Vsetín – Vítkovice 3:5 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 5:3 (kon.) | Sparta – Slavia 4:2 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:3 (kon.)
Písek – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Havířov – Zlín 1:4 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Kolín – Pardubice 4:7 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Letňany – Chomutov 8:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:0, 1:1, 2:2)
HC Olomouc
Sobota 19.11.2016, 13:00 • Veřejné sportoviště pro lední sporty, HZS, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    58:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Napoprvé se ještě LUKÁŠ JINDRA z dorážky neprosadil, střela mu nesedla dobře na hůl. Domácí útočník si ale našel u levého Schejbalova betonu puk a napodruhé se již prosadil. Asistence: Dominik Adam.
     
    55:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava strhává vedení na svojí stranu. Po levé straně zavezl puk před branku Kadleček, nahrál na ADAMA HRBATÉHO a ten zblízka střílí čtvrtý gól Jihlavy, kterým domácí celek výrazně přibližuje zisku tří bodů. Asistence: Slavomír Kadleček, Lukáš Mareš.
     
    49:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po gólu v přesilové hře se Olomouc prosazuje i v oslabení. Podlaha dal kotouč na levou stranu pro MIROSLAVA SKOPALA, jenž si rychle nabruslil před branku, vyrovnává a začíná se tak od znova. Asistence: Josef Podlaha.
     
    44:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se podruhé za sebou dostává k soupeři na rozdíl jedné branky a vidíme tak první využitou přesilovku. Pěcha nahrál na pravý kruh JOSEFU PODLAHOVI, který se střelou k pravé tyči nemýlil. Asistence: Martin Pěcha, Miroslav Skopal.
     
    24:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté však o kontaktní gól rychle přicházejí, neboť se Jihlava znovu dostává do dvoubrankového náskoku. V předbrankovém prostoru se nejlépe orientoval Filip, jenž ještě nahrál puk pro JANA ÚLOVCE a ten zblízka dokázal dostat kus černé gumy za čáru. Asistence: Jakub Filip.
     
    24:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dostávají zpět do utkání. Kořenek vyhrál buly na levém kruhu, k puku se dostal DAVID KALAČ a zblízka propálil strážce jihlavské svatyně. Asistence: Matěj Kořenek, Stanislav Harabiš.
     
    12:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dělá další krok k postupu do play-off a udržení první pozice. Mareš nahrál na modrou pro Filipa, ten poslal kotouč před branku pro SLAVOMÍRA KADLEČKA a domácí kapitán zblízka propálil Schejbala. Asistence: Jakub Filip, Lukáš Mareš.
     
    03:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí vybojovali na modré puk zásluhou Filipa, který jej přistrčil do středního pásma na volného DOMINIKA ADAMA. Jihlavský útočník se řítil sám na Schejbala a oklamal ho blafákem do bekhendu. Asistence: Jakub Filip.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Adam (Filip), 13. Kadleček (Filip, Mareš), 25. Úlovec (Filip), 56. Hrbatý (Kadleček, Mareš), 59. Jindra (Adam) – 25. Kalač (Kořenek, Harabiš), 45. Podlaha (Pěcha, Skopal), 50. Skopal (Podlaha)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vrátný, Vála, Marek, Mareš, Havelka, Veleba – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Úlovec – Hrbatý, Slabý, Daňhel – Musil, Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Bahounek, Dajčar, Harabiš, Holiš, Klesla, Kažimír – Podlaha, Pěcha, Skopal – Paťava, Kořenek, Krátký – Aulehla, Kret, Kalač – Štefka. Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Pilný – Roischel, Čížek
    thejrc.org