Vysoké Mýto – Litoměřice 7:2 (kon.) | Chrudim – Hodonín 2:1 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 0:3 (kon.)
Interobal Plzeň – Slavia 2:2 (kon.) | Hradec Králové – Třinec 2:6 (kon.) | Zruč n/S – Sparta 4:2 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
0:3 (0:0)
Helas Brno
Pátek 02.12.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou vyrovnaný zápas, o jehož vítězi rozhodla poslední tříminutovka. V ní se dvakrát prosadil Vítězslav Hrubý, kterého podpořil svým zásahem Stanislav Lerch, a Brno si tak odváží z České Lípy vítězství 3:0. Pakliže v paralelně hraném zápase Třinec zvítězí v Hradci, spadnou Démoni na poslední místo tabulky. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z České Lípy přeji hezký víkend. (22:05:22)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané definitivně potvrzují své vítězství. Balonu se tentokrát chopil STANISLAV LERCH, který uzavřel skóre dnešního utkání. Bez asistence.
     
    39
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    VÍTĚZSLAV HRUBÝ se ujal odraženého míče a poslal jej do úplně prázdné českolipské branky. Brno se tak přiblížilo vítězství a zisku tří bodů. Bez asistence.
     
    38
    Do zakončení se dostal Bejda a po něm také Fichtner, ale ani jeden z nich Šimona nepřekonal. Vzápětí si hosté vyžádali oddechový čas.
     
    38
    Českolipští zkusí vyrovnat při power-play, místo Kirova naskočil Bejda.
     
    38
    Žlutou kartu za nedovolený zákrok vyfasoval David Cupák.
     
    37
    Radio Krokodýl Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Českolipský Tvrzník fauloval, což přišlo hostitele draho. Cupák z trestného kopu přihrál na bližší tyči stojícímu VÍTĚZSLAVOVI HRUBÉMU, který střelou do poloprázdné brány otevřel skóre. Asistence: David Cupák.
     
    36
    Švec naservíroval pas do běhu Tvrzníkovi, kterému ale chyběl krok. Šimon dobře přečetl celou situaci a znemožnil českolipskému hráči zakončit.
     
    35
    Po rohu se do míče opřel Lacko, ale místo českolipské branky málem trefil znak města visící nad Kirovovou kasou.
     
    34
    Šimon vyběhl hodně daleko z branky a zkusil sám zakončit. Jeho pokus Kirov zneškodnil a ihned se pokusil trefit odkrytou hostující branku. Dnešní zápas v některých pasážích trochu připomíná přehazovanou.
     
    32
    Brněnští se usadili na útočné polovině, ale zatím Kirova nikterak neohrozili. Lacko už se chystal zakončit, ale pozorná českolipská obrana ho nepustila ke střele.
     
    31
    Šarkózy odvrátil centr směr basketbalový koš. Nechybělo moc a mohl se prosadit alespoň tímto způsobem. Na ukazateli skóre by se ale stejně nic nezměnilo.
     
    30
    Havrdovu střelu z přímého kopu chtěl do poloprázdné branky dorazit Vobořil, ale v krkolomné pozici nedokázal přesněji zakončit. To byla dobrá šance pro domácí!
     
    29
    Hrubý vypálil z voleje, ale s jeho navštívenkou neměl Kirov sebemenší problémy. Českolipský brankář bez potíží odrazil balon mimo branku.
     
    28
    Za faul na Havrdu dostal kartu žluté barvy Fedor Bobilev.
     
    27
    Po rohovém kopu se do míče opřel z jedničky Tvrzník, ale místo brankáře Šimona málem ohrozil fanoušky stojící nad jeho brankou.
     
    26
    Tak i brankář Šimon inkasoval úder do choulostivých míst. No, přítelkyně či manželky brněnských hráčů asi nebudou zrovna dvakrát nadšené.
     
    26
    Švec si elegantně vyměnil míč s Tvrzníkem, který se dostal do rychlého brejku, ale ani Šimon se nechtěl nechat zahanbit a předvedl pohotový zákrok.

    Michal Šandor

    Branky: 37. Hrubý (Cupák), 39. Hrubý, 40. Lerch

    Karty:   9. Šarkózy (HEL), 28. Bobilev (HEL), 38. Cupák (HEL)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Chládek) – Vobořil, Tvrzník, Havlásek, Havrda, Mažári, Bažant, Bejda, Fichtner, Švec, Bialek
    Helas Brno: Šimon (Konečný) – D. Cupák, Lerch, Leasure, Lidmila, Šarkózy, Lacko, Hrubý, Mužík, Bobilev.

    Rozhodčí: Cílek, Novotný
    thejrc.org