Havlíčkův Brod – Motor ČB B 6:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (0:4, 2:1, 4:0)
ČEZ Motor České Budějovice B
Neděle 13.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno! V Kotlině jsme viděli neuvěřitelný a krásný zápas s úžasným obratem mladých Bruslařů, kteří stáhli čtyřgólové manko a po senzačním obratu si došli pro všechny tři body za výhru 6:5. Havlíčkův Brod je i nadále stoprocentní! Ve třetí periodě se dvakrát trefil Tomáš Kulhánek a po jedné brance vstřelili Dan Fiala a Patrik Vacík. Obrovský podíl na vítězství domácích měla gólmanka Karolína Juřicóvá, jež předvedla ve třetí třetině naprosto úžasné zákroky. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (12:04:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hosté už to zkoušejí bez gólmana, puk je ve středním pásmu.
     
    59:34
    A další velká šance Bruslařů, kteří pálili zblízka, ale gólman Ludvík byl dobře postavený a dál drží naděje hostů na bodový zisk.
     
    59:22
    Bruslaři dvakrát vypálili z prostoru kruhů, gólman Ludvík se však vyznamenal.
     
    59:09
    hra je přerušena, buly proběhne ve středním pásmu.
     
    59:07
    Už nám běží poslední minuta zápasu, hra se odvíjí v pásmu Českých Budějovic B, což Havlíčkovu Brodu náramně hraje do karet.
     
    58:28
    Šance na obou stranách. Mladí Bruslaři dvakrát zakončili v útočném pásmu nepřesně a na druhé straně vypálil Lukáš Škvarek, ale jen do betonů úžasně chytající gólmanky Juřicové.
     
    58:05
    Domácí uklidnili situaci ve svém pásmu, získali puk a rozehráli. Nyní už kombinují v útočném území.
     
    57:44
    Lukáš Škvarek o sobě dal znovu vědět, když si srovnal kotouč na hůl v levém kruhu a tvrdou ranou nastřelil hruď brankářky Juřicové, jež přerušila hru.
     
    57:30
    Mladí Bruslaři jsou teď pod tlakem. Hosté je hodně aktivně napadají a domácím to činí obrovské problémy.
     
    57:04
    Hosté se probili k puku a rozehrávají ze svého pásma.
     
    56:48
    Mladí Bruslaři získali puk a rychle pelášili do brejku. Tomáš Kulhánek přebral nahrávku a už si to mířil do útočného území, jenže je z toho jen ofsajd.
     
    56:34
    Jihočeši buší do obrany svého soupeře a brankářka Juřicová se musí neustále plně koncentrovat. Sražená rána od modré čáry skončila v ochranné síti.
     
    56:18
    Bruslaři už hrají v plném počtu, ale Motor dál kombinuje v jejich pásmu.
     
    55:15
    Naprosto úchvatné zákroky teď předvedla brankářka Juřicová! Hosté na ni hned třikrát pálili z bezprostřední blízkosti, ale maskovaná opora Bruslařů se neuvěřitelně přemístila ve svém území a betony všechny šance pochytala!
     
    54:54
    Domácí opět získali puk a dokonce zahrozili. Pavel Dudek přebruslil obránce soupeře a hledal mezi kruhy Adama Rybáčka, ale ten netrefil puk!
     
    54:32
    Adam Rybáček odvedl skvělou obrannou práci. U modré čáry získal puk a vyhodil..
     
    54:23
    Hosté se usadili v útočném pásmu a kombinují.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. P. Vacík (Fiala), 37. Kopic (Fiala, Brdičko), 42. Fiala (Kopic), 45. Kulhánek (Brdičko, Rybáček), 49. P. Vacík (Kopic), 53. Kulhánek (Rybáček, D. Vacík) – 8. Škvarek (Hrubec), 13. Hrubec (Škvarek), 15. Škvarek (Masopust), 20. Masopust (Hrubec), 29. Škvarek (Masopust)


    BK Havlíčkův Brod: Král (29. Juřicová) – Horáček, D. Vacík, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek
    ČEZ Motor České Budějovice B: Ludvík (Kadlec) – Řehout, Jasecko, Cibuzar, K. Ryba, Endl, Pojar – Pouzar, Hrubec, Anderle, Kouba, Masopust, Schwartz, Škvarek, A. Ryba

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Filip Honza
    thejrc.org