Zlín – K. Vary 1:3 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – HC Plzeň 4:6 (kon.)
Třinec – Slavia 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:6 (0:3, 2:2, 2:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 09.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jestli je v tomto utkání něco silnou stránkou domácích, pak jsou to přesilovky. Hned po buly mířil přesně za Koláře DENIS ŠŤASTNÝ, který tak zkompletoval hattrick. Asistence: Vítězslav Beutl, Jiří Kališ.
     
    51:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovku Kohoutům jdou! Hanáci přidávají třetí gól v početní výhodě, podruhé v utkání se navíc trefil DENIS ŠŤASTNÝ. Asistence: Miroslav Kuba, Pavel Tomaník.
     
    49:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další rychlý protiútok a další gól v podání Plzně! Na hranici pravého kruhu zůstal nikým nehlídán JAKUB POUR, který tvrdou střelou prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Kokoška, Petr Eret.
     
    35:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti dokazují, že se s nimi nevyplácí faulovat. I druhý gól přidávají v přesilové hře, když přesně mířil DOMINIK HAJŠMAN. Asistence: Adam Spálovský.
     
    30:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další gól a zvyšují na nepopulárního bůra pro Olomoucké. Plzeň se znovu dostala do samostatného úniku a z pravé strany mířil přesně za Davida Marka JAKUB VAVŘIČKA. Asistence: Matěj Chalupa, Marek Rubner.
     
    26:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kombinace před olomouckou brankou se hostům vyplácí a znovu uskakují domácím do tříbrankového rozdílu. Z těsné blízkosti mířil přesně za olomouckého brankáře MAREK RUBNER. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    20:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti velmi rychle využívají přesilovou hru a snižují náskok Plzně. Odražený puk dokázal doklepnout za Koláře DENIS ŠŤASTNÝ. Asistence: Adam Spálovský.
     
    19:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle už s Kohouty příliš dobře nevypadá. Z nenápadné střely k pravé tyči, která zřejmě propadla olomouckému brankáři výstrojí, se prosazuje MATĚJ CHALUPA. Asistence: Pokorný.
     
    06:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté těží z důrazu před brankou a po střele PETRA ERETA uskakují Kohoutům už do dvoubrankového rozdílu. Asistence: Josef Roubal.
     
    01:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi rychlý začátek ze strany Plzně. Hosté se udrželi v útočném pásmu, až před Davida Marka si sjel JAKUB POKORNÝ, který zblízka mířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Matyáš Kantner.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 21. Šťastný (Spálovský), 36. Hajšman (Spálovský), 52. Šťastný (Kuba, Tomaník), 58. Šťastný (Beutl, Kališ) – 2. Pokorný (Kantner), 7. Eret (Roubal J.), 20. Chalupa (Pokorný), 27. Rubner (Kaňák), 31. Vavřička (Chalupa, Rubner), 50. Pour (Kokoška, Eret)


    HC Olomouc: Marek David (31. Pospíšil) – Spurný, Spálovský, Kališ, Beutl, Škoda – Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Beier, Marek Dominik (C), Tomaník, Jelínek, Šťastný, Kuba.
    HC Plzeň 1929: Kolář (Zeman) – Kačena, Staněk, Váchal, Kaňák, Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, Roubal J., Kokoška, Roubal D., Eret, Rubner.

    Rozhodčí: Vrba – Kleprlík, Komínek
    thejrc.org