Plzeň – Pardubice 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC Škoda Plzeň
3:4 (1:0, 2:3, 0:0 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 27.11.2016, 15:00 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr SÝKORA - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je PETR SÝKORA (8+6). Pardubický kanonýr rozhodl hned v první sérii, když parádní střelou zápěstím našel mezírku mezi betony Matěje Machovského.
    David TOMÁŠEK
    Zdroj: Hokejka TV
    Zdroj: Hokejka TV
     
    2. série
    0:2
    Nejlepší pardubický střelec v této sezoně David Tomášek nádhernou kličkou do forhendu vykoupal Machovského a dal na 2:0!
     
    1. série
    0:1
    No a pardubický ostrostřelec střelou švihem našel mezírku mezi Machovského betony, 1:0 pro hosty!
     
    64:36
    David Tomášek si pěkně vybruslil ke střele, která ale skončila na tyči Machovského brány! Pak se odrazila do zad brankáře Škodovky, jenž však padl na záda a puk zalehl.
     
    64:17
    Obrovitou šanci měl na druhé straně Jan Ščotka, jeho dělovka z bezprostřední blízkosti ale skončila na domácím brankáři!
     
    63:53
    Indiáni se dostali do přečíslení dva na jednoho, rozhodnutí na holi měl Miroslav Indrák, z voleje ale trefil jen beton Ondřeje Kacetla!
     
    48:59
    Ondřej Kacetl zachyboval v rozehrávce za brankou a Tomáš Hrnka měl velkou šanci tuto situaci potrestat, z úhlu ale trefil jen tyčku a poté už se puk odrazil lépe pro hráče Dynama!
     
    44:49
    Nicholase Johnsona v postupu do útoku podražením zastavil Ladislav Havlík (PCE), který je tak potrestán dvouminutovým trestem.
     
    42:50
    Díky velmi dobré práci Jaroslava Kracíka vleže se dostal v rohu útočného pásma k puku Tomáš Svoboda, který před bránou našel úplně volného Ondřeje Kratěnu! Ten ale nedokázal na Ondřeje Kacetla najít recept.
     
    38:52
    Indiáni si nyní zahrají přesilovou hru, mají tak šanci se vrátit do vedení. David Tomášek (PCE) dostává dvě minuty za sekání.
    38:32 Tyler REDENBACH - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubicím se podařilo smazat tříbrankové manko a v Plzni máme srovnáno! TYLER REDENBACH (6+9) nejdříve přihrával v přečíslení dva na jednoho Leducovi, který ale mířil nepřesně. Krátce nato se však Redenbach zjevil v roli střelce, kdy krásnou tečí usměrnil puk do rohu Machovského brány. Asistence: Alexandre Mallet (1+5).
     
    37:22
    Jaroslav Kracík přenechal v útočném pásmu puk Ondřeji Kratěnovi, na jehož akce je radost pohledět! Pěknou žabičkou nyní obehrál ležícího Martina Kauta a dostal se ke střele, kterou však chytil Ondřej Kacetl.
    32:13 David TOMÁŠEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No a pozor, máme tu drama! Pardubice snižují na rozdíl jediné branky. Své desáté trefy v sezoně se dočkal mladý forvard DAVID TOMÁŠEK (10+5), který se dostal k odpalu Davida Skleničky a pěknou střelou překonal Matěje Machovského. Dynamo upravuje stav zápasu na 2:3 ze svého pohledu! Bez asistence.
    31:19 Lukáš NAHODIL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velmi šťastná branka pro Pardubice! LUKÁŠ NAHODIL (9+7) se dostal do samostatného úniku, bekhendový blafák sice Matěj Machovský ztlumil svými betony, puk však vypadl těsně za něj. Tam se zastavil před brankovou čárou, ale vracející se Jakub Lev si ho velmi smolně srazil do vlastní branky. Máme sníženo! Bez asistence.
    21:52 Jakub KOREIS - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí tým údeřil v oslabení a vede již o tři góly! Tohle bylo parádně zahrané přečíslení dva na jednoho a znovu na tom měl lví podíl Tomáš Svoboda. Ten totiž zcela luxusní přihrávkou vyzval ke skórování JAKUBA KOREISE (1+4), který dokázal překonat Ondřeje Kacetla a trefil se od svého návratu domů poprvé v extralize! Asistence: Tomáš Svoboda (9+5) a Michal Moravčík (0+2).
     
    20:56
    Hosty čeká první přesilová hra utkání. Petr Kadlec (PLZ) inkasuje dvouminutový trest za podražení. Vrátí se Dynamo do zápasu?
    20:30 Tomáš SVOBODA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je výborný start do třetiny v podání Škodovky! Přihrávku Petra Sýkory zpoza Machovského branky zachytil pouze domácí celek, který rozjel rychlý protiútok. Puk se dostal k Ondřeji Kratěnovi, jenž parádně obešel obránce a vystřelil. Ondřej Kacetl vyrazil kotouč jen na hokejku TOMÁŠE SVOBODY (9+4), který dnes podruhé překonal pardubického gólmana. Je to 2:0! Asistence: Ondřej Kratěna (5+8) a Jaroslav Kracík (4+15).
     
    10:34
    Petr Čáslava (PCE) velmi ostře hokejkou trefil Petra Kodýtka a předčašně míří do šatny! Pardubický obránce inkasuje trest na pět minut a do konce utkání za zásah do hlavy nebo krku. Pětiminutový trest odsedí Filip Zadina.
     
    09:51
    Další obrovská minela hostující defenzivy a málem to bylo o dvě branky! David Stach nahrál před bránu na nepohlídaného Nicholase Johnsona, jenž ale nedokázal zakončit vůbec ideálně.
    09:00 Tomáš SVOBODA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, tohle Západočeši po buly sehráli dokonale! V čase 9:00 se před branku dostal zcela osamocený TOMÁŠ SVOBODA (8+4), který na druhý pokus dokázal překonat Ondřeje Kacetla a otevřel tak skóre zápasu. Plzeň vede 1:0! Asistence: Jaroslav Kracík (4+14).
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 9. T. Svoboda (Kracík), 21. T. Svoboda (Kratěna, Kracík), 22. Koreis (T. Svoboda, Moravčík) – 32. Nahodil, 33. Tomášek, 39. Redenbach (Mallet), rozh. náj. P. Sýkora

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Petr Sýkora (PCE)
    0:1   David Stach (PLZ)
    2. série:
    0:2   David Tomášek (PCE)
    0:2   Tomáš Svoboda (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Kvasnička, Čerešňák, Moravčík, P. Kadlec (A), Pulpán (A), D. Sklenička, Němeček – T. Svoboda, Kracík, Kratěna (C) – Johnson, Stach, Indrák – Lev, Preisinger, Kodýtek – Hrnka, Koreis, Vondráček.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Ščotka, Schaus, Čáslava (A), Nedbal, Bokroš, Leduc, Havlík – Hubáček (A), Tomášek, P. Sýkora (C) – M. Kaut, Nahodil, Klimenta – Mallet, Redenbach, Panna – Zadina, T. Kaut, Poulíček – Beran.

    Rozhodčí: Polák, Hejduk – Gerát, Hynek.

    Diváci: 3547
    bahis siteleri