Vítkovice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.)
Litvínov – Zlín 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.12.2016, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Pak následovala potyčka a vyloučení na obou stranách. Odchází Harant (KVA) a Vitásek (LIB).
     
    56:07
    Již zmíněný protiútok musel Dujsík (KVA) řešit nedovoleným bráněním. Liberec se další početní výhodou může vrátit zpět do hry.
     
    53:27
    Teď si vyzkouší početní výhodu i hosté. Dvě minuty si na trestné lavici posedí Harant (KVA).
     
    50:49
    Liberečtí jsou pomalí, nestíhají a z toho pramení jejich fauly. Nyní slabé nasazení kompenzoval faulem Mikyska (LIB).
     
    46:46
    Tentokrát už není o vyloučení sporu. U mantinelu se dopustil očividného podražení Bližňák (LIB).
     
    42:19
    Energie si zkusí přesilovou hru. Kdyby jí využila, bylo by nejspíš rozhodnuto. Na trestnou lavici odchází Pyrochta (LIB).
     
    35:57
    Bartovič (LIB) nyní údajně podrazil Haranta a odchází na trestnou lavici. I tentokrát se ale jednalo o velmi sporné vyloučení.
     
    33:12
    Sudí opět vylučuje na domácí straně. Dvě minuty dostává Dujsík (KVA) a KV Arena dává svůj nesouhlas hodně hlasitě najevo.
     
    26:29
    K velké nevoli domácích fanoušků nyní sudí vylučuje na domácí straně. Tomáš Harkabus (KVA) podle rozhodčího zastavil protiútok soupeře nedovoleným zákrokem, a tak si půjde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    20:35
    Energie si navíc zahraje ještě přesilovou hru. Ondřej Vitásek (LIB) si odsedí dvě minuty na trestné lavici za podražení.
     
    14:14
    Další vyloučení. Tentokrát ale na druhé straně. Středem hřiště mířil k brance Rachůnek, ale nedovoleným způsobem jej zastavil Krenželok (LIB).
     
    08:32
    Je tu první reklamní brejk a zároveň i vyloučení. Na trestnou lavici dnes jako první usedá Jakub Flek (KVA). A něco k hokeji. Hraje se v celkem dobrém tempu, ale zatím zároveň i hodně opatrně. Šancí je málo a střel také. Snad přesilová hra zápas ještě oživí.
    Marken.cz

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 15. Gríger (Skuhravý, Kindl), 21. Mikulík (Harant), 31. T. Rachůnek (Rýgl, Tuominen), 48. Skuhravý (Gríger), 60. T. Rachůnek (Harant) – 29. Svačina (Jánošík, Bartovič), 55. Lakatoš (Ševc, Radivojevič), 58. Bartovič (Svačina, Lakatoš)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – Harant, Dujsík, Rýgl, Sičák (A), Tomáš Dvořák, Benák – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec (A), Skuhravý (C), Gorčík – Kindl, Stloukal, V. Tomeček – Harkabus, Gríger, Flek.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Bláha) – Ševc (A), Pyrochta, Vitásek, Jánošík, Derner, Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Lakatoš – Radivojevič (C), J. Mikyska, Svačina – Bartovič, J. Stránský, J. Vlach – Vantuch, Ordoš, Bližňák.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Pešek, Jelínek
    bahis siteleri