Olomouc – Třinec 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 17.11.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Před koncem se ještě bude vylučovat, na trestnou lavici totiž míří Grzegort Radziencziak na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    56:57
    Po nepřesné rozehrávce domácích se snažil poslat přihrávku před prázdnou bránu Irgl, ale Cihlař jeho krásný pas nezužitkoval. Ve finální fázi se totiž netrefil do puku.
     
    54:57
    Třinec v této chvíli nebyl daleko od další branky! Pospíšil nejprve těžkou střelu Radziencziaka vyrazil před sebe, kde se o dorážku pokusil Lacka, ale olomoucký brankář předvedl učebnicový rozštěp, který zabránil možné páté třinecké brance.
     
    53:59
    Domácí půjdou znovu do oslabení, Jan Beier (OLO) byl totiž vyloučen na 2 minuty za hrubost, když se pokoušel o aktivní napadání.
     
    45:28
    Beutl se dostával do samostatného úniku, jenomže jeho průnik zastavuje ještě na modré čáře Ondřej Imrich (TRI), který dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    43:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu gólově prosazují! Po chybce Macuha v rozehrávce se dostal k puku JAKUB LACKA, kterýžto už bez výraznějších problémů obalamutil brankáře Pospíšila. Asistence: Adam Flok, Lukáš Kaukič.
     
    42:27
    Haman vyslal pořádnou pumelici zpoza kruhů, Pospíšil musel kotouč vytěsnit na poslední chvíli maskou.
     
    34:23
    Ondřej Imrich už však mim hru podrazil Beutla, který se navíc nepříjemně narazil na tyčku branky. Imrich je za svůj prohřešek vyloučen na 2 minuty.
     
    34:23
    Olomouc se dostala do další obrovitánské příležitosti. Situaci dva na nikoho však Cihlář nevyužil, když místo přihrávky na Beutla zvolil střelu, která však mířila jen do boční sítě.
     
    34:00
    Cihlář se ocitl ve velké příležitosti, když se dostal do breaku. Jeho šance však zůstala nevyužita, protože pálil pouze do připraveného Loubala.
     
    31:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec teď dokonale rozebral olomouckou obranu. Po menší kombinaci se do mezírky mezi beky dostal LUKÁŠ KAUKIČ a svůj samostatný únik vyšperkoval přesnou kličkou, kterou přelstil kromě beků i brankáře. Hosté tak vedou už o tři branky! Pospíšila. Asistence: Adam Flok, Jakub Lacka.
     
    30:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři teď vstřelili velice šťastnou branku. JAN KALUS vyslal přihrávku do předbrankového prostoru, kde si však puk do vlastní sítě ztečovali domácí obránci. Pro Kohouty to byla dost nepříjemná situace. Asistence: Grzegorz Radziencziak, Matěj Mach.
     
    29:11
    Macuh ukázal hezké individuální schopnosti, když překonal čtyři bránící soupeře. Jeho ránu si však Loubal bez větších potíží pokryl.
     
    25:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen z velkého tlaku početní výhodě prosadili! Hamanovu ránu od modré totiž ještě dokázal chytře ztečovat před bránou stojící MICHAL KVASNICA. Pospíšil zde byl bez větší šance na reakci. Asistence: Filip Haman, Jan Hladoník.
     
    24:34
    Hanáci se pod tlakem nevyvarovali faulu, kapitán Dominik Marek (OLO) je vylouče na 2 minuty za krosček.
     
    20:54
    Flok jen díky troše smůly nevsítil první branku zápasu, pak se mu totiž ve vyložené šanci svezl z čepele, a musel tak střílet až po chvilkové prodlevě.
     
    20:08
    Třinec se v pokračující přesilovce dostal do první vážnější šance, střelu po úniku Lacky vyrazil Pospíšil na poslední chvíli ramenem do ochranné sítě.
     
    19:55
    Nakonec se přece jen do konce bude něco důležitého dít. Marek Štreit (OLO) je totiž vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    16:58
    Třinec si zahraje druhé dnešní oslabení. Lukáš Irgl (TRI) je totiž vyloučen za podražení unikajícího hráč domácích ve středním pásmu.
     
    14:22
    Tomaník vypálil velmi svižně z otočky okolo brány, Loubal však jeho úmysl vystihl a připisuje další těžký zákrok.
     
    11:38
    Macuh se při pokusu o průnik dostal na led, když jej podle sudích fauloval Jakub Lacka (TRI). Za svůj prohřešek si jde odsedět 2 minuty za držení protihráče.
     
    06:01
    Kaukič vyslal velice nepříjemnou střelu pro golmana, když puk letěl nad beton. Rána však mířila těsně vedle. Olomouc tak zatím jen se štěstím odolává třineckému tlaku.
     
    04:48
    Lacko si našel skulinku v rozhozené defenzívě Kohoutů a prodral se až do samostatného úniku. Svou šanci však zahodil střelou z bezprostřední blízkosti brány, která letěla bez cizího zavinění do ochranné sítě.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 26. Kvasnica (Haman, Hladoník), 31. Kalus (Radziencziak, Mach), 32. Kaukič (Flok, Lacka), 44. Lacka (Flok, Kaukič)


    HC Olomouc: Pospíšil (Marek) – Štreit, Hudeček, Spurný, Spálovský, Beutl, Škoda – Janků, Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Kuba
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Radziencziak, Adámek, Haman (C), Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladoník, Lacka, Kalus

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 56
    bahis siteleri