Vítkovice – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:0 (kon.)
Zlín – Chomutov 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 20.11.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:52 Jan JAROMĚŘSKÝ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovku a po druhé v utkání snižuje na rozdíl jednoho gólu! Puk si kousek za modrou čárou připravil JAN JAROMĚŘSKÝ, který umístil svou střelu tak šikovně, že zaplula do horní části domácí brány. Nutno podotknout, že Rybár toho přes tlupu hráčů stojících před ním mnoho neviděl – 3:2. Asistence: Vilém Burian, Jakub Herman.
    31:06 Rudolf ČERVENÝ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Necelá minuta uplynula z početní výhody a Mountfield si bere zpět dvoubrankový náskok! A zasloužil se o to nádhernou akcí RUDOLF ČERVENÝ, který udělal oblouček ve středním pásmu a vydal se ve velké rychlosti na útočnou zteč. Na vrcholu kruhu se východočeský útočník prosmýkl mezi dvěma protihráči a krásnou střelou nad rameno rozradostnil hradecké fanoušky – 3:1. Asistence: Blaž Gregorc.
    26:24 Tomáš FOŘT - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedlouho po hradeckém gólu Olomoučtí snižují na 2:1! Na modré čáře objel podél mantinelu bránícího hráče TOMÁŠ FOŘT, který se s ničím nerozpakoval a poslal touš přesně kolem Rybárovy výstroje do hradecké sítě – 2:1. Asistence: Jan Jaroměřský, Jakub Herman.
    25:01 Rastislav DEJ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield už vede o dva góly! Nepřesnou olomouckou rozehrávku zachytil na pravém kruhu Bednář, který s pukem udělal pár kroků a poslal ho na RASTISLAVA DEJE. Ten pouze nastavil hokejku a tečoval černou pryž do odkryté části hostující klece – 2:0. Asistence: Jaroslav Bednář.
    11:03 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre utkání otevírají Hradečtí a jdou do jednobrankového náskoku! Kukumberg nahrával puk do mezikruží na Bednáře, do přihrávky se ale vložila olomoucká hokejka. JAROSLAV BEDNÁŘ si však poradil i s touto situací a střelou pod břevno překonává Konráda – 1:0. Asistence: Roman Kukumberg, Rastislav Dej.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Bednář (Kukumberg, Dej), 26. Dej (Bednář), 32. Červený (Gregorc) – 27. Fořt (Jaroměřský, Herman), 47. Jaroměřský (Burian, Herman)


    Mountfield HK: Rybár – Čáp, Vydarený, Barák, Gregorc, Štajnoch, Newton, Piegl – Jarůšek, Džerinš, Šimánek – Bednář (C), Kukumberg, Dej – Köhler, Dragoun, Červený – J. Veselý, T. Knotek, R. Pavlík.
    HC Olomouc: Konrád – Rašner, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, Staněk – Rác, J. Knotek, Laš – T. Mikúš, J. Mikúš, Skladaný – Eberle, Strapáč, Holec – Fořt, Herman, Burian.

    Rozhodčí: Polák, Hejduk – Flegl, Polonyi

    Diváci: 4765
    thejrc.org