Havlíčkův Brod – Tábor B 15:0 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
15:0 (2:0, 9:0, 4:0)
HC Tábor B
Neděle 27.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, Havlíčkův Brod poráží Tábor B jednoznačně 15:0. Hostům bych touto cestou rád poděkoval za férovou hru a bojovnost až do konce utkání, i když si odvážejí hodně vysokou porážku. Rád bych jim popřál i šťastnou cestu domů. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Večer se vám znovu přihlásíme z utkání brodské juniorky, jež od 17:00 hostí Litomyšl. Zatím na shledanou. (12:03:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Domácí jsou kompletní a ještě drží hru v útočném území.
     
    59:25
    Domácí získali ve středním pásmu puk a vyhodili ho až za soupeřovu bránu.
     
    58:47
    Sluší se dodat, že hosté hrají velmi čistě a férově. Za hodně nepříznivého stavu se neuchylují k nebezpečným a zbytečným zákrokům, které by mohli vést ke zranění soupeře.
     
    58:30
    Domácí hrají přesně to, co teď v oslabení potřebují. Drží puk daleko od své brány a drží puk u gólmana Stibala. Hosté už určitě vyhlížejí závěrečnou sirénu.
     
    57:57
    Už jsem chtěl napsat, že brankářka Juřicová bude muset v oslabení u udržení další brodské nuly zabojovat, když si puk vzal v obranném pásmu Tomáš Kulhánek,protáhl se po levé straně do samostatného úniku a zblízka vypálil, ale brankář Stibal ho hezky vychytal!
     
    57:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudek – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:15
    Havlíčkův Brod dál třímá otěže zápasu pevně ve svých rukou a žene se za dalším gólovým úspěchem. Tábor B se teď dobře brání.
     
    56:55
    Michal Kerber vyvezl puk až do útočného pásma, ale nahrávka mu nesedla a skončila na holi protihráče. Toho obral o kotouč Patrik Vacík, ale schytal tvrdý a čistý hit.
     
    56:26
    Hostům zatím není souzena ani čestná branka. Dobrou střelu z kruhu dobře lapila gólmanka Juřicové do své rukavice a přerušila hru.
     
    55:40
    Brankářka Juřicová, jež pravidelně obléká dres i českých mládežnických reprezentací, si po dlouhé době sáhla na hůl, když nahozený puk postrčila holí do rohu pásma.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A skóre nekompromisně narůstá dál a dál, mladí Bruslaři se z gólu už ani tolik neradují. Po Pavlu Dudkovi přebral kotouč pod patronát TOMÁŠ KULHÁNEK a naložil s ním nejlépe, jak mohl, když si sjel až těsně před bránu a brankáře Stibala propálil! Asistence: Pavel Dudek.
     
    54:45
    Krátkou vložku v mohutném tlaku Havlíčkova Brodu domácí rychle ukončili, Tábor B se v blízkosti gólmanky Juřicové moc dlouho neohřál.
     
    54:10
    Tábor B je znovu přitlačen ke své bráně a marně se snaží z pevného sevření vyklouznout. Havlíčkův Brod hraje v neskutečné pohodě.
     
    53:50
    Domácí založili další hezký útok, který mohl zakončit Filip Klofáč, ale hosté k němu včas dobře přistoupili a urazili mu puk od hole.
     
    52:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři hozenou rukavici v podobě vyloučení soupeře s chutí zvedli z ledu a nabídnutou přesilovku bleskově využili! Dan Fiala našel před brankovištěm dobře postaveného ADAMA RYBÁČKA, který se zblízka nemýlil a vstřelil dnes už svou druhou branku! Asistence: Dan Fiala, Dominik Vacík.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu HC Tábor B (Máca – 2 min., hákování).
     
    52:18
    A znovu výtečný zákrok gólmana Stibala, jenž nebezpečné střely zblízka vyrazil betony. Jeho spoluhráči nedokázali vyhodit, Jihočeši se dál brání.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Rybáček (P. Vacík, Matula), 17. Kopic (Fiala), 24. Košťál (Brdičko, Kulhánek), 26. P. Vacík (Brdičko), 29. Matula (Vacík, Pártl), 31. P. Vacík (Pártl), 32. Brdičko, 34. Klofáč, 35. Košťál (Pártl), 37. Klofáč (P. Vacík), 39. Dvořák (Rybáček, Kopic), 46. Kulhánek (Dudek), 46. Kopic (Fiala, Rybáček), 53. Rybáček (Fiala, D. Vacík), 56. Kulhánek (Dudek)


    BK Havlíčkův Brod: Vít (31. Juřicová) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Tábor B: Bartoň (31. Stibal) – Černošek, Šedivý, Staněk, Blafka, Havlíček, Křepelka, Kotounová – Máca, Slabý, Eremiáš, Matoušek, Melichar, Pauš

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Miroslav Folvarský
    ocianews.com