lukáš Radil. Domácí se nálepky nejhoršího týmu KHL ani po tomto zápase nezbavili.
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Menší potyčka nyní vznikla mezi hráči před Karejevem. Bez zbytečného vyloučení, asi s takovým přístupem přišli sjednat nápravu rozhodčí. Vhazovat se bude před domácím brankářem.
     
    56:35
    Bespalov schoval puk pod svojí lapačku. Pro jistotu. V tuhle chvíli si není radno hrát na hrdinu. Obzvláště, když vám jde o čisté konto.
     
    55:57
    Taratuchin nahazoval puk od modré čáry, Bespalov však nakonec ani nemusel reagovat. Tohle jakési zakončení, které se ani nepokusil nikdo tečovat, skončilo mimo.
     
    55:00
    Metallurgu se čas krátí. Časomíra právě ukázala posledních pět minut. Pochopitelně že na domácí lavičce je hodně pochmurno. Ostatně vlastně jako po celou dobu této sezóny.
    Dominik Furch je jedničkou Omsku a dostává důvěru i v reprezentaci! (y)

    Dominik Furch je #MadeOfHockey ???? #CCMHockey #CCMGoalie

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    53:39
    Bespalov kryl další ránu. Metallurg se snaží tlačit dopředu a alespoň nějakým způsobem potěšit své nejvěrnější fanoušky. Jenže moskevský brankář je zatím silně proti.
     
    52:58
    Ani z tohohle závaru před Bespalovem Metallurgu nezapršelo. Hostující gólman dnes chytá opravdu parádně.
     
    52:30
    Nějakých sedm a půl minuty zbývá do konce. Utkání se prakticky jen dohrává. Otázkou je, jestli Bespalov udrží čisté konto, nebo jestli se Metallurg nakonec dočká nějaké čestné odměny.
     
    50:45
    Dlouho držel Spartak puk na svých hokejkách, než mu ho sebral Zemčenko. Ten chvilku kroužil v útočném pásmu, pak ale o touš přišel.
     
    49:57
    Zakázaného uvolnění se nyní dopustili domácí hráči Metallurgu. Högström sjel pro puk za branku a podal ho rozhodčím. Vhazování před Karejevem se bude opakovat.
     
    49:48
    Hra je přerušená, vhazovat se bude před Karejevovou brankou.
     
    48:55
    Kuvajev opravdu neměl kam spěchat. Puk zavezl až za svou branku a pak ho v klidu rozehrál dopředu. Spartak držel delší dobu útočné pásmo. A to je situace, která mu zajisté plně vyhovuje.
     
    47:44
    Zemčenko se dostal do dobré střelecké pozice, svůj pokus ovšem usměrnil jen mimo kýžený prostor. Marná je zatím snaha Metallurgu alespoň o snížení stavu.
     
    46:53
    Spartak by si měl dávat větší pozor vzadu! Tohle byla obrovská tutovka Lebeděva. Ten se dostal do samostatného úniku, mířil nad vyrážečku Bespalova, ten si ale nakonec se situací poradil a podržel svůj mančaft.
     
    45:10
    Hosté budou chtít dohrát tohle utkání ve zdraví. A samozřejmě se budou snažit co nejvíce pomoci Bespalovovi, aby udržel čisté konto.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 29. Bondarev (Bobyljov, Kalinin), 37. Stoa (Radil, Nikoncev), 44. V. Berdnikov (Leščenko)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev – Ljamkin, Kalašnikov, Kuklev, Skutar, Michajlov, Vasilčenko, Viksna – Solovjov, Zemčenko, K. Semjonov – Lebeděv, Poliščuk, Komaristyj – I. Musin, Vicharev, S. Butuzov – Anisin, Taratuchin, Jazkov – Ďurjagin.
    Spartak Moskva: Bespalov – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Bondarev, Kirillov, Provolněv – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Leščenko – Alexandr Vasiljev, A. Voronin, M. Plotnikov – Bobyljov, M. Potapov, Nikoncev – Kuvajev.

    Rozhodčí: Baluška, Rogačjov – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 2521
    bahis siteleri