Nejdek – Chotíkov 3:6 (kon.) | Studénka – Orlová 4:5 (kon.) | Třebechovice p. O. – Nová Paka 3:1 (kon.)
Nový Bydžov – Jaroměř 5:8 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Hlinsko 5:4 (po pr.) | Wolves Č. Těšín – H. Benešov 5:4 (po pr.)
Bohumín – Krnov 6:1 (kon.) | Chrudim – Světlá nS 5:6 (po pr.) | Litomyšl – Česká Třebová 3:6 (kon.)
Chotěboř – Ledeč n. S. 3:4 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod B
5:4 (2:3, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Hlinsko
Středa 07.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Havlíčkův Brod tak vítězí 5:4 po prodloužení a získává tak důležitý bonusový bod. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek středečního večera. Na shledanou! (20:08:46)
     
    Konec zápasu.
     
    60:36
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A je konec,domácí přesilovku využili a získali důležitý bonusový bod! Martin Hynek našel rozjetého JAKUBA LACINU, který si srovnal puk ideálně na hůl a z mírného úhlu na pravé straně prostřelil gólmana Saifra povedenou střelou! Asistence: Martin Hynek.
     
    60:15
    Václav Pecen se snažil nahrát vedle sebe ve středním pásmu, jenže puk mu sjel z hole. Hosté se vrhli vpřed, ale nedokázali z toho nic vytěžit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čeká nás pětiminutové prodloužení, v němž budou mít velkou výhodu domácí Bruslaři, kteří budou hrát přesilovku 4 na 3. Zbývá z ní ještě minuta a 38 sekund.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Puk je za brodskou bránou, z toho už asi nic nebude.
     
    59:38
    No, tohle bude ještě zajímavá koncovka třetí třetiny. Aleš Koželuh (HLI) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.
     
    59:32
    Po přerušení hry proběhne buly u brány Východočechů, kteří si vyžádali oddechový čas.
     
    59:15
    Domácí hráči mají v posledních minutách navrch a vehementně se ženou za rozdílovým gólem, který by jim zajistil důležité tři body v souboji o šestku.
     
    58:50
    Martin Kříž si vybruslil s pukem až do levého kruhu, ale jeho hezkou ránu zápěstím zneškodnil povedeným zákrokem gólman Saifr.
     
    58:30
    Tomáš Cejpek se probil ke střele z levého kruhu, ale protihráči u něj byli příliš blízko a kotouč srazili do ochranné sítě. Buly u gólmana Saifra.
     
    58:06
    David Michálek zavezl puk za soupeřovu bránu, kde o něj společně bojuje se svými parťáky z útoku, ale zatím bez úspěchu.
     
    57:33
    Sledujeme souboj v rohu pásma Hlinska.
     
    57:12
    Brankář Kekula betony ztlumil dalekonosné nahození ke svým spoluhráčům, kteří rozehrávají od jeho brány.
     
    57:04
    Hrálo se hlavně ve středním pásmu, nakonec vše končí postavením mimo hru Východočechů.
     
    56:00
    Martin Hynek a Vladimírem Szilvou nedokázali zakončit a byl z toho nebezpečný kontr. Josef Hron narýsoval geniální pas před bránu, ale Daniela Králíčka, pokud se nepletu a byl to on, famózně vychytal gólman Kekula, když jeho ránu z voleje zblízka vytěsnil nad bránu!
     
    55:21
    Lukáš Bureš hodně dobře napadal havlíčkobrodskou rozehrávku za bránou soupeře a domácí pod tlakem jen odevzdali puk na hůl Hlinska.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Szilva (Pecen), 18. Nguyen (Bušek, Lacina), 27. Nguyen (Kříž), 40. Lacina (Nguyen), 61. Lacina (Hynek) – 7. J. Plachý (Havel), 9. Hron (Dítě, Bureš), 19. Chvojka, 53. Sobotka (Zídek)


    BK Havlíčkův Brod B: Adam (21. Kekula) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, Lacina, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Michálek, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek
    HC Hlinsko: Saifr (Černý) – Kunz, Poskočil, Sobotka, Koželuh, Pazdera "C" – Dítě, Tulis, Martin Zdražil, Zídek, Chvojka, Bureš, Králíček, Hron, J. Plachý, Havel

    Rozhodčí: Jiří Veselý – Jiří Motálek, Radek Vašátko
    thejrc.org