Letňany – Kladno 5:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Havířov 8:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 4:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Piráti Chomutov
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 29.11.2016, 15:45 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.

    JAKUB KÖVER (12) převedl v první sérii povedený blafák do bekhendu, který byl nakonec vítězný, protože ani jeden ze střelců Energie se neprosadil. Slovenský útočník ve službách Pirátů si po gólu vykoledoval za oslavu trest za nesportovní chování, takže zbytek nájezdů sledoval z trestné lavice.
     
    55:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Prodloužení je zase o něco blíž. RADEK PROŠEK (15) převzal přihrávku na útočné modré, přebruslil obránce a trefil se z pravé strany přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Jakub Ptáček (5).
     
    40:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle vyhození přes všechny čáry může být pro hosty osudové. Po buly střílel Ouřada, zblokovaný pokus si našel PETR CHLÁN (7) a zblízka ho napálil mezi Beranovými betony do sítě, čímž dokonal obrat skóre. Asistence: Kryštof Ouřada (10), Jakub Navrátil (5).
     
    38:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin před vypršením Petrovovsa trestu ukončil obléhání karlovarské branky JAKUB NAVRÁTIL (15), který se trefil z těžkého úhlu z pravé strany do odkryté klece Energie. Asistence: Petr Chlán (15), Radek Procházka (7).
     
    23:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je vítaná vzpruha pro domácí tým. Chlán s Ouřadou vybojovali ve vlastním oslabení puk ve středovém kruhu, odkud vyrazil do samostatného úniku KRYŠTOF OUŘADA (12), rozhýbal si gólmana a poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Petr Chlán (14).
     
    19:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté teď nachytali domácí obranu v nedbalkách. Při signalizované výhodě a v přečíslení tři na dva posunul Prošek z pravého kruhu do výhodnější pozice puk JANU BEČKOVI (11), který se nemýlil a prostřelil Skokana pod horní tyčku. Asistence: Radek Prošek (9), Filip Bernáth (8).
     
    14:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je hodně smolný okamžik pro Piráty. JAN TLAČIL (11) vystřelil z levého kruhu, ale trefil jen masku Skokana. Odražený puk obránci do bezpečí nedostali a hostující útočník jej zblízka propasíroval bekhendem mezi betony do sítě. Bez asistence.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 24. Ouřada (Chlán), 39. Navrátil (Chlán, Procházka), 41. Chlán (Ouřada, Navrátil), rozh. náj. Köver – 15. Tlačil, 20. Bečka (Prošek, Bernáth), 56. Prošek (Ptáček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Prošek (KVA)
    1:0   Köver (CHM)
    2. série:
    1:0   Bečka (KVA)
    2:0   Studený (CHM)


    Piráti Chomutov: Skokan (D. Svoboda) – Štochl, Seemann, Jungvirt, Procházka, Kleiner, Studený, Jarý, Viktorin – Köver, J. Veselý, D. Černý, Bajer, Chlán, Hradecký, Jaroš, Navrátil, T. Koblížek, Ouřada, Brandner
    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Kašpar) – Bernáth, Cankov, Zavřel, Štaif, Ptáček, Kala, Klejna – Holub, Habr, Maydl, Bečka, Slabý, Prošek, Šik, Tlačil, Halberštát, Petrov

    Rozhodčí: Lucków – Coubal, Košťálová
    thejrc.org