Třinec – Chrudim 1:6 (kon.) | Slavia – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Litoměřice – Hradec Králové 8:1 (kon.)
Zruč n/S – Interobal Plzeň 7:0 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (4:0)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 11.11.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak to byla futsalová nádhera v podání Litoměřic. Tři křižné přihrávky stačily, aby se objevil FRANTIŠEK SEDLÁČEK ve stoprocentní šance u levé tyče, ze které dokázal zvýšit vedení svého celku opět na rozdíl sedmi branek. Asistence: Lukáš Krok.
     
    36:20
    Veliký potlesk hlediště a hvizd si vysloužil Johan Vavrek, brankář domácích, který po úniku hostujících hráčů 2 na 1 dokázal zlikvidovat střelu Habrmana, který už zakončoval takřka do prázdné brány. Jenže kde se vzal, tu se vzal domácí brankář, který dokázal vyrazit zakončení na roh!
     
    35:26
    Žlutou kartu dostává Martin Šejvl (MADOS MT Hradec Králové).
     
    34:21
    Skóre se mohlo opět měnit. Silva v rychlostním souboji treácel se soupeřem, ale i tak dokázal na dlouhou nohu poslat míč milimetrově na nohu Žampy. Druhý jmenovaný z vyložené šance a z bezprostřední blízkosti netrefil prostor tří tyčí.
     
    33:52
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Tentokrát se poprvé mohou radovat z branky hráči Hradce Králové. Nedorozumění v obraně dokázal využít ROMAN DĚDEČEK, který po narážečce s Chromkem poslal z prvního doteku míč za bezmocného Vavreka. Asistence: Adam Chromek.
     
    32:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Hradci ještě více Litoměřice unikají po další trefě. Hrdý poslal příliš dlouhý míč LUKÁŠI KROKOVI, který zpracovával míč na dlouhou nohu. Do míče se ale z druhého doteku opřel tak, že míč orazítkoval tyč, aby následně zapadl do brány. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    30:25
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak zde už se dá hovořit o debaklu, pokud se hosté nikterak střelecky nezvednou. JOHNE si to namířil středem hrací plochy směrem k brankovišti. Na hranici brankovišti vyslal střelu, která prošla Ondráčkova mezi nohama. Asistence: Rafael Silva.
     
    27:30
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice zvyšují své vedení na pět branek. Když už to vypadalo, že z protiútoku domácí nic nevybojují, Johne vyzkoušel pozornost Ondráčka, který pouze zmírnil střelu domácího hráče. Míč se ale odrazil na vzdálenější tyč, kde byl připraven s dorážkou VIKTOR ŽAMPA. Asistence: Johne.
     
    25:27
    Hosté rozehráli volný kop z nacvičené akce. Zakončovatelem se stal Chromek, jehož zakončení vyškrábl Vavrek konečky prstů mimo bránu.
     
    25:06
    Hrdý další pumelicí orazítkoval konstrukci brány soupeře.
     
    23:06
    Jedna velká šance střídá druhou. Zatímco Silva svým tvrdým zakončením orazítkoval levou tyč soupeřovy brány, hosté poslali míč skrze brankoviště. Na míč si sice jeden z Hradeckých nabíhal, ale doběhnout ho nedokázal.
     
    22:13
    Hrdý byl pod tlakem a přihrál přesně na nabíhajícího soupeře, kterým byl Šejvl, ale jeho střelu zlikvidoval vyběhnuvší Vavrek.
     
    19:48
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Ve chvílích, kdy hostující trenér vyřkl, ať v klidu dohrají první poločas, obral Johne o míč soupeře a hnal se společně s DANILINHEM proti jedinému obránci. Po dvou narážečkách se zjevil Danilinho sám před zcela prázdnou bránu, takže mu stačilo pouze usměrnit míč do sítě Hradce Králové. Asistence: Johne.
     
    18:00
    Domácí se dostali dvakrát velké střelecké příležitosti. V ani jedné situaci si ale gólově nedokázali poradit.
     
    17:34
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    17:24
    Královehradečtí se dostali do stoprocentní šance, jenže ani tentokrát nedokázali překonat Vavreka a po něm ani jednoho z bránících hráčů, který vlastním tělem odmítl doputování střely soupeře do vlastní brány.
     
    14:09
    Oddechový čas pro MADOS MT Hradec Králové.
     
    13:23
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice se dostávají již do tříbrankového vedení. Po autové rozehrávce pouze lehce tečoval Johne míč, který mu ovšem prošel mezi nohama až na nabíhajícího DANILINHA, který dokázal se štěstím procpat míč za záda Ondráčka. Asistence: Johne.
     
    11:12
    Přítomné diváky zvedl ze sedadel Habrman, který domácí příznivce hodně vyděsil, neboť se řítil sám na brankáře Litoměřic. Vavrek ale dokázal jeho osamocený únik zlikvidovat s velkou bravurou.
     
    10:31
    Hrdý nechal svojí tvrdou střelou vyniknout Ondráčka, který předvedl další perfektní zákrok.
     
    09:13
    Role se obrátili, tentokrát mají třetí roh po sobě k dispozici hosté. Ten poslední zakončoval nebezpečně Beran, ale jeho střelecký pokus zlikvidoval s velkými problémy Vavrek.
     
    08:37
    Ondráček se blýskl skvělým zákrokem při přesunu od tyče k tyči, když zlikvidoval ránu Silvy pouze za cenu rohu.
     
    05:22
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se v krátkém časovém sledu dostává již do vedení o dvě branky. Krok posílal střílenou přihrávkou míč na vzdálenější tyč, kam si ještě doběhl FRANTIŠEK SEDLÁČEK pro míč, kterému dal pouze správný směr dráhy. Asistence: Lukáš Krok.
     
    05:06
    Žlutou kartu dostává Lukáš Krok (Gardenline Litoměřice).
     
    04:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Sedláček se včas vrátil pomoci svým hráčům v obraně, obral soupeře o míč a sám se s ním rozběhl proti jedinému obránci soupeře. Svojí přihrávku na LUKÁŠE KROKA načasoval na vteřinu přesně, aby druhý jmenovaný poslal při zakončení míč mezi nohy. Asistence: František Sedláček.
     
    03:46
    Po hlavičce Berana se otevřel prostor před jeho spoluhráčem na zakončení, ovšem Vavrek se dokázal včas vzpamatovat a míč zachytit před hostujícím hráčem.
     
    00:10
    První velká příležitost na sálovkách domácích. Johnny vystihl přihrávku soupeře, získal míč, který se ihned posouval na Danila, jehož střelu ale zlikvidoval jeden z bránících hráčů. Hostující branka zela prázdnotou.

    Josef Cestr

    Branky: 5. Krok (Sedláček), 6. Sedláček (Krok), 14. Danilinho (Johne), 20. Danilinho (Johne), 28. Žampa (Johne), 31. Johne (Silva), 33. Krok (Hrdý), 39. Sedláček (Krok) – 34. Dědeček (Chromek)

    Karty:   6. Krok (GRD) – 36. Šejvl (SLM)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Blažek, Hrdý, Žampa, Léo, Filinger (C), Silva, Danilinho, Krok, Macháček, Sedláček, Johne.
    MADOS MT Hradec Králové: Ondráček – Beran, Friedl, Habrman, Chromek, Ordelt, Semerád (C), Šejvl, Zdržálek, Bůžek, Dědeček, Fenz.

    Rozhodčí: Tomáš Markovský, Jiří Šmíd.
    Delegát: Michal Chyba
    bahis siteleri