Třinec – Zlín 7:1 (kon.) | Litvínov – K. Vary 2:1 (po pr.) | Chomutov – Olomouc 5:4 (2:1 po s.n.)
Plzeň – Vítkovice 3:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 18.11.2016, 17:20 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Karel KUBÁT - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    60:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou přesilovou hru a po bleskové kombinaci ukončují zápas! Robin Hanzl na sebe stáhl pozornost hostujících hráčů a i karlovarského gólmana Honzíka. Hrdina konce třetí třetiny Hanzl poté krásnou přihrávkou našel před brankou volného KARLA KUBÁTA, kterého vybídl ke gólu. Kubát nepohrdl a vyprášil volnou část branky! Asistence: Robin Hanzl, Viktor Hübl.
    59:41 Robin HANZL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nájezdový mág ROBIN HANZL po svém typickém blafáku srovnává stav zápasu! Hanzl jel v poklidu, udělal lehkou kličku a položil si karlovarského gólmana, který už jen bezmocně koukal na puk, který Hanzl uklidil do levé horní části branky! Devatenáct sekund před koncem se Chemici dočkali vyrovnání! Bez asistence.
    00:29 Tomáš RACHŮNEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je velká rána do sebevědomí Chemiků! Litvínov propadl v obraně, puku se ujal ve středním pásmu Tomáš Dujsík, který jej posunul na svého jmenovce TOMÁŠE RACHŮNKA, který si tváří v tvář Janusovi počínal mazácky, když dokázal proměnit svůj blafák. Položil si Januse a potom už zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Dujsík.
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 60. R. Hanzl, 61. Kubát (R. Hanzl, V. Hübl) – 1. T. Rachůnek (Dujsík)


    HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sörvik, T. Pavelka, Z. Sklenička, F. Pavlík, Kokeš – Lukeš, V. Hübl, Gerhát – J. Černý, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček (C), Reichel, M. Hořava – J. Doležal, Válek, Jurčík.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík – Harant, Dujsík, Rýgl, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Benák – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec, Skuhravý (C), V. Tomeček – Mullane, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek.

    Rozhodčí: Souček, Čech – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri