Olomouc – Třinec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 17.11.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Před koncem se ještě bude vylučovat, na trestnou lavici totiž míří Grzegort Radziencziak na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:59
    Domácí půjdou znovu do oslabení, Jan Beier (OLO) byl totiž vyloučen na 2 minuty za hrubost, když se pokoušel o aktivní napadání.
     
    45:28
    Beutl se dostával do samostatného úniku, jenomže jeho průnik zastavuje ještě na modré čáře Ondřej Imrich (TRI), který dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    34:23
    Ondřej Imrich už však mim hru podrazil Beutla, který se navíc nepříjemně narazil na tyčku branky. Imrich je za svůj prohřešek vyloučen na 2 minuty.
     
    24:34
    Hanáci se pod tlakem nevyvarovali faulu, kapitán Dominik Marek (OLO) je vylouče na 2 minuty za krosček.
     
    19:55
    Nakonec se přece jen do konce bude něco důležitého dít. Marek Štreit (OLO) je totiž vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    16:58
    Třinec si zahraje druhé dnešní oslabení. Lukáš Irgl (TRI) je totiž vyloučen za podražení unikajícího hráč domácích ve středním pásmu.
     
    11:38
    Macuh se při pokusu o průnik dostal na led, když jej podle sudích fauloval Jakub Lacka (TRI). Za svůj prohřešek si jde odsedět 2 minuty za držení protihráče.
    GSA

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 26. Kvasnica (Haman, Hladoník), 31. Kalus (Radziencziak, Mach), 32. Kaukič (Flok, Lacka), 44. Lacka (Flok, Kaukič)


    HC Olomouc: Pospíšil (Marek) – Štreit, Hudeček, Spurný, Spálovský, Beutl, Škoda – Janků, Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Kuba
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Radziencziak, Adámek, Haman (C), Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladoník, Lacka, Kalus

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 56
    thejrc.org