Jihlava – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 22.11.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:53
    Tomáš Mejzlík se dnes do statistik zapsal gólem a nyní i vyloučením. Opět jsou to dvě minuty za dnes tradiční trest – podražení.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    46:00
    Po vyloučení Filipa Bernátha, provinivšího se zásahem do nohou, který takto zastavil mezi kruhy průnik Aleše Heinricha, bude hrát Dukla dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    45:01
    Vojtěch Brabec u mantinelu zahrál na protihráče vysokou hůl a míří na dvě minuty ven. Poslední vyloučení bylo k vidění na konci úvodního dějství, až nyní tak míří další hráč za katr.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    19:05
    54,8 vteřin před koncem je tu ještě jedno vyloučení. Aleš Heinrich je vyloučen na dvě minutami a můžete hádat, za co. Pokud si myslíte, že podražení, máte pravdu. Popáté v utkání se jde za tento prohřešek ven.

    Na vyloučení 2-3.
     
    14:59
    Vyloučení za podražení nepřestávají. Nyní jde ven útočník Matěj Kurfürst a Dukla tak bude mít další výhodu přesilové hry.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    13:06
    Milan Davídek je druhým vyloučeným hráčem hostí. Jde ven na dvě minuty za vystřelení puku mimo hřiště a tudíž zdržování hry.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    07:59
    Bránit se budou také domácí. Vladimír Srnský je vyloučen také za podražení, podobně jako před chvílí vůbec první vyloučený zápasu, hráč Energie Pavel Vápeník.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    00:59
    Ještě v první minutě hry "stihl" vyloučení Pavel Vápeník, který jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Mejzlík (Pospíchal, Heinrich), 24. Pražák (Kraučuk, Srnský), 48. Ondráček (Hrabaň, Pražák) – 10. Hotěk (Janata), 39. Vodička (Prošek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Kadlec, Mareš, Krtek – Rezek, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Ondráček, Geier – Kraučuk, Adam, Srnský – Hendrych, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Brabec, Pajk, Vodička, Bernáth, Beer, Vápeník, Salnikov – Prošek, Janata, Hotěk – Hauzr, Procházka, Davídek – Kurfürst, Šála, Svoboda – Horký, Pastyřík. Trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Skopal – Rampír, Polák
    ocianews.com