Třinec – Olomouc 4:0 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:1 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 5:4 (kon.) | Liberec – Zlín 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Olomouc
Neděle 13.11.2016, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:11 Rostislav MAROSZ - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Naopak Oceláři ukazují ve třetí třetině pořádný gólový apetit! Petružálek dojel na pravém křídle volný kotouč a v situaci dvou proti jedinému obránci přihrál na levou stranu. ROSTISLAV MAROSZ se z prvního doteku trefil přesně k tyči a nedal Falterovi šanci – 4:0! Asistence: Jakub Petružálek, Martin Růžička.
    49:34 Vladimír DRAVECKÝ - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Za další dvě minuty přidává Třinec v přesilové hře třetí gól a pojišťuje si náskok. Petružálek rozčísl olomouckou čtyřku rychlou přihrávkou mezi kruhy, odkud vypálil Linhart. Falter vyrazil puk před sebe a než se dokázal zorientovat, dorazil kotouč do prázdné branky VLADIMÍR DRAVECKÝ – 3:0! Asistence: Tomáš Linhart, Jakub Petružálek.
    47:44 Kamil KREPS - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se prosazují a odskakují do dvoubrankového vedení! Martin Růžička posunul puk ve středním pásmu na Rákose, který ujel po pravé straně. Rákos zatáhl puk až k brance, pak přihrál pod sebe na KAMILA KREPSE, a ten dokázal propálit bránícího Ostřížka i brankáře Faltera – 2:0! Asistence: Daniel Rákos, Martin Růžička.
    03:51 Martin RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se pěknou kombinační akcí dostali až před Faltera a v signalizované výhodě otevřeli skóre! Marosz byl při protisměrné kličce faulován Holcem, ale ještě stihl posunout puk na Rotha. Ten přihrál MARTINU RŮŽIČKOVI, který si kotouč zpracoval a zamířil do odkryté klece – 1:0! Asistence: Vladimír Roth, Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 4. Martin Růžička (Roth, Marosz), 48. Kreps (Rákos, Martin Růžička), 50. Dravecký (Linhart, Petružálek), 53. Marosz (Petružálek, Martin Růžička)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Doudera, Nosek, Jank, L. Galvas – Petružálek (A), Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Polanský, Irgl (C) – Sýkora, Špirko, Hladonik. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Olomouc: Falter (Konrád) – Matai, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Houdek (A), Plášil, Ondrušek (A), J. Galvas – Laš, Knotek, Strapáč – Holec, Ostřížek, Eberle – Skladaný, J. Mikúš, T. Mikúš – Burian, Herman, Fořt.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Petr Úlehla, Roman Polák – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 628 (89 % celkové kapacity)
    thejrc.org