Opava – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 1:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 6:0 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 6:3 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:9 (kon.)
Jindř. Hradec – David Servis 5:8 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 6:5 (kon.) | Děčín – Bílina 7:2 (kon.)
Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 1:5 (kon.)
konec
HC Děčín
7:2 (1:0, 3:1, 3:1)
HC Draci Bílina
Sobota 26.11.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:22:28)
     
    Je dobojováno. Medvědi si připisují čtvrtou výhru za tři body v řadě a Bílině tak oplatili porážku z jejího ledu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Hosté ještě zamkli Medvědy v jejich pásmu, ale už to vypadá, že se nic nestane.
     
    59:02
    Hosté se znovu prodrali do děčínského teritoria a na Lavingera pak vyslal další jedovatou střelu Jakub Procházka, ale domácí brankář byl znovu na svém místě.
     
    58:20
    Zdeněk Petráš měl nyní na holi třetí branku Bíliny. Ovšem Lukáš Lavinger proti jeho střele zblízka uspěl ukázkovým semaforem a neinkasoval.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Proti rozjetému Sýkorovi padl obětavě do jeho střely jeden z obránců Bíliny a zabránil tak další velké šanci na děčínské straně.
     
    57:06
    Medvědi se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tedy stěhuje před Lukáše Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvacet vteřin před vypršením Baránkova trestu se Medvědi opět prosazují v početní výhodě. Ve skrumáži před Moučkem se nejlépe zorientoval PAVEL ZAJAN, jenž se v blízkosti branky Bíliny nemýlil – 7:2. Asistence: Radim Vacek, Jaroslav Hašek.
     
    55:39
    Hosté zachytili kotouč a hned ho posílají do bezpečí. Následně pak se Medvědi dostali do pásma zpět a z prostoru mezi kruhy provětral lapačku Moučka Zajan.
     
    54:58
    Baránek dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    54:25
    Martin Baránek vyslal na Lavingera přízemní střelu, která prosvištěla těsně před brankovou čárou. Hosté tak třetí zásah zatím nepřidali.
     
    53:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z další akce se prosazují znovu domácí hokejisté. Také kapitán Děčína MICHAL OLIVERIUS se dokázal dnes prosadit, když zužitkoval přihrávku od Jaromíra Chmela a přetavil ji už v šestý přesný zásah – 6:2. Asistence: Jaromír Chmel.
    Někdy to prostě schytají i pánové v pruhovaném...

     
    53:09
    Hosté sympaticky útočí a ještě své zbraně neskládají. Nyní zahrozil před Lavingerem Nedrda, ale domácí brankář byl na svém místě.
     
    51:54
    Dalekonosnou střelu Daniela Volrába zachytil příložníkem Mouček a poslal své spoluhráče do útoku.
     
    50:41
    Racek nezachytil puk před brankou Bíliny, následně si ho ovšem dojel k pravému mantinelu a z vrcholu pravého kruhu pak vyslal prudkou střelu. Ta ale končí na Moučkovi.
     
    49:47
    Po nepřesné střele Petráše se do útočného pásma přiřítil Radim Vacek, na Moučka vyslal střelu z pravého kruhu a brankář hostí ji likviduje efektním semaforem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Volráb (Zajan, Molnár), 27. Racek (Faigl, Oliverius), 32. Faigl (Oliverius, Sýkora), 34. Zajan (Volráb, Hašek), 45. Hašek (Molnár, Vaněk), 54. Oliverius (Chmel), 57. Zajan (Vacek, Hašek) – 22. Baránek (Nedrda, Brettschneider), 45. Procházka (Fučík)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hucek, Chmel, Zdvořáček, Molnár, Saska, Kvaček – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Sýkora, Oliverius – Zajan, Fojt, Chovanec – Vykouk, Racek, Kopta
    HC Draci Bílina: Mouček (Lisý) – Brettschneider, Machač, Fučík, Fryč, Moravec, Šikner, Kolíček – Procházka, Nedrda, Baránek – Bačák, Čmolík, Petráš – Komínek, Dumko, Kučera – Jirkovský, Kopřiva

    Rozhodčí: Jechoutek – Hynčica, Tasch
    thejrc.org