Chomutov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 2:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 02.12.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vedení Jihlavy utěšeně narůstá a domácí využívají i druhou přesilovou hru v utkání. Nutno však říct, že nyní šlo o šťastnou trefu. VOJTĚCH MAŠTERA na levém kruhu vystřelil a kotouč zajímavým odrazem puku zapadl přes záda Pospíšila pod horní tyčku. I tento jihlavský útočník tak dává svůj druhý gól dnešního utkání, podobně jako Mejzlík a Geier. Asistence: Václav Rezek, Patrik Hrabaň.
     
    44:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny po návratu Hajšmana na led se Jihlava prosazuje popáté. Z pravé strany poslal Heinrich kotouč k levé tyči, kde byl zcela volný TOMÁŠ MEJZLÍK a pohodlným zásunem dává svůj druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Aleš Heinrich, Pavel Hendrych.
     
    35:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH MAŠTERA dostal kotouč na levý kruh od Geiera, zkusil vystřelit do horní poloviny k levé tyči a to vyšlo. Lapačka Pospíšila zasáhla naprázdno. Asistence: René Geier, Václav Rezek.
     
    24:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští již dnes dokázali dát gól při přesilovce i při hře pět na pět. Nyní se prosazují ve vlastním oslabení. Pospíchalova střela ještě v brance neskončila, Pospíšil stačil zasáhnout, ale když se do puku opřel mezi kruhy TOMÁŠ MEJZLÍK, tak kus černé gumy již skončil v brance. Asistence: Ladislav Pospíchal.
     
    21:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zatím jediným úspěšným střelcem Dukly v dnešním utkání je RENÉ GEIER. Jihlavský forvard nahodil z levé strany kotouč na branku a ten skončil až za Pospíšilovými zády. Bez asistence.
     
    03:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Geierova první střela ze středu pásma byla zblokována a prošla kousek vedle pravé tyče. Od Rezka se kotouč dostal na modrou, kde vystřelil Hrabaň a RENÉ GEIER šikovnou tečí posílá červenožluté v druhé přesilovce do vedení. AsistencE: Patrik Hrabaň, Václav Rezek.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Geier (Hrabaň, Rezek), 21. Geier, 25. Mejzlík (Pospíchal), 36. Maštera (Geier, Rezek), 45. Mejzlík (Heinrich, Hendrych), 47. Maštera (Rezek, Hrabaň)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Mareš, Pospíchal, Hrabaň, Srnský, Huňáček, Kadlec – Kraučuk, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Rezek, Geier – Krtek, Adam, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    HC Olomouc: Pospíšil (Marek) – Spurný, Rutar, Beutl, Hudeček, Kališ, Spálovský – Jelínek, Macuh, Tomaník – Kuba, Jeklič, Marek – Beier, Podlaha, Říčka – Cach, Hajšman. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Doležal – Kis, Čížek
    thejrc.org