Nancy – Méty 4:0 (kon.) | Saint-Étienne – Marseille 0:0 (kon.) | Bastia – Bordeaux 1:1 (kon.)
Toulouse – Montpellier 1:0 (kon.) | Nantes – Lyon 0:6 (kon.) | Guingamp – Nice 0:1 (kon.)
PSG – Angers 2:0 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:0 (1:0)
Montpellier HSC
Středa 30.11.2016, 19:00 • Stadium Municipal, Toulouse (kapacita: 33 150 diváků) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (20:56:01)
     
    Dnešní utkání mezi Toulouse a Montpellier je tedy u konce a vítězství si připisuje domácí celek. Ten využil svou jedinou gólovou šanci zápasu, kdy se v 19. minutě dorážkou do odkryté brány prosadil Issiaga Sylla. Hosté se poté častěji tlačili do útoku, avšak jediné dvě šance si vypracovali až v druhém poločase a v obou selhali. Velmi neatraktivní utkání tak končí nejtěsnějším možným výsledkem, díky kterému se Toulouse posune na osmé místo. Hosté jsou naopak momentálně až třináctí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Také další snaha hostujícího celku byla zastavena již u půlící čáry. Kulatý předmět poté doputoval k Braithwaitovi a ten u zámezí vybojoval vhazování.
     
    90+3
    Domácí pracují velmi dobře a především zásluhou šikovného Durmaze hrají hluboko na polovině Montpellieru. Ten se stále ne a ne dostat k míči.
     
    90+1
    Jimmy Durmaz nasadil jesle jednomu ze soupeřů a Morgan Sanson (MON) ho poté za dres stáhl na trávník. Žlutá karta!
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti se budou hrát ještě čtyři minuty.
     
    90
    Zřejmě poslední akci v řádné hrací době obstarali hosté. Střílený centr na zadní tyč však prolétl hodně daleko od Lafontovy brány.
     
    88
    Na chvíli se hra přestěhovala na polovinu Montpellieru, ale nyní už byl míč opět před Lafontem. Žádné zakončení však domácí gólman řešit nemusel.
     
    87
    Třetí střídání v tomto utkání využívají i hosté. Trávník opustil Jerome Roussillon, opačný směr nabral Mamadou N'Diaye.
     
    86
    Musavu-King se sice po vzdušném souboji chytil za nos a naznačoval, že inkasoval úder loktem, avšak rozhodčí byl jiného názoru.
     
    85
    Na konci 85. minuty se po velmi dlouhé době připomněl Martin Braithwaite, nicméně osamocený útočník Toulouse měl k míči opravdu hodně daleko.
     
    84
    Rohový kop Montpellieru nyní vzbudil trochu emocí. Toivonen totiž při pádu stáhl i hostujícího hráče a samozřejmě z toho byly žádosti o penaltu. Nakonec to však sudí vyhodnotil jako faul na Toivonena.
     
    83
    Odpracováno má pro dnešek Paul Lasne. Z lavičky na trávník si to naopak namířil mladík Alexandre Llovet, což značí jasné posílení ofenzívy.
     
    82
    Ani další rohový kop se hostům příliš nepovedl. Až za brankovou čáru šel míč navíc po odrazu od jednoho z hráčů Montpellieru.
    80. Lafont dobře vytěsnil Mouniého zakončení
     
    80
    Defenzíva Toulouse nyní ztratila míč v nebezpečném prostoru, Morgan Sanson kolmicí oslovil Mouniého a Lafont jeho zakončení vytáhl jen těsně vedle brány.
     
    79
    Po rohovém kopu sice jeden z hostů konečně odcentroval o něco lépe, ale přesto míč skončil pouze v rukavicích Albana Lafonta.
     
    78
    Jenže centr od místa přestupku prolétl nad celým pokutovým územím a na zem dopadl až za brankovou čárou. Tohle se vůbec nepovedlo.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 19. Sylla

    Karty:   70. Sangaré (TOU) – 32. Roussillon (MON), 61. Rémy (MON), 90+1. M. Sanson (MON)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 0:9. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 12:12.
    Toulouse FC: Lafont – Michelin (72. Ninkov), Yago, Musavu-King, Moubandje (75. Amian Adou) – Sangaré, Bodiger (68. Toivonen) – Somália, Durmaz, Sylla – Braithwaite.
    Náhradníci: Goicoechea – Toivonen, Sirieix, Edouard, Ninkov, Pi, Amian Adou.

    Montpellier HSC: Pionnier – Deplagne (38. Rémy), Hilton, Congré, Roussillon (87. N'Diaye) – Skhiri, M. Sanson – Lasne (83. Llovet), Boudebouz, Bérigaud – Mounié.
    Náhradníci: Ligali – N'Diaye, Saint-Ruf, J. Marveaux, Mongongu, Rémy, Llovet.

    Rozhodčí: Delerue – Harchay, Jouannaud
    bahis siteleri