Vysoké Mýto – Litoměřice 7:2 (kon.) | Chrudim – Hodonín 2:1 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 0:3 (kon.)
Interobal Plzeň – Slavia 2:2 (kon.) | Hradec Králové – Třinec 2:6 (kon.) | Zruč n/S – Sparta 4:2 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
0:3 (0:0)
Helas Brno
Pátek 02.12.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou vyrovnaný zápas, o jehož vítězi rozhodla poslední tříminutovka. V ní se dvakrát prosadil Vítězslav Hrubý, kterého podpořil svým zásahem Stanislav Lerch, a Brno si tak odváží z České Lípy vítězství 3:0. Pakliže v paralelně hraném zápase Třinec zvítězí v Hradci, spadnou Démoni na poslední místo tabulky. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z České Lípy přeji hezký víkend. (22:05:22)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané definitivně potvrzují své vítězství. Balonu se tentokrát chopil STANISLAV LERCH, který uzavřel skóre dnešního utkání. Bez asistence.
     
    39
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    VÍTĚZSLAV HRUBÝ se ujal odraženého míče a poslal jej do úplně prázdné českolipské branky. Brno se tak přiblížilo vítězství a zisku tří bodů. Bez asistence.
     
    38
    Do zakončení se dostal Bejda a po něm také Fichtner, ale ani jeden z nich Šimona nepřekonal. Vzápětí si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    38
    Českolipští zkusí vyrovnat při power-play, místo Kirova naskočil Bejda.
     
    38
    Žlutou kartu za nedovolený zákrok vyfasoval David Cupák.
     
    37
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Českolipský Tvrzník fauloval, což přišlo hostitele draho. Cupák z trestného kopu přihrál na bližší tyči stojícímu VÍTĚZSLAVOVI HRUBÉMU, který střelou do poloprázdné brány otevřel skóre. Asistence: David Cupák.
     
    36
    Švec naservíroval pas do běhu Tvrzníkovi, kterému ale chyběl krok. Šimon dobře přečetl celou situaci a znemožnil českolipskému hráči zakončit.
     
    35
    Po rohu se do míče opřel Lacko, ale místo českolipské branky málem trefil znak města visící nad Kirovovou kasou.
     
    34
    Šimon vyběhl hodně daleko z branky a zkusil sám zakončit. Jeho pokus Kirov zneškodnil a ihned se pokusil trefit odkrytou hostující branku. Dnešní zápas v některých pasážích trochu připomíná přehazovanou.
     
    32
    Brněnští se usadili na útočné polovině, ale zatím Kirova nikterak neohrozili. Lacko už se chystal zakončit, ale pozorná českolipská obrana ho nepustila ke střele.
     
    31
    Šarkózy odvrátil centr směr basketbalový koš. Nechybělo moc a mohl se prosadit alespoň tímto způsobem. Na ukazateli skóre by se ale stejně nic nezměnilo.
     
    30
    Havrdovu střelu z přímého kopu chtěl do poloprázdné branky dorazit Vobořil, ale v krkolomné pozici nedokázal přesněji zakončit. To byla dobrá šance pro domácí!
     
    29
    Hrubý vypálil z voleje, ale s jeho navštívenkou neměl Kirov sebemenší problémy. Českolipský brankář bez potíží odrazil balon mimo branku.
     
    28
    Za faul na Havrdu dostal kartu žluté barvy Fedor Bobilev.
     
    27
    Po rohovém kopu se do míče opřel z jedničky Tvrzník, ale místo brankáře Šimona málem ohrozil fanoušky stojící nad jeho brankou.
     
    26
    Tak i brankář Šimon inkasoval úder do choulostivých míst. No, přítelkyně či manželky brněnských hráčů asi nebudou zrovna dvakrát nadšené.
     
    26
    Švec si elegantně vyměnil míč s Tvrzníkem, který se dostal do rychlého brejku, ale ani Šimon se nechtěl nechat zahanbit a předvedl pohotový zákrok.
     
    25
    Lacko měl dvě dobré šance! Nejprve nepropálil z přímého kopu Kirova a selhal i o pár vteřin později, kdy stál tváří tvář Kirovovi. Tentokrát českolipskému brankáři pomohla tyč.
     
    24
    Tvrdou střelu z pravé strany vyslal David Cupák, ale své střelecké konto nerozšířil. Kirov zmenšil úhel a pokus brněnského hráče vyrazil.
     
    23
    Po přihrávce Cupáka od autové čáry pálil Hrubý, ale v rozhodující chvíli si neseřídil mířidla. Kirov tak nemusel zasahovat.
     
    22
    Do nepříjemných choulostivých míst inkasoval tvrdý úder Bobilev. Zítra ráno tam bude mít možná modrou památku na dnešní zápas.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, v němž nepadl žádný gól. Obě mužstva si ale vypracovala několik zajímavých šancí, zejména v samém závěru úvodní půle Brno, ale na ukazateli skóre stále zůstávají dvě nuly. Druhé dějství začne přibližně ve 21:20.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    20
    Hostitelé vyrobili velkou hrubu při rozehrávce, Cupák však správný moment ke střele prováhal a jeho spoluhráč Hrubý posléze střílel vedle. Teď se mohlo Brno ujmout vedení gólem do šatny, protože Cupák měl před sebou poloodkrytou branku!
     
    19
    Tým Radio Krokodýl Helas Brno si vyžádal oddechový čas.
     
    18
    Zápas má opravdu rychlé tempo, ale na branku čekají všichni přítomní zatím marně. Oba týmy si ale vypracovaly už několik příležitostí, avšak dvě nuly na ukazateli skóre zatím nikdo nezměnil.
     
    17
    Havrda si seběhl na střed hřiště a vyslal ze své kopačky jedovku. Šimon nakonec zasahovat nemusel, protože míč skončil mimo území vymezeného třemi tyčemi.
     
    16
    Střeleckou příležitost si chtěl vytvořit David Cupák, ale nejproduktivnější hráč Brna se tentokrát neprosadil. Domácí srazili kulatý nesmysl do autu.
     
    15
    Bejda přihrál přes celou šířku útočné poloviny Švecovi, který střelu schoval za bránícího protihráče, a Šimon měl co dělat, aby míč vyrazil nad branku.
     
    14
    Lacko nezpracoval jednoduchou přihrávku od Hrubého a hosté tak lacino ztrácí míč. Kirov tedy bude rozehrávat ze svého brankoviště.
     
    13
    Šimon přehnal snahu při výkopu a centrem přes celé hřiště jen pozdravil na druhé straně stojícího kolegu Kirova.
     
    12
    Vobořil se chtěl za předchozí dvě nešťastné situace pomstít, ale svůj rychlý kontr zakončil těsně vedle Šimonovy svatyně. To byla dobrá šance pro Démony.
     
    12
    Lacko vypálil z volného přímého kopu a jeho ránu schytal do choulostivých míst Vobořil. No, především muži moc dobře ví, že tento okamžik není zrovna příjemný.
     
    11
    Rozvíjející se situaci dvou na jednoho nakonec zakončil v tandemu nabíhající Švec, jehož pokus Šimon zneškodnil.
     
    10
    Českolipští předvedli ukázkovou kombinaci, na jejímž konci stál zakončující Havlásek, který ale přestřelil Šimonovu klec.
     
    9
    Po vzájemném souboji s jedním z brněnských hráčů zůstal na hřišti ležet Vobořil, který se po chvilce zvedl, ale s krvavou stopou v obličeji se musel nechat ošetřit.
     
    9
    Šarkózy se při bránění provinil proti futsalovým pravidlům, za což od rozhodčího Cílka dostal žlutou kartu.
     
    8
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop, jehož exekuce se zhostil Havrda. Jeho ránu k tyči Šimon s námahou a pomocí spoluhráče dostal mimo branku. Následně se do balonu opřel na první dobrou Vobořil, ale Šimonovu branku minul.
     
    7
    Své střelecké štěstí zkoušel ze středu hřiště Mužík, tísněn protihráčem však neměl moc času na přesnější a důraznější zakončení.
     
    6
    Po rohovém kopu napřáhl Hrubý, jemuž se do střely postavil Bejda, od něhož se míč odrazil za pomezní čáru. V držení balonu tak zůstanou Brněnští.
     
    5
    Chybu při zakládání útoku tentokrát vyrobili hráči Radia Krokodýl. Fichtner dostal namazáno na kopačku a svým pokusem pořádně prověřil Šimona, který měl plné rukavice práce, aby vyrazil hrací předmět do bezpečí.
     
    4
    Vobořil si hledal výhodnou střeleckou pozici, ale v rozhodující chvíli nakonec ani nevystřelil. Nadějně se rozvíjející akci domácí doslova zazdili.
     
    3
    Hosté kombinovali na útočné polovině, ale celou akci zakončili nepřesnou přihrávkou, jejímž autorem byl Hrubý. Kirov tak mohl v klidu rozdat balón.
     
    2
    Švec vysunul obloučkem dopředu Bejdu, ten však nepřihrál přesně a míče se ujal Šarközy. Brněnský hráč zachoval klid a umožnil svému týmu rozehrát.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Chládek) – Vobořil, Tvrzník, Havlásek, Havrda, Mažári, Bažant, Bejda, Fichtner, Švec, Bialek


    Radio Krokodýl Helas Brno: Šimon (Konečný) – D. Cupák, Lerch, Leasure, Lidmila, Šarkózy, Lacko, Hrubý, Mužík, Bobilev.


    Rozhodčí: Cílek, Novotný.

     
    FC Démoni Česká Lípa


    Démoni v minulém kole prohráli na Slavii 6:3, ačkoliv po prvním poločase živili velkou naději alespoň na remízu. Českolipští mají na svém kontě osm bodů a patří jim předposlední pozice.


    Jestliže se Brno řadí mezi nejlépe střílející týmy, Démoni patří naopak mezi ty nejhorší s bilancí 24 gólů. Ani v obraně to není o nic lepší, svěřenci trenéra Karla Kruliše inkasovali už třiačtyřicetkrát.


    Nejproduktivnějšími hráči mužstva jsou Ondřej Havrda, jenž nasbíral devět bodů za sedm branek a dvě přihrávky, a zdatně mu sekundující Tomáš Fichtner se třemi zásahy a šesti asistencemi. Havrda je zároveň i nejlepším střelcem.

     
    Rádio Krokodýl Helas Brno


    Futsalisté Brna ve svém dosud posledním utkání zvítězili na půdě Vysokého Mýta 4:0 a se ziskem 13 bodů momentálně zaujímají sedmé místo v tabulce, přičemž ale mají jeden zápas k dobru.


    Brněnští patří mezi nejofenzivnější celky v lize, protože v devíti duelech nastříleli 36 gólů. Nejproduktivnějším hráčem je David Cupák, který zapsal deset kanadských bodů za šest branek a čtyři asistence. Nejlepším střelcem je se sedmi trefami Vojtěch Cupák.

     
    Příjemný páteční večer při sledování textového online přenosu z utkání 11. kola Chance Futsal ligy mezi týmy FC Démoni Česká Lípa a Rádio Krokodýl Helas Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Michal Šandor

    Branky: 37. Hrubý (Cupák), 39. Hrubý, 40. Lerch

    Karty:   9. Šarkózy (HEL), 28. Bobilev (HEL), 38. Cupák (HEL)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Chládek) – Vobořil, Tvrzník, Havlásek, Havrda, Mažári, Bažant, Bejda, Fichtner, Švec, Bialek
    Helas Brno: Šimon (Konečný) – D. Cupák, Lerch, Leasure, Lidmila, Šarkózy, Lacko, Hrubý, Mužík, Bobilev.

    Rozhodčí: Cílek, Novotný
    bahis siteleri