Jihlava – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 22.11.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Talentovaný rozhodčí JIŘÍ ONDRÁČEK se nyní už prosazuje a Jihlava využívá přesilovou hru pět na čtyři. Domácí forvard prokázal čich na góly, protože si sjel k pravé tyči, kam Kuchař vytěsnil střelu Hrabaně, a posílá tak Duklu opět do vedení. Asistence: Patrik Hrabaň, Vojtěch Pražák.
     
    38:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Příliš šancí hostující hokejisté ve druhé třetině neměli, proto se nyní o to více radují z vyrovnání. Jednu z mála vážnějších šancí Energie dává PETR VODIČKA, který od modré vystřelil na branku, Brož měl zakrytý výhled a našel puk až v síti. Asistence: Radek Prošek.
     
    23:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dominik Adam se pokoušel o další dobrý střelecký pokus, tentokrát z pravého kruhu kousek nad ledem. Ten ještě Kuchař vyrazil pravým betonem. Když ale poté domácí zůstali zásluhou Srnského u kotouče, předal Kraučuk přihrávku na VOJTĚCHA PRAŽÁKA a ten ze středu pásma prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Kraučuk, Vladimír Srnský.
     
    13:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gólman Dukly jej navíc hodně rychle vyklepal na spoluhráče a dobře udělal, protože následný útok znamená jihlavské vyrovnání. Heinrich zavezl puk do pásma pro Pospíchala, který přihrál na levý kruh TOMÁŠI MEJZLÍKOVI a ten se prosadil střelou z první po ledě ke vzdálenější tyči. Asistence: Ladislav Pospíchal, Aleš Heinrich.
     
    09:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie nakonec dokázala domácí celek sevřít před brankou a prosadit se. Janata dal kotouč mezi kruhy na MICHALA HOTĚKA, který si chvilku počkal a vzápětí střílel nad lapačku Brože pod horní tyčku. Asistence: Jiří Janata.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Mejzlík (Pospíchal, Heinrich), 24. Pražák (Kraučuk, Srnský), 48. Ondráček (Hrabaň, Pražák) – 10. Hotěk (Janata), 39. Vodička (Prošek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Kadlec, Mareš, Krtek – Rezek, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Ondráček, Geier – Kraučuk, Adam, Srnský – Hendrych, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Brabec, Pajk, Vodička, Bernáth, Beer, Vápeník, Salnikov – Prošek, Janata, Hotěk – Hauzr, Procházka, Davídek – Kurfürst, Šála, Svoboda – Horký, Pastyřík. Trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Skopal – Rampír, Polák
    thejrc.org