Perm – Arsenal Tula 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 0:0 (kon.) | Lok. Moskva – Ural 1:1 (kon.)
Groznyj – Spartak 0:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:0 (0:0)
FC Rubin Kazaň
Sobota 26.11.2016, 12:00 • Arena CSKA. Moskva Kapacita: 30000 diváků. • Ruská Premier Liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (13:58:54)
     
    V samotném závěru se ještě k zakončení prodral Děvič, ale Akinfejev byl připraven a utkání je záhy poté ukončeno. Nutno říci, že kromě jedné šance na obou stranách jsme se ničeho zajímavějšího nedočkali a bezbranková remíza je tedy zasloužená. Každopádně se ale od tohoto utkání očekávalo více a především pro domácí se jedná o další výraznou ztrátu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Přichází ještě jedno taktické střídání. Vyčerpaného Samuela nahrazuje Moritz Bauer.
     
    90+2
    Sergej Ryžikov příliš otálel s odkopem a proto je trestán žlutou kartou.
     
    90+2
    Přeci jenom se až ke střele dostal Golovin, nicméně jeho pokus letěl několik metrů vedle Ryžikovovy brány.
     
    90+1
    CSKA by v závěru rádo urvalo vítězství na svou stranu a momentálně kombinuje před Ryžikovem. Uvidíme, zda se dočkáme zakončení.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti dnes sudí nastavuje tři minuty.
     
    89
    Mário Fernandes se nyní hodně rozohnil, neboť soupeři čistě odebral míč, avšak sudí mu odpískal faul. Tady se hlavní rozhodčí zmýlil.
     
    88
    CSKA se na chvíli usadilo na útočné polovině hřiště, avšak celá akce skončila jen velmi nepřesnou střelou, která Ryžikova vůbec neohrozila.
     
    87
    Ke druhému střídání sáhl Javi Gracia. Hostující kouč stahuje Ruslana Kambolova a na hřiště naopak posílá Magomeda Ozdojeva.
     
    85
    Po rohu se hostům podařilo dostat míč za pokutové území a poté zablokovali i přízemní zakončení. Domácí sice reklamovali ruku, ale sudí zůstává ledově klidný.
     
    84
    Igor Akinfejev čelil střele zpoza šestnáctky, ale míč letěl přesně do jeho náruče. Následný rychlý výpad vpřed končí rohovým kopem.
     
    83
    S vypětím všech sil a navíc trochu akrobaticky se míč na hřišti ještě pokusil zachytit Fernandes, nicméně jeho obětavost ovoce nepřinesla.
     
    82
    Až příliš důrazně se nyní k nákopu jednoho ze spoluhráčů pokoušel dostat Jonathas. Výsledkem byl nedovolený zákrok na jednoho z Berezuckých.
     
    81
    Alan Dzagojev se zjevil za obranou Rubinu, ale přeci jenom tam byl příliš brzy a to znamenalo ofsajd. Obrana hostujícího týmu teď zapracovala výborně.
     
    80
    V posledních desítkách vteřin se hraje především ve středu hřiště. Ani jeden z týmů se ne a ne dostat do výraznějšího tlaku.
     
    78
    Volný kop si pro změnu vybojovali domácí fotbalisté, nicméně příliš vysoký centr Bibrase Natcha dolétl pouze k Ryžikovovi. Utkání pomalu spěje k bezbrankové remíze.
     
    77
    V posledních minutách aktivnější hosté se opět dostali k pokutovému území domácích. Centr zleva si to ale namířil jen do Akinfejevových rukavic.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   72. Wernbloom (CSK) – 30. Sergio Sánchez (RKZ), 46. Rochina (RKZ), 90+2. Ryžikov (RKZ)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 16:10.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes, V. Berezuckij, A. Berezuckij, Ščennikov – Natcho, Golovin – G. Milanov, Wernbloom, Z. Tošić (69. Dzagojev) – Čalov (70. L. Traoré).
    Náhradníci: Čepčugov – Ignaševič, Dzagojev, L. Traoré, Ionov, Nababkin, C. Strandberg, Gordjušenko.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov (C) – Sergio Sánchez, Zambrano, Burlak, Nabiullin – M'Vila, Kambolov (87. Ozdojev) – Samuel (90+3. Bauer), Rochina (69. Děvič), Žemaletdinov – Jonathas.
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Song, Lestienne, Děvič, Bergström, Caktaš, Bauer, Ozdojev, Ustinov, G. Karadeniz, Achmetov, Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Alexandr Jegorov – Sergej Suchoverchov, Vladimir Minevič
    thejrc.org