Rostov – Bayern 3:2 (kon.) | Besiktas – Benfica 3:3 (kon.) | Arsenal – PSG 2:2 (kon.)
Ludogorec – Basilej 0:0 (kon.) | Neapol – Dynamo Kyjev 0:0 (kon.) | Celtic – Barcelona 0:2 (kon.)
Mönchengladbach – Manchester City 1:1 (kon.) | Atlético – Eindhoven 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:1 (1:1)
Manchester City
Středa 23.11.2016, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany již vše, dobrou noc a brzy na počtenou! (22:41:51)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:10.
     
    Je hotovo! Druhá půle začala vskutku divoce, sotva pět minut po začátku prvního poločasu se totiž nechal naprosto zbytečně vyloučit domácí kapitán Stindl. Přesilovka Citizens ale neměla dlouhého trvání, ani ne o čtvrthodinku později putoval předčasně do kabin za podobně hloupý faul také hostující Fernandinho. Po vyloučení obou záložníků se hra uklidnila a v závěru už k vidění příliš šancí nebylo, s remízou nakonec mohou být spokojené oba tábory. Citizens si totiž definitivně zajistili postup ze druhého místa ve skupině, zatímco Borussia už má díky dnešní prohře Celticu jisté třetí místo, znamenající účast v play-off Evropské ligy.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Aby ne, remízou na hřišti Borussie Citizens definitivně stvrzují postup ze skupiny, zdá se ale, že spokojenost panuje v obou táborech.
     
    90+1
    Polovina nastavení už je téměř u konce a Citizens se nyní nepřesností v rozehrávce vyhnali až na vlastní polovinu, hosté ale vůbec nikam nechvátají.
     
    90
    Cüneyt Çakır nastavil nad rámec druhé půle dvě minuty, ještě není hotovo!
     
    89
    Většina diváků na tribunách už povstala a zdá se, že zápas už se pouze dohrává, Citizens nyní kombinují na polovině hřiště a vůbec nikam se neženou.
     
    87
    Čas už se aktérům na hřišti začíná rychle krátit a v poslední desetiminutovce se hraje až nečekaně opatrný fotbal. Nic teď nenasvědčuje tomu, že by se stav 1:1 měl v dohledné době měnit.
     
    86
    Hostům byl odpískán ofsajd, jelikož Silvova kolmice přišla příliš pozdě. Yann Sommer už si pomalu chystá balon k dalšímu odkopu.
     
    85
    Nicolás Otamendi se po centru z levé strany pověsil do vzduchu a zkušeně si ve volném prostoru našel prudce letící balon, jeho zakončení ale už tak povedené nebylo.
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Raffael, přichází André Hahn.
     
    83
    Svěřenci Pepa Guardioly se po delší době usadili na útočné polovině a vybojovali vhazování nedaleko rohového praporku, k němu ale dojde až po avizovanému střídání Die Fohlen.
     
    82
    Hra je nyní hodně rozkouskovaná a ani jeden tým se nikam nežene, tak se nechme překvapit, zdali se jedná jen o ticho před bouří.
     
    81
    Jesús Navas se zlobí. Španělský legionář ve službách CIty nemůže pokračovat v akci, jelikož už byl podle pomezního arbitra v autu, s čímž Navas pochopitelně nesouhlasí.
     
    79
    Ilkayi Gündoğanovi prošel hraniční zákrok na Raffaela, který by se mohl jinak vydat do rychlého protiútoku, což se příznivcům Gladbachu samozřejmě vůbec nelíbí.
     
    78
    Ten se nyní bude opakovat z druhé strany, Tobias Strobl totiž zblokoval Sagnův nákop směřující do šestnáctky mimo hrací plochu.
     
    77
    Kevin De Bruyne se po levém křídle prodral až k pokutovému území soupeře a ač jeho následný centr nikoho v oranžovorůžovém nenašel, Citizens budou mít k dispozici alespoň roh.

    Vojtěch Balon

    Branky: 23. Raffael (Stindl) – 45+1. Silva (De Bruyne)

    Karty:   20. Stindl (MNC), 49. Dahoud (MNC), 69. Jantschke (MNC), 71. Raffael (MNC) – 43. Fernandinho (MAC)   51. Stindl (MNC) – 63. Fernandinho (MAC)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:10.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Jantschke, Wendt – Dahoud (60. Vestergaard), Strobl – Traoré (41. J. Hofmann), Stindl, Johnson – Raffael (84. Hahn).
    Náhradníci: Sippel – Vestergaard, N. Schulz, Bénes, J. Hofmann, Hahn, Rütten.

    Manchester City: Bravo – Stones, Otamendi, Kolarov – Navas, Gündoğan, Fernandinho, Silva, Sterling (68. Sagna) – De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Fernando, Nolito, Sané, Clichy, Iheanacho.

    Rozhodčí: Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun (všichni Turecko)

    Diváci: 46,249
    bahis siteleri