Havlíčkův Brod – Jihlava B 8:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava B
Neděle 20.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    Ve třetí periodě udeřili Pavel Dudek, Adam Rybáček a Jakub Košťál, kteří stanovili konečné skóre na 8:0. Mladí Bruslaři slaví další zasloužené vítězství a brankářka Karolína Juřicová se raduje z čistého konta. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (11:57:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Petr Pokorný se probil ještě k jedné střele z pravého kruhu, ale brankářka Juřicová ji dobře viděla a v pohodě ji vyrazila betony do bezpečí.
     
    59:45
    Patrik Brdičko dvakrát vystřelil od modré čáry, ale nejdříve byla jeho rána zblokována a ve druhé případě mířila vysoko nad horní tyčku.
     
    59:08
    Už nám probíhá poslední minuta zápasu, buly v pásmu hostů.
     
    58:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (D. Vacík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Kohout – 2 min., hrubost).
     
    58:24
    Tohle přesně Havlíčkovu Brodu nyní vyhovuje. Hraje se v pásmu hostů a kotouč je daleko od gólmanky Juřicové, jež je čistému kontu hodně blízko.
     
    57:48
    Útok se nepovedl ani Bruslařům, hra se odvíjí ve středním pásmu.
     
    57:17
    Hokejisté z krajského města Vysočiny se opět zabydleli v blízkosti brodské brány, jenže Havlíčkův Brod je odtud po zisku kotouče rychle vyhnal.
     
    56:49
    Filip Pártl narýsoval hezký pas do jízdy Jakubu Košťálovi, jenž zamíchal s pukem na holi na levém křídle a chtěl nahrát před brankoviště, ale puk zachytil soupeř.
     
    56:15
    Dukla má problémy s přechodem do útočného pásma, opět je jí odpískán ofsajd.
     
    55:48
    Jihlava B nic nevzdává a dál se snaží o to, aby docílila alespoň čestné branky. To však naopak Bruslaři nechtějí dopustit a pokoušejí se pomoci brankářce Juřicové k čistému kontu.
     
    55:28
    Postavení mimo hru, které bylo posouzeno jako úmyslné, se dopustili i domácí mladíci. Vhazovat se bude před brodskou gólmankou Juřicovou.
     
    55:10
    Čárový rozhodčí Jakub Rubner, který jako obránce hraje extraligu za starší dorost Havlíčkova Brodu, dával dobrý pozor a neunikl mu ofsajd Jihlavy.
     
    54:45
    Havlíčkův Brod získal vhazování v útočném pásmu, což znamená pohotovost pro defenzivu hostů.
     
    54:04
    O puk se nyní svádějí četné souboje hlavně v blízkosti středového kruhu, oba týmy se marně snaží probít vpřed.
     
    53:40
    Hraje se stále u brány hostů, ale zakončení teď ne a ne ze strany havlíčkobrodské družiny přijít. Hosté jsou vzadu nyní pozorní.
     
    53:15
    Havlíčkův Brod už je kompletní a hned hýří ofenzivními choutkami.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Dudek (Kulhánek), 5. Pártl (Košťál), 17. Košťál (Dudek), 21. Kulhánek (Dudek), 27. Kopic, 47. Dudek (Kulhánek), 47. Rybáček (Kopic), 48. Košťál (Fiala)


    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Dukla Jihlava B: Holata – Kratochvíl, Nosek, Poledna, Jančí, Barák, Dúška – Augusta "C", Machovský, Havel, Kohout, Rampír, Pokorný, Piskač, Dýcková, Hroch, Přibil

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Jakub Rubner
    bahis siteleri