Chomutov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 2:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 02.12.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava potvrdila pozici favorita a z pátého místa poráží poslední Olomouc 6:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (10:54:54)
     
    Ve třetí třetině se radovala Jihlava ještě dvakrát, když ve 45. minutě vsítil Tomáš Mejzlík svůj druhý gól v utkání a o dvě minuty později jej druhou trefou napodobil také Vojtěch Maštera. Dukla tak posílá Olomouc domů s vysokou porážkou 6:0!
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Olomoučtí se opět osvobozují vyhozením přes všechny čáry.
     
    58:51
    A právě u levé tyčky gólmana hostí se strhla menší šarvátka, po které se už bude vylučovat. Jan Beier dostává dvě minuty za krosček a další dvě za hrubost. Domácí forvard Aleš Heinrich usedá za katr na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-11.
    Vyšší tresty: 0-1
     
    58:51
    Stejně je tomu tak i nyní, kdy se z obdobné pozice Heinrich neprosadil ani napodruhé a ránu Pospíchala od modré zastavil Pospíšil. No, málem jsem si tato dvě podobná příjmení popletl.
     
    58:27
    Pospíchal vyzval přihrávkou z levé strany ke střele Heinricha, který byl na pravém kruhu. Domácí útočník doslova zaklekl, ale Pospíšila nepřekonal.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Hanáci dávají kotouč do středního pásma.
     
    57:38
    Puk se do olomoucké branky nedostal i kvůli sekání Roka Macuha a Dukla tak bude hrát dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 2-9.
    Vyšší tresty: 0-1
     
    57:33
    Rána Hrabaně od modré se odrazila od mantinelu zpoza branky a nechybělo moc, aby se předbrankovým odrazem dostala za záda Pospíšila.
     
    56:51
    Další vyloučení na olomoucké straně. Křídlo první lajny Pavel Tomaník jde ven na dvě minuty za faul loktem.

    Na vyloučení: 2-8.
    Vyšší tresty: 0-1
     
    56:37
    Jihlavští se již radovali ze sedmého zásahu a chvíli to vypadalo, že slavili oprávněně. Sudí ale krátce poté gól neuznává pro kopnutí puku do branky.
     
    55:08
    Už jen něco málo k pěti minutám zbývá Janu Brožovi, aby udržel druhé čisté konto v sezoně.
     
    54:14
    Pokus Dominika Hajšmana nejprve z prostoru mezi kruhy nemířil mezi tři tyče, byť měl hostující forvard dobrou pozici. V dalším útoku to zkusil znova a prověřil pozornost Brože utěšenou střelou z levého kruhu, kterou má gólman Dukly v lapačce.
     
    53:38
    Vzápětí přišla na řadu ještě komická vložka, když se Marek s Hrabaněm nevědomky srazili u mantinelu a oba šli nedobrovolně na led.
     
    53:38
    Dominik Marek se po pravé straně natlačil přes Hrabaně do branky, když využil své rychlosti, a Brož srazil puk do ochranné sítě.
     
    52:39
    Po menší strkanici před Pospíšilem se vylučovat nebude.
     
    52:12
    Vojtěch Maštera viděl, že před Pospíšilem je poměrně dost hráčů. Proto tam poslal svojí přihrávku, kterou se snažil vleže došťouchat pod gólmanovy betony René Geier, ale neúspěšně. Zatím mu hattrick není přán.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Geier (Hrabaň, Rezek), 21. Geier, 25. Mejzlík (Pospíchal), 36. Maštera (Geier, Rezek), 45. Mejzlík (Heinrich, Hendrych), 47. Maštera (Rezek, Hrabaň)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Mareš, Pospíchal, Hrabaň, Srnský, Huňáček, Kadlec – Kraučuk, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Rezek, Geier – Krtek, Adam, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    HC Olomouc: Pospíšil (Marek) – Spurný, Rutar, Beutl, Hudeček, Kališ, Spálovský – Jelínek, Macuh, Tomaník – Kuba, Jeklič, Marek – Beier, Podlaha, Říčka – Cach, Hajšman. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Doležal – Kis, Čížek
    thejrc.org