Třinec – Liberec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:5 (po pr.)
Chomutov – Sparta 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 8:2 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 0:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:2 (1:0, 2:0, 5:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.11.2016, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Milan MIKULÍK - 8:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bláznivá třetí třetina pokračuje. Hosté alespoň symbolicky upravují skóre. Harkabus vypálil od mantinelu, Čiliak jeho projektil vyrazil před sebe, kde číhal MILAN MIKULÍK (2), jenž se zblízka nemýlil. Tomáš Harkabus.
    56:21 Leoš ČERMÁK - 8:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    A pozor! Čepice dolů. Destrukce západočeského celku pokračuje. Do samostatného brejku se dostal kapitán LEOŠ ČERMÁK (7), který zakončil celou situaci pohotovým bekhendovým blafákem a zaznamenal hattrick! Asistence: Jan Káňa, Tomáš Malec.
    55:41 Martin ZAŤOVIČ - 7:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí dominují třetí třetině a konto jinak dnes dobře chytajícího Honzíka zatížili další brankou. Tentokrát v přečíslení našel ukázkovou přihrávkou Němec MARTINA ZAŤOVIČE (11), který se do odkryté brány nemýlil. Asistence: Vojtěch Němec, Jan Štencel.
    53:04 Leoš ČERMÁK - 6:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ještě jednou rozvášnili vyprodanou DRFG Arenu a nadále si vylepšují statistiky. Vincour se prohnal kolem brány a nahrál na levý kruh volnému LEOŠI ČERMÁKOVI (6), který ukázkovou střelou do pravého horního růžku navýšil na 6:1. Asistence: Tomáš Vincour.
    47:57 Jakub FLEK - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Západočechům se podařilo prolomit střelecké trápení. Po téměř pěti zápasech se dokázali prosadit. JAKUB FLEK (3) prostřelil Čiliaka, který si tak musí na svou premiérovou nulu v tomto ročníku počkat. Asistence: Martin Rýgl.
    47:33 Matěj NOVÁK - 5:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    A pozor! Je tady velká premiéra. Svůj první extraligový gól zaznamenal při svém druhém startu sedmnáctiletý MATĚJ NOVÁK. Ten už byl poměrně z úhlu, ale poslal puk před bránu, odkud si jej záda svého brankáře srazil jeden z hostujících hráčů. Asistence: Jan Štencel, Martin Zaťovič.
    45:28 Leoš ČERMÁK - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si připisují na své konto další branku a zdá se, že dnešní utkání mají plně pod kontrolou. Vincour uvolnil ve středním pásmu LEOŠE ČERMÁKA (5), který si najel do pravého kruhu, odkud vypálil, přičemž kotouč propadl Honzíkovi mezi vyrážečkou a tělem do brány. Asistence: Tomáš Vincour, Peter Trška.
    37:55 Marek KVAPIL - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    První formace domácího celku opět prokázala své kvality. Erat našel na levém kruhu volného Gulašiho, který poslal střílenou přihrávku před Honzíka do míst, kde stál MAREK KVAPIL (10), jenž usměrnil puk za karlovarského gólmana. Asistence: Michal Gulaši, Martin Erat.
    30:30 Martin NEČAS - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu, v níž si vytvořili slušný tlak, proměňují pohlednou brankou. Erat nahrál před bránu Zaťovičovi, který našel v mezikruží dobře postaveného MARTINA NEČASE (4), jenž z první střelou k tyči prostřelil Honzíka a příhodným způsobem oslavil svůj dnešní svátek. Pikantní je, že mu na jeho čtvrtou branku asistovali jeho jmenovci. Asistence: Martin Zaťovič, Martin Erat.
    18:18 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen domácí při své první přesilové hře poprvé udeřili. První střelecký pokus Erata ještě Závorka vyrazil, k dorážce se ovšem dostal MARTIN ZAŤOVIČ (10), jehož projektil se s pomocí Sičákovy nastavené hole odrazil kuriózním dloubáčkem za záda překvapeného Honzíka. Asistence: Martin Erat, Jan Štencel.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 19. Zaťovič (M. Erat, Štencel), 31. Nečas (Zaťovič, M. Erat), 38. M. Kvapil (Gulaši, M. Erat), 46. Čermák (Vincour, Trška), 48. Matěj Novák (Štencel, Zaťovič), 54. Čermák (Vincour), 56. Zaťovič (V. Němec, Štencel), 57. Čermák (J. Káňa, Malec) – 48. Flek (Rýgl), 58. Mikulík (Harkabus)


    HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, F. Král, D. Mikyska – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – J. Káňa, Čermák, Vincour – Dočekal, Raška, Matěj Novák.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Harant, Dujsík, Sičák, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Rýgl – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Mullane, Gríger, V. Tomeček – Vachovec, Skuhravý, Kindl – Harkabus, Stloukal, Flek.

    Rozhodčí: Harnebring, Polák – Komárek, Ondráček

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    bahis siteleri