Vítkovice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.)
Litvínov – Zlín 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.12.2016, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Pak následovala potyčka a vyloučení na obou stranách. Odchází Harant (KVA) a Vitásek (LIB).
    59:36 Tomáš RACHŮNEK - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Je rozhodnuto. TOMÁŠ RACHŮNEK si dosprintoval pro vyhozený kotouč, objel s ním branku a zasunul puk rovnou mezi tyče. Asistence: Tomáš Harant
    57:26 Milan BARTOVIČ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je tu kontaktní branka. Puk odražený od tyčky se dostal k MILANU BARTOVIČOVI, který bez problému rozvlnil odkrytou síť. Asistence: Vladimír Svačina, Dominik Lakatoš
     
    57:03
    Hosté to zkouší bez brankáře.
     
    56:07
    Již zmíněný protiútok musel Dujsík (KVA) řešit nedovoleným bráněním. Liberec se další početní výhodou může vrátit zpět do hry.
    54:56 Dominik LAKATOŠ - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nakonec se ale Liberec i tak prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek. Od modré dostal střelou na dvakrát puk před branku Radivojevič, Závorka jej srazil jen pod sebe a Bartovič jednoduše uvolnil před prázdnou brankou DOMINIKA LAKATOŠE, který se už nemýlil. Asistence: Martin Ševc, Branko Radivojevič
     
    53:27
    Teď si vyzkouší početní výhodu i hosté. Dvě minuty si na trestné lavici posedí Harant (KVA).
     
    53:03
    Teď už jsou hosté v pěti, ale ještě než naskočil Mikyska do hry rozezněla stadion ještě jedna tyčka Willlovi branky.
     
    52:25
    Domácí se teď dostali do skvělých pozic a hned dva hráči si zkusili dorazit skákavý puk do prázdné brány. Jednou ještě pohotový brankář a podruhé tyčka.
     
    50:49
    Liberečtí jsou pomalí, nestíhají a z toho pramení jejich fauly. Nyní slabé nasazení kompenzoval faulem Mikyska (LIB).
    47:57 Václav SKUHRAVÝ - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Zdá se, že je rozhodnuto. Liberec nevyužil přečíslení tří na jednoho a vzápětí unikl po křídle VÁCLAV SKUHRAVÝ, který fantasticky trefil vzdálený horní růžek branky a svou branku pak mohl s domácím fanklubem oslavit parádním tanečkem. Asistence: Dávid Gríger
     
    46:46
    Tentokrát už není o vyloučení sporu. U mantinelu se dopustil očividného podražení Bližňák (LIB).
     
    42:19
    Energie si zkusí přesilovou hru. Kdyby jí využila, bylo by nejspíš rozhodnuto. Na trestnou lavici odchází Pyrochta (LIB).
     
    39:39
    Rachůnek se dostal do úniku, ale jel z velkého úhlu, a tak mu nezbývalo téměř nic, než to zkusit po vzoru Tomáše Hertla. Ale neuspěl.
     
    37:29
    Obrovská šance. Do samostatného úniku se podruhé během třetiny dostal Mikulík. Tentokrát zkoušel kličku do bekhendu, ale kotouč nepřizvedl v závěru dostatečně nad Willův beton.
     
    35:57
    Bartovič (LIB) nyní údajně podrazil Haranta a odchází na trestnou lavici. I tentokrát se ale jednalo o velmi sporné vyloučení.
     
    33:12
    Sudí opět vylučuje na domácí straně. Dvě minuty dostává Dujsík (KVA) a KV Arena dává svůj nesouhlas hodně hlasitě najevo.
    30:38 Tomáš RACHŮNEK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energie vznikla zmatku, který přišel po rozpačitém střídání Liberce. Zpočátku to sice vypadalo, že se hosté už ubrání, ale nakonec vše domácí vyřešili krásnou kombinací. Tuominen dostal puk do mezikruží, posunul jej na Rýgla, a ten kolmicí našel na druhé straně TOMÁŠE RACHŮNKA, který už jen zakončoval proti bezmocnému Willovi do prázdné branky. Asistence: Martin Rýgl, Henri Tuominen
    28:23 Vladimír SVAČINA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:23
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nakonec ale hostům stačila jen jedna. VLADIMÍR SVAČINA nic neřešil. Zpracoval puk, povyjel si s ním více do středu hřiště a střelou na bližší tyč připravil Závorku o čisté konto. Asistence: Adam Jánošík, Milan Bartovič
     
    26:29
    K velké nevoli domácích fanoušků nyní sudí vylučuje na domácí straně. Tomáš Harkabus (KVA) podle rozhodčího zastavil protiútok soupeře nedovoleným zákrokem, a tak si půjde na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    20:35
    Energie si navíc zahraje ještě přesilovou hru. Ondřej Vitásek (LIB) si odsedí dvě minuty na trestné lavici za podražení.
    20:13 Milan MIKULÍK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    I tentokrát vyhrál vhazování Liberec, ale ten puk nahodil pouze za branku soupeře a hosté sehráli bleskurychlý protiútok. Přesným pasem podél mantinelu našel Harant MILANA MIKULÍKA, který svůj samostatný únik vzápětí zakončil přesnou trefou na zadní tyč. Asistence: Tomáš Harant
    14:58 Dávid GRÍGER - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    První branka je na světě. Parádní práci nyní odvedl Kindl, který se prosmýkl až do mezikruží a pak v kruhu skvěle našel Skuhravého, který tvrdou střelou prostřelil Willa. Puk se ale zastavil před brankovou čarou a do branky ho ještě musel dostrčit pohotový DÁVID GRÍGER. Asistence: Václav Skuhravý, Denis Kindl
     
    14:14
    Další vyloučení. Tentokrát ale na druhé straně. Středem hřiště mířil k brance Rachůnek, ale nedovoleným způsobem jej zastavil Krenželok (LIB).
     
    12:48
    Energie se konečně dostala do útoku a hned z toho byla šance. Před branku se prokousal Kindl, který ještě pod sebou hledal Stloukala, ale ten trefil z úhlu jen Willův beton.
     
    08:32
    Je tu první reklamní brejk a zároveň i vyloučení. Na trestnou lavici dnes jako první usedá Jakub Flek (KVA). A něco k hokeji. Hraje se v celkem dobrém tempu, ale zatím zároveň i hodně opatrně. Šancí je málo a střel také. Snad přesilová hra zápas ještě oživí.
    Marken.cz

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 15. Gríger (Skuhravý, Kindl), 21. Mikulík (Harant), 31. T. Rachůnek (Rýgl, Tuominen), 48. Skuhravý (Gríger), 60. T. Rachůnek (Harant) – 29. Svačina (Jánošík, Bartovič), 55. Lakatoš (Ševc, Radivojevič), 58. Bartovič (Svačina, Lakatoš)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – Harant, Dujsík, Rýgl, Sičák (A), Tomáš Dvořák, Benák – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec (A), Skuhravý (C), Gorčík – Kindl, Stloukal, V. Tomeček – Harkabus, Gríger, Flek.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Bláha) – Ševc (A), Pyrochta, Vitásek, Jánošík, Derner, Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Lakatoš – Radivojevič (C), J. Mikyska, Svačina – Bartovič, J. Stránský, J. Vlach – Vantuch, Ordoš, Bližňák.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Pešek, Jelínek
    bahis siteleri