Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 6:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
CSKA Moskva
Pondělí 21.11.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:56:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Československá stopa byla dnes k vidění pouze na straně českého rozhodčího Antonína Jeřábka. Na straně ani jednoho týmu nepůsobí ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Střely na branku: 22 – 39
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec zaváhání v první třetině, kdy velmi rychle přišli o dvoubrankový náskok a prohrávali, dokázali napravit a radují se tak z výhry 6:3. K vidění byl ale hodně zajímavý zápas, se spoustou šancí na obou stranách. Největší zajímavostí asi je, že brankář Igor Šesťorkin si v dnešním duelu připsal dvě asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., hrubost).
    59:11 Ilja KOVALČUK - 6:3
     
    59:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ještě odvolali svého brankáře, ale bleskurychle se ke kotouči dostal ILJA KOVALČUK, který ze středu hřiště napálil kotouč směrem do hostující branky a ten tak do ní nakonec doplachtil – 6:3. Je rozhodnuto. Asistence: Igor Šesťorkin.
     
    58:34
    Domácí hráči vyhodili kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. A hned se vrací do obrany, aby nepovolili hostům ohrozit jejich brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí se už nikam neženou a raději se soustředí více na obranu. Hostům rychle utíká čas a ti se naopak snaží za každou cenu prodrat do útočného pásma, aby ohrozili Šesťorkina.
     
    56:39
    Hosté jsou už v plném počtu. Osnovin naskočil do hry po tom, co odseděl trest za Děnisova.
     
    55:54
    Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky co nejdále od své branky. Šetří tak cenné vteřiny svého oslabení.
     
    54:39
    Děnisov inkasuje dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici. Domácí si tak zahrají další přesilovou hru. Navíc ještě dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    54:12
    Petrohradští opět zakládají další útočnou akci, u puku je Ilja Kovalčuk a už s ním míří až před hostující branku.
     
    52:40
    Vladimir Žarkov vyzkoušel svou střelou pozornost Šesťorkina, ten jeho ránu vyrazil před sebe a i na dorážku Scotta dokázal zareagovat. Scott se tak opět nedočkal svého hattricku a ani vyrovnání svého celku.
    51:13 Jevgenij DADONOV - 5:3
     
    51:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla překrásná akce domácího týmu. Z hloubi vlastního pásma založili Petrohradští svou akci. Z levého kruhu pak přihrávkou našel na opačné straně Gusev JEVGENIJE DADONOVA, který z první v brance hostů propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 5:3. Domácí tak odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
     
    49:28
    Alexandr Kutuzov se jako blesk z čistého nebe zjevil před Šesťorkinem, kterého ovšem mezi betony prostřelit nedokázal. Domácí brankář tak opět zamknul své brankoviště a raději přerušil hru.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Dacjuk (Kovalčuk, Šesťorkin), 7. N. Gusev (Šipačov), 36. Čudinov (Dadonov, Šipačov), 37. Chafizullin (Dacjuk, Vojnov), 52. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 60. Kovalčuk (Šesťorkin) – 9. Andronov (Al. Popov), 10. Scott (Kugryšev, Naumenkov), 11. Scott (Košelev)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, A. Bělov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Dacjuk, S. Plotnikov – N. Gusev, Šipačov, Dadonov – Moses, Koskiranta, Barabanov – Děrgačjov, Kablukov, Ketov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin – Děnisov, Ožiganov, Kiselevič, Kutuzov, Ar. Sergejev, Naumenkov, K. Alexejev – Tělegin, Světlakov, Kugryšev – Andronov, Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, Scott, V. Žarkov – Podlubošnov.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 12 381
    thejrc.org