Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 18.11.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Peter Budaj (LAK) 28 zák., 2 góly, 93,3%
    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:53 (07:23:12)
    Druhá hvězda utkání - Derek Forbert!

     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jeff Carter (LAK) 1+1
    2. Derek Forbert (LAK) 1+1
    3. Tyler Toffoli (LAK) 1+1
    Nejlepší asistence utkání mezi LA Kings a Edmontonem Oilers.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 25-30; Zablokované střely: 13-7; Vhazování: 57%-43%; Hity: 29-34; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 7-9.
    Hokejisté Los Angeles Kings se radují z vítězství nad Oilers.

     
    Edmonton ve druhé třetině dokázal během pěti minut smazat dvoubrankové manko, když na první gól Dereka Forberta v letošní sezóně NHL a branku Tylera Toffoliho odpověděli Darnell Nurse a Oscar Klefbom, který také skóroval letos poprvé. Oilers poté mohli zápas otočit v přesilové hře, místo toho ale inkasovali gól, o který se v oslabení po krásné přihrávce do jízdy postaral Jeff Carter , a výhru Kings v poslední části zpečetil Devin Setoguchi. Konečný výsledek. Los Angeles Kings 4 Edmonton Oilers 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Edmonton pět sekund před koncem zápasu vytvořil před bránou Petera Budaje obrovský závar, ani jednomu z hostujících hráčů se ale nepodařilo puk propasírovat za jeho záda!
     
    59:35
    Jeff Carter mohl vyrazit do útoku a pokusit se skórovat do prázdné brány, jenže krátce za obrannou modrou čárou ztratil hůl.
     
    59:11
    Oilers se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění. To je definitivní konec nadějí hostujícího celku, Jonas Gustavsson se kvůli vhazování v obranném pásmu samozřejmě vrátil do brány.
     
    58:36
    Ryan Nugent-Hopkins si musel dávat obrovský pozor, aby v obranném pásmu zbytečně nepřišel o puk, což se mu podařilo a po objetí prázdné brány mohl rozehrát.
     
    58:24
    Los Angeles King si vzalo oddechový čas, aby rozmělnilo tlak hostujícího Edmontonu a dalo svým hráčům vydechnout, protože Oilers si během posledních sekund vytvořili velký tlak.
     
    58:24
    Oilers se nedá upřít bojovnost. Milan Lucic se rval o puk v útočném pásmu jako lev a nenechal Kings rozehrát, jenže akci Edmontonu vzápětí zastavila hra vysokou holí.
     
    57:43
    Jonas Gustavsson opustil bránu a klec Edmontonu Oilers zůstává prázdná!
     
    57:07
    Edmontonu se nedaří udržet na delší dobu útočné pásmo a Kings hrají to, co v dané chvíli potřebují. Jakmile mají domácí hráči puk, tak ho nahazují do útočného pásma.
     
    55:43
    Derek Forbort na levém křídle vypálil od modré čáry a Jonas Gustavsson po dobrém zákroku rychle rozehrál holí.
     
    55:16
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých pět minut a Edmonton potřebuje nutně skórovat, aby měl v závěru utkání ještě o co hrát.
    53:15 Devin SETOGUCHI - 4:2

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Forbort (J. Carter, Martinez), 8. Toffoli (J. Carter, Martinez), 30. J. Carter (Toffoli), 54. Setoguchi (Forbort, Dowd) – 24. Nurse (Draisaitl), 29. Klefbom (Nugent-Hopkins, Eberle)


    Los Angeles Kings: Budaj – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, Gilbert – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – D. Brown (A), Dowd, Setoguchi – King, Lewis, Nolan – Clifford, N. Shore, Purcell. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Edmonton Oilers: Gustavsson – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid (C), Eberle (A) – Pouliot, Draisaitl, Puljujärvi – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Slepyšev – Kassian, Letestu, Pitlick. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Marc Joannette. Čároví: Shane Heyer, Vaughan Rody

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri