Technika Brno – Šumperk 1:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Klatovy – Trutnov 5:3 (kon.) | Bílina – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
HC Technika Brno
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 23.11.2016, 18:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Pátá branka je na světě! Na pravé straně dostal přihrávku Novosad, který rychle z první našel volného PAVLA SEDLÁČKA, který se štěstím propálil brankáře domácích střelou mezi betony – 1:5! Asistence: Zdeněk Novosad, Tomáš Sedlák.
     
    36:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Nicméně nyní už Drakům kombinace vyšla a tříbrankový náskok mají zpět! PAVEL SEDLÁČEK se probil od levého mantinelu s pukem do mezikruží, kde se rychle otočil a střelou mezi betony Nováka zamířil přesně – 1:4! Asistence: Daniel Vachutka, René Svoboda.
     
    33:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí využili početní převahu a vrací se do zápasu! Na modré čáře napřáhl Šidák, jehož ránu Boček mimo dosah brankáře Svobody a po skrumáži před brankou se dostal u pravé tyče k dorážce PETER BUSTIN, jenž nasměroval puk od odkryté části branky – 1:3! Asistence: Jan Boček, Adam Šidák.
     
    27:03
    Draci právě vstřelili branku!
    A hosté ji po krásné kombinaci využívají! Po ose Vachutka – Matějka dostal krásný kotouč do mezikruží volný TOMÁŠ SEDLÁK, jenž překonal Nováka prudkou ranou po ledě mezi betony – 0:3! Asistence: Daniel Vachutka, Jan Matějka.
     
    23:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na dvoubrankový rozdíl! Cink po vyhraném buly přistrčil kotouč na modrou čáru k MICHAELU JANOTOVI, jehož rána propadla domácí brankáři mezi betony až do sítě – 0:2! Asistence: Vladimír Cink, Daniel Hroch.
     
    18:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Vymazal našel přihrávkou na pravé straně volného DANIELA VACHUTKU, který prudce vypálil a prostřelil Nováka přesnou střelou k tyči – 0:1! Asistence: Michal Vymazal.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 34. Bustin (Boček, Šidák) – 19. Vachutka (Vymazal), 24. Janota (Cink, Hroch), 28. Sedlák (Vachutka, Matějka), 37. Sedláček (Vachutka, Svoboda), 50. Sedláček (Novosad, Sedlák)


    HC Technika Brno: Novák (Slavíček) – Švejda, Kupčík, Odehnal "A", Vlček, Šidák, Fišera, Cívka – Nováček, Brzobohatý O, Biolek, Stehlík "C", Benýšek "A", Buhaj, Brzobohatý M., Čtvrtníček, Švaňhal, Florek, Medek, Boček, Bustin.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda R. (Zavadil) – Tomek, Sedlák, Janota, Ďurkáč, Řezáč, Drtil – Matějka "C", Vymazal, Vachutka, Ostřanský, Sedláček, Novosad, Cink "A", Hroch, Fischer "A", Langr, Králík, Svoboda L., Brida

    Rozhodčí: Netopil – Musil, Komínek
    thejrc.org