Washington – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Calgary – Arizona 2:1 (po pr.)
po prodl.
Calgary Flames
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 17.11.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michael Frolík - střelec vítězné branky!

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (07:04:31)
     
    Československá stopa v utkání:
    Michael Frolík (CGY) 1+1, 3 střely, čas na ledě 17:34
    Radim Vrbata (ARI) 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:00
    Martin Hanzal (ARI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:24
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Matthew Tkachuk (CGY) 1+0
    2. Michael Frolík (CGY) 1+1
    3. Mike Smith (ARI) 22 zák., 2 góly, 91,7%
     
    Střely na branku: 24 – 21
     
    Je dobojováno! Domácí Calgary nakonec poráží Arizonu 2:1 v prodloužení. Hosté přitom vstoupili do zápasu aktivněji a přitlačili Calgary před Johnsona. Domácí však po deseti minutách vyrovnali hru a vypracovali si obrovské šance. Střelci Plamenů si ale vylámali zuby na fantastickém Smithovi. Na první branku jsme museli čekat až do závěru druhé třetiny, kdy se prosadil hostující Tobias Rieder ! Calgary ve třetí třetině hodně přidalo, přišpendlilo Arizonu do obranného pásma a Matthew Tkachuk šťastnou brankou vyrovnal na 1:1! Domácí poté dokonce mohli rozhodnout o své výhře, ale Smith fantastickými zákroky poslal zápas do prodloužení. V něm ujel hostující obraně Michael Frolík a s přehledem zajistil domácím výhru!
     
    Konec zápasu.
    60:49 Michael FROLÍK - 2:1
     
    60:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Calgary vítězí! Calgary uspělo na vhazování v obranném pásmu a po chybě hostů ve středním pásmu se do úniku dostal MICHAEL FROLÍK, jež tváří v tvář Smithovi nezaváhal a zajistil domácímu celku bod navíc! Bez asistence.
     
    60:38
    Na druhé straně si kotouč mezi kruhy potáhl Tobias Rieder. Autor úvodní branky dnešního zápasu vyslal prudkou střelu zápěstím, ale Monahan přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    60:10
    Monahan uspěl na úvodním vhazování a Calgary získalo kotouč. Domácí se dostali do útočného pásma, kde bojoval Brouwer, jež nakonec nevypálil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 23 – 20
     
    Třetí třetina je u konce! Šedesát minut hry nám nepřineslo vítěze dnešního utkání! Domácí Calgary bylo ve třetí třetině jasně aktivnější a Matthew Tkachuk dokázal vyrovnat! Domácí se poté tlačili za vstřelením rozhodující branky, ale Smith už byl pozorný. O vítězi tedy rozhodne pětiminutové prodloužení hrané stylem 3 na 3 nebo případné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:13
    Mark Giordano bez přípravy střílel po Backlundově přiklepnutí. Domácí obránce svou ránu příklepem poslal pouze do stojícího obránce.
     
    58:07
    Mikael Backlund si počkal na zadovku na levou stranu a okamžitě vystřelil. Zakončení domácího útočníka přizvedl jeden z obránců do ochranné sítě.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 47. Tkachuk (Frolík), 61. Frolík – 40. Rieder (Martinook)


    Calgary Flames: Ch. Johnson – D. Hamilton, Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Kulak – Brouwer, Monahan, S. Bennett – Frolík, Backlund, Tkachuk – Chiasson, Vey, Stajan – Hathaway, F. Hamilton, Ferland.
    Arizona Coyotes: M. Smith – Michael Stone, Ekman-Larsson, DeAngelo, Goligoski, Schenn, Chychrun – Vrbata, Hanzal, Domi – Duclair, Martinook, Rieder – Doan (C), Richardson, J. McGinn – White, Dauphin, Crouse.

    Rozhodčí: Hebert, O´Halloran – Berg, Brisebois
    thejrc.org