PSG – Nantes 2:0 (kon.) | Nancy – Dijon 1:0 (kon.) | Bastia – Montpellier 1:1 (kon.)
Toulouse – Méty 1:2 (kon.) | Rennes – Angers 1:1 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:2 (0:1)
FC Méty
Sobota 19.11.2016, 20:00 • Stadium Municipal, Toulouse (kapacita: 33 150 diváků) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (22:02:58)
     
    Přesně po pěti minutách nastavení sudí ukončuje dnešní utkání a hosté se mohou radovat. Po využité penaltě Yanna Jouffreho ze 35. minuty se Métám totiž podařil vstup do druhé půle a Georges Mandjeck je ve 48. minutě dostal do dvoubrankového vedení. Domácí poté měli jasnou převahu, ale kombinací se vůbec nedostávali k ohrožení Lafontovy brány. Ve čtvrté minutě nastavení se sice prosadil střídající Odssone Edouard, avšak hned po jeho gólu hlavní rozhodčí ukončil utkání a Méty si tedy odvezou trochu překvapivé tři body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Odsonne EDOUARD - 1:2
     
    90+4
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale přeci jenom dočkávají snížení. Martin Braithwaite skvělou přihrávkou našel ODSSONA EDOUARDA, který zády k bráně zpracoval míč a po obtočení kolem obránce Lafontovi pokazil nulu!
     
    90+4
    Kombinace Toulouse je v závěru utkání ještě více nervózní a k vidění je ohromné množství nepřesností. Výraz domácího trenéra Dupraze naznačuje obrovskou bezmoc.
    90+2. Méty měly blízko k třetímu gólu
     
    90+2
    Skvělá rychlá akce Mét vyústila v prudkou přízemní přihrávku z pravé strany a dvěma hostujícím hráčům teď chyběly jen centimetry k tomu, aby zakončili do odkryté brány!
     
    90+1
    Depehi se pokusil získat penaltu, nicméně hlavní rozhodčí jeho souboj s důrazným Assou-Ekottem vyhodnotil jako čistý!
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti sudí nastavuje ještě pět minut. Přesně tolik času mají domácí na zdramatizování a případné vyrovnání utkání.
     
    90
    I hosté využívají poslední možné střídání. Dnes nepříliš výrazného Habiba Dialla nahrazuje Thibaut Vion.
     
    90
    Až teď se Edouardovi na levé straně podařila výborná přihrávka, nicméně na hranici malého vápna míč odvrátil jeden z hostujících obránců.
     
    89
    Dokonale se nyní hostům podařilo uhlídat Braithwaita, jenž se snad ani nemohl prodrat přes dva důrazné beky hostujících Mét. Následuje odkop od brány.
     
    88
    Domácím to dneska opravdu nejde. U půlící čáry sice mohli kombinovat a vymýšlet nějakou zajímavou ofenzivní akci, ale vše skončilo jen nepřesnou přihrávkou.
     
    87
    Zleva teď před Lafonta přilétl velmi zajímavý centr, avšak nikdo z domácích se k výborně kopnutému míči nedostal.
     
    87
    Křečemi postižený Yann Jouffre utkání nedohraje až do závěrečného hvizdu. V 86. minutě totiž přepouští pozici Florentu Molletovi.
     
    85
    Pokračuje se ve hře, nicméně domácí míč soupeři v rámci fair play pouze odevzdali. No a Méty se samozřejmě pokusí šetřit čas.
     
    84
    Snad celý stadión nyní hlasitě píská, ale hosté pouze posouvají míč do zámezí a čekají na ošetření spoluhráče. Zřejmě se jedná o lehké křeče.
     
    83
    Nalevo se dokázal uvolnit Odsonne Edouard, nicméně jeho následný centr doletěl pouze za bránu hostujícího gólmana. Tohle se opravdu nepovedlo.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+4. Edouard (Braithwaite) – 35. Jouffre (pen.), 48. Mandjeck (Assou-Ekotto)

    Karty:   37. Falette (MTZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:14.
    Toulouse FC: Lafont – Amian Adou (61. Ninkov), Yago, Jullien, Moubandje – Blin, Bodiger – Somália (79. Depehi), Toivonen, Sylla (53. Edouard) – Braithwaite (C).
    Náhradníci: Goicoechea – Ninkov, Sirieix, Sangaré, Cafaro, Edouard, Depehi.

    FC Méty: Didillon – Balliu, Biševac, Falette, Assou-Ekotto – Mandjeck, Doukouré – N'Guette (76. Sarr), Jouffre (87. Mollett), Lejeune (C) – Diallo (90. Vion).
    Náhradníci: Oberhauser – Rivierez, Milan, Mollett, Sarr, Hein, Vion.

    Rozhodčí: Sébastien Desiage – Mickaël Lamouche, Gilles Lang
    bahis siteleri