Havlíčkův Brod – Pelhřimov 5:1 (kon.) | Nymburk – Písek 5:3 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 5:3 (kon.)
Kopřivnice – Technika Brno 2:8 (kon.) | Opava – Vsetín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 5:4 (po pr.)
Kolín – David Servis 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 2:1 (po pr.) | Tábor – Jindř. Hradec 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 8:3 (kon.) | Kobra – Sokolov 9:3 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 6:2 (kon.)
Trutnov – Řisuty 3:4 (po pr.)
konec
HK Nový Jičín
5:3 (2:2, 0:0, 3:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 03.12.2016, 17:002. liga skupina Východ • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKA. A je tady rozhodující moment utkání a potvrzující vítězství domácích! Poruba špatně rozehrála, puku se zmocnil Luka, který si dojel až v podstatě k bráně, kde s jistotou potvrzuje vítězství svého týmu!
     
    48:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je CHRISTOV. Asistence: Zdeněk a Luka. Tak to byla hezká akce, téměř jako z učebnice. Vladimír Luka se dostal hodně rychla do pásma, společně se Zdeňkem. Luka ale nepřihrál úplně přesně, Zdeněk nemohl pálit tak jak by chtěl. Kubáň ale neměl puk pod kontrolou a Vít Christov se zorientoval nejlépe a zvyšuje na 4:3!
     
    45:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KAFKA. Tak to bude Nový Jičín ještě hodně mrzet! Dominik Kafka zkusil přízemní, možná lehce točenou střelu, která končí až za zády Jiřího Slováka I.
     
    40:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DRESLER. Asistence: Luka a Kratochvíl. A je tady velice důležitý gól, který padl při přesilovce 5 na 3! Šimon Kratochvíl nahrával Lukovi, který viděl Honzu Dreslera a ten neměl problém zakončit do poloprázdné brány!
     
    19:21
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ZDENĚK. Asistence: Luka a Vašut. Konečně se domácí dočkali! Christova sice Kubáň vychytal, následně ale pálil Vašut, Luka a ještě Zdeněk který překonal hostujícího gólmana a je z toho vyrovnávací gól do šatny!
     
    14:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ILLÉŠ. Asistence: Kuťák. Tak přecijen bude tato přesilovka využitá! Po akci, kdy tito dva spoluhráči zkoušeli vymyslet akci, zůstali nepokrytí, přihráli se a je z toho gól na 1:2 ! Tak to je opravdu škoda. Tento laxní přístup se domácím nemusí vyplatit.
     
    09:28
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KRATOCHVÍL. A je tady vyrovnávací gól! Šimon Kratochvíl se dostal do samostatného úniku, kde se ocitl sám před Kubáňem. Volil kulišáckou střelu, zabalenou do blafáku, Kubáň se jen pohlédl za pukem a je to 1:1 !
     
    03:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLOVÁČEK. A je tady první branka, která otevírá skóre! Porubský útočník si najížděl z pravé strany, viděl prostor u levé tyče, kde zkusil překvapit Slováka a vyšlo to! 0:1 !

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 10. Kratochvíl, 20. Zdeněk (Luka, Vašut), 41. Dresler (Luka, Kratochvíl), 49. Christov (Zdeněk, Luka), 60. Luka – 4. Slováček, 15. Illéš (Kuťák), 46. Kafka


    HK Nový Jičín: Slovák, (Iláš) – Stránský, Zahradníček Běhal, Hruška, Vašut, Dresler, Cabák, Slovák, Christov, Málek, Zdeněk, Chvostek, Kocián, Sonnek, Kratochvíl, Luka, Novotný, Uhlár.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň, (Putec) – Slavík, Puškar, Flašar, Tichý, Rudl, Bail, Illéš, Adamik, Ballner, Kafka, Piecha, Orság, Vaňek, Kuťák, Smrčka, Tomčák, Seidler, Slováček, Sedlář, Zachar.
    thejrc.org