Olomouc – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 01.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    39:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA posílá Kohouty už do dvoubrankového náskoku! Urostlý útočník se ve vlastním oslabení protáhl před Hufa a z levé strany mířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Pěcha.
     
    29:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohoutům se teď vyplatil velký důraz do branky a slaví třetí gól. Po několika dorážkách z těsné blízkosti se TOMÁŠI HOLIŠOVI povedlo přehodit puk před Hufovo rameno. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    20:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Z gólu se v prostřední části jako první radují Ševci, když přesilovou hru dokázal zakončit gólem SEBASTIAN FAJKUS. Asistence: Jakub Jenáček.
     
    18:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Elitní formace Kohoutů posílá domácí do vedení. Hanáci se dostali do rychlého protiútoku, který střelou k pravé tyči zakončil MIROSLAV SKOPAL. Asistence: Josef Podlaha.
     
    13:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Úderná trojice Pěcha, Skopal, Podlaha znovu úřaduje a srovnává krok. Kohouti se v přesilovce usadili před zlínskou brankou a kapitán domácích, MARTIN PĚCHA, mířil přesně za záda Hufa. Asistence: Miroslav Skopal, Josef Podlaha.
     
    06:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po zmatku před olomouckou svatyní, kdy se Schejbal srazil s některým ze soupeřů a jedním ze svých spoluhráčů, se Zlín raduje z prvního gólu. Puk se totiž od olomouckého brankáře odrazil a volný kotouč doklepl do odkryté brány KRISTIÁN LEŠKA. Asistence: David Lekeš, Jan Dluhoš.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 14. Pěcha (Skopal, Podlaha), 19. Skopal (Podlaha), 30. Holiš (Kořenek), 40. Podlaha (Pěcha) – 7. Leška (Lekeš, Dluhoš), 21. Fajkus (Jenáček)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš, Rutar – Palinek, Krátký, Podlaha, Spatharis, Aulehla, Paťava, Pěcha (C), Skopal, Karpíšek, Kalač, Kořenek, Štefka.
    Berani Zlín: Huf (Kubík) – Janošek, Dřímal, Hamrlík, Dluhoš, Jenáček (C), Marek – Světlík, Chalupa, Pröschl, Kočica, Václavek, Lekeš, Hefka, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Kristek, Leška.

    Rozhodčí: Held – Novotný, Axman
    thejrc.org