Perm – Arsenal Tula 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 0:0 (kon.) | Lok. Moskva – Ural 1:1 (kon.)
Groznyj – Spartak 0:1 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
1:0 (1:0)
PFK Arsenal Tula
Sobota 26.11.2016, 09:30 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (11:26:23)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 9:16.
     
    Je dobojováno! Domácí Amkar Perm potvrdil roli favorita a porazil Arsenal Tula nejtěsnějším možným způsobem 1:0! Domácí byli po celou dobu utkání aktivnějším celkem a nepustili soupeře do žádné šance. Rozhodující moment přišel už v osmé minutě, kdy Stanislav Prokofjev z otočky napálil míč nádhernou střelou pod břevno! Amkar si ještě vypracoval několik šancí, ale hostující obrana včele s brankářem Levašovem zastavila všechny výpady domácích hráčů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Vadim Stěklov (FC Arsenal Tula).
     
    90+2
    Amkar měl k dispozici rohový kop. Prudký centr na malé vápno proskákal až na zadní tyč, kde se po míči natahoval Fegor Ogude, ale naneštěstí pro domácí byl příliš daleko.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Nikolaj Zajcev.
     
    90
    Hostující brankář podcenil svůj výlet z branky, podběhl míč a domácí útočník Salogin z voleje poslal lob na prázdnou branku! Vracející se Alexandr Gorbaťuk na poslední chvíli vykopl míč z brankové čáry!
     
    89
    Aleksandar Miljković skvěle zasáhl na pravé straně hrací plochy. Domácí obránce obral o míč hostujícího Chaguše a vyvezl míč na polovinu soupeře.
     
    88
    Nikita Burmistrov poslal další pěkný centr na malé vápno, kam si nabíhal aktivní Ilja Maksimov, ale hostující útočník na míč nedosáhl.
     
    87
    Igor Gorbatěnko vyslal nádherný centr do pokutového území Amkaru. Domácí brankář míč napoprvé neudržel v rukavicích, ale svou chybu rychle napravil.
     
    86
    Roland Gigolajev táhl rychlý protiútok domácího celku po levé straně. Domácí fotbalista se však nechal vytlačit až k postranní čáře, kde o míč přišel.
     
    85
    Nikita Burmistrov si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území. Hostující fotbalista se však nedokázal otočit okolo dobře bránícího soupeře, a proto míč raději přihrál do strany.
     
    84
    Domácí už se koncentrují hlavně na obranu. Arsenal rozjel kolotoč rychlých přihrávek na polovině hrací plochy, kde hosté po chvíli přišli o míč.
     
    83
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Darko Bodul, přichází Branko Jovičić.
     
    82
    Centr od rohového praporku přilétl na malé vápno, kde se snažil zakončovat Janusz Gol, ale těsně před domácím fotbalistou zasáhl obránce.
     
    81
    Exekuce přímého kopu se ujal Fegor Ogude. Domácí fotbalista vyslal tvrdou střelu, kterou čtyřčlenná zeď srazila na rohový kop.
     
    80
    Alexandr Salugin si posunul míč na hranici pokutového území, kde si jej tělem skvěle pokryl a vynutil si nedovolený zákrok. Domácí mají k dispozici přímý kop z nadějné pozice.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Prokofjev (Miljković)

    Karty:   60. Maksimov (ATU), 67. Burmistrov (ATU), 90+3. Stěklov (ATU)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 2:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 9:16.
    FK Amkar Perm: Selichov – Miljković, Zanev, Džikija, Conde, Komolov (90+1. Zajcev) – Gol, Gigolajev, Ogude – Bodul (83. Jovičić), Prokofjev (64. Salugin).
    Náhradníci: Chomič, Budakov – Čerenčikov, Zajcev, Churcidze, Jovičić, Balanovič, Anene, Šynder, Salugin.

    PFK Arsenal Tula: Levašov – Chaguš, Vergara, Gorbaťuk, A. Denisov (72. Ajdov), Jeršov (76. Ryžkov) – Gorbatěnko, Maksimov, Stěklov – Brown Forbes (23. Vlasov), Burmistrov.
    Náhradníci: Berezin, Filcov – Ajdov, Beljajev, Vlasov, Šešukov, Berchamov, Ruslan Muchametšin, Ryžkov.
    bahis siteleri