La Coruňa – Sevilla 2:3 (kon.) | Barcelona – Malaga 0:0 (kon.) | Eibar – Celta Vigo 1:0 (kon.)
Atlético – Real Madrid 0:3 (kon.)
konec
FC Barcelona
0:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 19.11.2016, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Znamená to, že Barcelona je druhá v tabulce španělské ligy. Ztrácí jeden bod na vedoucí Real Madrid, který má ovšem večerní derby s Atléticem k dobru! Pro dnešek je to všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera! Na přečtenou! (18:16:32)
     
    Ale Barcelona zakončila zápas rohovým kopem Rakitiče, po kterém se ale nikdo z domácích nedokázal prosadit. Tím pádem je z toho velké překvapení, protože domácí mužstvo remizuje s Málagou na Nou Campu 0:0. Tenhle zápas byl o tom, že se Barcelona nedokázala prosadit, protože případná trefa někoho z domácích by zřejmě ukončila naděje hostů na jakýkoliv bodový zisk.

    Málaga dnes hrála více než dvacet minut o desíti, když se bez prvního varování nechal po faulu na pronikajícího Neymara vyloučit Llorente. Možná by se dalo diskutovat o tom, jestli sudí De Burgos měl či neměl udělit žlutou kartu, fotbalista Málagy zasáhl kotník brazilského hráče.

    Jinak Neymar byl podle mého názoru dnes nejlepším hráčem zápasu. Byl to on, kdo tvořil hru a tvořil šance favoritovi duelu. V posledních sekundách boje se ještě nechal, zřejmě kvůli nevhodnému komentáři k výkonu sudího Burgose vyloučit Juan Carlos, ale domácí už neskórovali ze standardní situace.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Juan Carlos dostává ještě červenou kartu, Barcelona bude hrát pro devíti v posledních sekundách zápasu. Zřejmě tam měl hráč Málagy poznámky k tomu, proč sudí De Burgos neodpískal konec zápasu. A proč se ještě stále hraje.
     
    90+6
    Kameni nebyl vůbec jistý při výběhu z branky, následně skákal ve vápně hostů jako zajíc, ale uhájil svojí branku.
     
    90+6
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Pablo Fornals, přichází Duda.
    90+4. Tutovka Neymara
     
    90+4
    Kameni vytáhl parádní zákrok v posledních sekundách zápasu, když po centru Roberta z pravé strany hlavičkoval do poloodkryté branky Málagy Neymar!
     
    90+3
    Nejprve Neymar neuspěl v souboji s Rosalesem, následně nenašel svým centrem nikoho z hráčů Barcelony.
     
    90+2
    Javier Mascherano stál na začátku akce Barcelony, po které se ale nedostali hráči domácích ke střele na branku hostujícího mužstva.
     
    90+1
    Čas pro Barcelonu utíká velice rychle. Sudí De Burgos nastaví čtyři minuty.
     
    90
    Na začátku poslední minuty normální hrací doby si Kameni stěžuje na problémy zřejmě s levou nohou, respektive s levým stehnem, na trávník je povolaný lékařský štáb hostujícího celku.
     
    88
    Kameni vyběhl z branky a chytil centr z pravé strany. Atmosféra na Nou Campu je parádní. Domácí fanoušci ženou Barcelonu!
     
    88
    Zřejmě Arda Turan fauloval Miguela Torrese v souboji ve vápně Málagy. Hosté šetří čas, co to jde.
     
    87
    Miguel Torres odklidil centr jednoho z hráčů Barcelony na rohový kop. Ten tlak domácích je obrovský.
     
    86
    Neymar nyní tvořil hru favorita zápasu, ale jeho centr dopadl pouze do náruče Kameniho. Předtím tam zřejmě Piqué dostal v souboji s brankářem Málagy koňára.
     
    85
    Piqué si podle soudu rozhodčího De Burgouse pomohl rukama v souboji s Villanuevou. Domácím fanouškům se to vůbec nelíbí. Jednalo se o souboj ve vápně Málagy.
     
    84
    A tlak Barcelony je v posledních minutách obrovský, pro Málagu to musí být hodně fyzicky náročné.

    Vít Muzikář

    Branky:

    Karty:   23. Ricca (MLG), 62. Ontiveros (MLG)   69. D. Llorente (MLG), 90+7. J. P. Carlos (MLG)


    Držení míče: 81 % : 19 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 13:3. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:12.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mascherano, Digne (62. Alba) – Denis Suárez (68. A. Gomes), Busquets (C), Rafinha (77. Rakitić) – Arda Turan, Alcácer, Neymar.
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Alba, A. Gomes, Aleix Vidal, Aleñá, Marlon.

    Malaga CF: Kameni (C) – Rosales, Miguel Torres, Villanueva, Ricca – Fornals (90+6. Duda), D. Llorente – Ontiveros (69. Muñoz), Añor, J. P. Carlos – Sandro Ramírez (81. En Nesyri).
    Náhradníci: Bojko – Santos, G. Castro, Duda, Jony, En Nesyri, Muñoz.

    Rozhodčí: De Burgos – César García, Iker De Francisco
    thejrc.org