Letňany – Kladno 5:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Havířov 8:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Úterý 29.11.2016, 15:35Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    A je hotovo, tři body zůstávají v pražských Letňanech! Domácí starší dorostenci porazili kladenské Rytíře v napínavém utkání 5:3! Klíčový moment nastal zřejmě ve 47. minutě, kdy krátce po snížení hostů na rozdíl jediné branky skóroval Danov a Letňany už dvoubrankové vedení nepustily. Vítěznou branku si ve 41. minutě připsal obránce Karel Klikorka. Kladnu nepomohl ani dobrý výkon gólmana Altrichtera, který pochytal několik šancí soupeře. Domácí dnes vyhráli zaslouženě, po většinu zápasu byli lepší.

    Střely: 39:59 (14:22, 15:15, 10:22)

    Děkujeme za pozornost, na počtenou! (17:43:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:50
    Martin Altrichter opouští branku a Kladno to ještě zkusí se šesti hráči v poli!
     
    57:44
    Hosté v plném počtu.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šimon Jelínek – 2 min., podražení).
     
    54:24
    Martin Altrichter se nyní naprosto zaskvěl! Lukáš Rousek unikl všem zadákům Kladna a mohl ke svým třem asistencím přidat i gól, ale hostující brankář ho vychytal. A aby toho nebylo málo, tak si poradil i s následnou dorážkou kapitána Tomáše Fabiánka!
     
    53:29
    Domácí v plném počtu. Hostující celek sice zajímavě tlačil, ale Letňany hrály dobře obětavě.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Martin Gebell – 2 min., podražení).
     
    46:15
    Letňany právě vstřelily branku!
    Jenže tento stav vydržel pouhých 23 vteřin, Letňany jdou do vedení 5:3! Tohle Kladenské hodně zamrzí. Brankář Martin Altrichter sice zneškodnil dvě dobré příležitosti Letňan, ale na dorážku DOMINIKA DANOVA byl již krátký. Domácí forvard bez problémů trefil poloodkrytou klec! Asistence: Adam Bílek a Petr Kocík.
     
    45:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A opět máme zaděláno na drama, neboť Rytíři upravují na rozdíl jednoho gólu! Hned po vhazování ponechával rozhodčí Kladnu výhodu, ale VOJTĚCH SVOBODA vypíchl puk pod gólmanem a ten skončil v brance. Asistence: Vojtěch Tržil.
     
    40:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí tým si znovu bere dvougólové vedení na svoji stranu! KAREL KLIKORKA vystřelil z mezikruží zpoza hráče nad betony brankáře Altrichtera, který neměl zrovna nejlepší výhled. Nejlepší možná věc pro Letce, která se mohla stát v úvodu třetí třetiny! Asistence: Dominik Danov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Úvod druhé třetiny patřil domácím. Ti svého soupeře dokázali zatlačit a vynutili si přesilovou hru, kterou dokázal využít Prebsl. Poté se ovšem obraz hry změnil, více na puku byli kladenští hráči, kteří se dočkali zaslouženého snížení přesilovkovou trefou Vebera. Třetí třetina začne přibližně v 17:11.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:03
    Domácí v plném počtu.
     
    37:03
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Lukáš Prebsl – 2 min., držení hole).
     
    36:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři z Kladna využívají přesilovou hru a snižují! VÁCLAV VEBER si od modré čáry sjel do lepší střelecké pozice a ze středu tvrdou ranou do šibenice upravil na rozdíl jediné branky. Asistence: Patrik Šmatlák.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Larsen (Rousek, Fabiánek), 20. Gebell (Rousek, Antoš), 23. Prebsl (Rousek, Fabiánek), 41. Klikorka (Danov), 47. Danov (Bílek, Kocík) – 17. O. Bláha (Kalaj), 37. Veber (Šmatlák), 46. Svoboda (Tržil)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pařík) – Klikorka (A), Gebell, Prebsl, Antoš, Lytvynov – Nárovec, Pinkas, Kocík, Fabiánek (C), Soukup, Bílek, Danov, Larsen, Rousek, M. Jelínek.
    Rytíři Kladno: Altrichter (Jiroušek) – Veber (A), Zich, Šmatlák, Haspeklo, Müller (A) – Penc, Frimel, Svoboda, Tržil, M. Bláha, O. Bláha, Husarik (C), Rendla, Š. Jelínek, Kalaj, Kouba.

    Rozhodčí: Pilný – Kis, Čížek.

    Diváci: 71
    ocianews.com