Mladá Boleslav – Plzeň 0:0 (kon.) | Brno – Příbram 2:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Teplice 0:1 (kon.)
Slovácko – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Jablonec – Liberec 3:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 19.11.2016, 15:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou! (16:58:24)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:5.
     
    Je dobojováno, dnešní utkání mezi Mladou Boleslaví a Plzní končí bezbrankovou remízou, oba celky si tak do tabulky připisují po jednom bodu! Branky jsme se sice nedočkali, rozhodně jsme ale nesledovali neatraktivní utkání, ba naopak. Na trávníku bylo vidět, že oba celky patří k tomu nejlepšímu, co česká ligová kopaná momentálně nabízí. V prvním poločase byli dvakrát blízko ke gólu hosté, Krmenčík ale trefil pouze břevno, Hubníkovu hlavičku zase těsně před brankovou čárou zastavil Diviš. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hra vyrovnala, domácí mohl v devětačtyřicáté minutě do vedení poslat Mareš, jehož dalekonosné pumelici mnoho nescházelo. Závěr zápasu už se nesl spíš v taktickém duchu a myslím, že můžeme říci, že remíza je dnes spravedlivým vyústěním tohoto mače.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Kovařík vysoko přestřelil.
     
    90+1
    Tohle šlo proměnit, Viktoria bylo blízko vedoucí brance v závěru zápasu! Hosté se usadili okolo šestnáctky svého soupeře, Řezník se nakonec procpal až k centru, po němž balon doputoval až k volnému Kovaříkovi, jeho volej však skončil vysoko nad brankou.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se sudí rozhodli nastavit jen jednu jedinou minutu!
     
    89
    Pokusil se o to Tomáš Fabián, který si na levé straně pohrál s naivně napadajícím Řezníkem, poté se dokázal procpat až do pokutového území, kde si však míč zbytečně předkopl, čehož bleskurychlým zažehnáním nebezpečí využil Hejda.
     
    88
    Do konce utkání už mnoho času nezbývá, v posledních minutách tempo hry výrazně opadlo, trochu to vypadá, jako by byly oba celky spokojeny s remízovým výsledkem. Dočkáme se nějaké branky?
     
    87
    Mareš vystihl Hrošovského nahrávku a okamžitě poslal kupředu rozběhnutého Přikryla, toho si ale zkušeně tělem odstavil Hubník. Následně byl ale napadán Mebrahtem, proto se rozhodl pro zpětný pas na Kozáčika, jenž balon odkopl pouze na tribunu.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Michal Ďuriš.
     
    86
    A další žluté varování. Po jasném a zbytečném faulu na Hromadu jej tentokráte dostává domácí záložník Tomáš Fabián.
     
    85
    Takács v hlavičkovém souboji přeskočil Krmenčíka, poté si balon nachystal na pravačku a dlouhým pasem vyslal směrem vpřed Tomáše Přikryla. Ten si kulatý nesmysl hodil okolo Matějů, před přechodem přes postranní už jej ale nezastihl.
     
    84
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Golgol Mebrahtu.
     
    83
    S blížícím se koncem utkání se na hrací ploše začíná přiostřovat. Roman Hubník zastavil rodící se protiakci domácích jen díky jasnému přidržení Chramosty, sudí je tedy znovu nucen tasit žlutou kartu.
    82. Takács proti Krmenčíkovi předvedl další výborný skluz.
     
    82
    Ladislav Takács dnes hraje fantastické utkání! Jánoš nezachytil Krmenčíkův náběh, hostující útočník si poté balon předkopl a přiřítil se do šestnáctky, tam už ale dnes poněkolikáté ztroskotal na boleslavském obránci s dvaadvacítkou na zádech, jenž ze svého arzenálu vytáhl další z parádních skluzů.
     
    81
    Verdikt hlavního sudího Orla se pramálo pozdával Radimu Řezníkovi, který to také dal hlasitě najevo, za což byl odměněn žlutým kartónkem.
    80. Petržela si penaltu nevymodlil.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   66. Klobása (MBL), 75. Fleišman (MBL), 79. Přikryl (MBL), 86. Fabián (MBL) – 81. Řezník (PLZ), 83. Hubník (PLZ)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:5.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Jánoš, Takács, Da Silva, Fleišman – Kúdela (C), Malpon (78. Magera) – Klobása (69. Přikryl), Mareš, Fabián – Chramosta (84. Mebrahtu).
    Náhradníci: Šeda – Přikryl, Magera, Mebrahtu, Hůlka, Keresteš, M. Vukadinovič.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), Matějů – Hrošovský, Hromada – Kopic (64. Petržela), Hořava, Zeman (78. J. Kovařík) – Krmenčík (86. Ďuriš).
    Náhradníci: Bolek – Petržela, Ďuriš, Poznar, J. Kovařík, Baránek, Bakoš.

    Rozhodčí: Pavel Orel – Radek Kotík, Kamil Hájek

    Diváci: 3951
    thejrc.org