Toljatti – Soči 4:2 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 3:4 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 0:2 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 29.11.2016, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:53:02)
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (CLJ) – 60 minut, 34 zákroků, 0 gólů, 100%
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 13 822 diváků!
     
    Střely na branku: 34 – 16
     
    Je dobojováno! Traktor Čeljabinsk potvrzuje zlepšenou formu a na ledě Dinama Minsk vítězí 2:0! Domácí byli sice po celou dobu utkání aktivnější, jenže hosté se dostali do vedení! V deváté minutě ujel obraně Dinama ve vlastním oslabení Alexandr Černikov a svůj únik zakončil gólem! Dinamo se poté pokoušelo vyrovnat, ale Pavel Francouz v brance Traktoru čaroval! Těsně před druhou přestávkou navíc přidal druhou branku hostů Alexej Kručinin a s Traktorem to vypadalo hodně dobře. V závěrečné periodě už si Čeljabinsk své vedení pohlídal a z Běloruska si odváží body za vítězství!
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Domácí si ale sami naprosto zbytečně komplikují situaci. Alexandr Pavlovič totiž vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    58:13
    Ben Scrivens už zůstává na střídačce a domácí hokejisté zkoušejí v závěru utkání štěstí bez brankáře!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:46
    Rob Klinkhammer byl na levé straně příliš rychlý a vlétl do útočného pásma moc brzy. Po odpískaném ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:15
    Marcel Šolochov ve středním pásmu vypíchl kotouč jednomu z domácích hráčů. Dinamo se zatím nemůže dostat do útočného pásma, kde by si potřebovalo vytvořit tlak.
     
    56:47
    Na druhé straně se Traktor dokonce dostal do zakončení. Brankář Ben Scrivens byl ale na místě a schoval do lapačky nahození od modré čáry.
     
    56:07
    Sergej Drozd spěchal vpřed středem ledové plochy. Domácí útočník sice ve středním pásmu obešel jednoho z obránců, ale do útočného pásma se neprobil.
     
    55:41
    Další rodící se akci domácího celku zastavil na modré čáře dobře postavený Arťom Borodkin. Hostující zadák se s kotoučem elegantně otočil a rozehrál jej do strany.
     
    55:03
    Vladimir Děnisov vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a lehkým výhozem o mantinel poslal kotouč až před branku domácího celku.
     
    54:20
    Jurij Petrov uspěl na vhazování před brankou Čeljabinsku a spolu se svými spoluhráči dokázal vyvézt kotouč za modrou čáru do středního pásma.
     
    53:54
    Po zakázaném uvolnění hostujícího celku se hra přestěhuje před Pavla Francouze. Čeljabinsk už podle všeho rezignoval na jakoukoliv útočnou snahu.
     
    53:22
    Domácím utíká čas na vyrovnání opravdu rychle. Obrana Traktoru navíc skvěle napadá akce domácího celku už na modré čáře a nepouští Dinamo ke střelám.
     
    52:10
    Paul Szczechura se vydal na individuální průnik po pravé straně. Hostující hokejista projel s pukem až do útočného pásma, ale nakonec branku Bena Scrivense neohrozil.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Černikov, 38. Kručinin (Kolcov, Szczechura)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gotovec, Korobov, Gragnani, Chenkel, Šinkevič – Pavlovič (C), Ellison, Gavrus – Matěruchin, Kovyršin, Klinkhammer (A) – An. Stěpanov, N. Komarov, Drozd – Ambožejčik, Kulakov (A), Kitarov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Mošarov, Šolochov – Gubarev.

    Rozhodčí: Kulakov, Ovčinikov – Maitak, Pronškij

    Diváci: 13 822
    bahis siteleri