Čeljabinsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Magnitogorsk – Kunlun 4:2 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 3:4 (po pr.) | N.Novgorod – Kazaň 2:0 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 0:5 (kon.)
Spartak Moskva – Toljatti 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 6:3 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:3 (0:0, 2:2, 4:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 10.12.2016, 15:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu konec zápasu, který nakonec ovládli domácí. A to i přesto, že v jeho průběhu už prohrávali 0:2! Pak ale nastříleli pět branek za sebou a ani gól Jakuba Nakládala už ze závěru třetí třetiny žádné drama neudělal. (17:58:14)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě stihli prosadit, ALEXEJ CVETKOV si počkal u branky na odražený kotouč, který pak pohodlně uklidil k pravé tyčce. Asistence: Ilja Nikulin, Fjodorov.
     
    59:33
    A tohle je definitivní konec, Kozun trefil prothráče holí do obličeje a je vyloučen.
     
    59:33
    Nikulin mohl rozhodnout, prázdnou branku ale netrefil.
     
    58:50
    Hosté hrají v šesti, s pukem, ale u vlastní branky...
     
    58:20
    Kozun hned po buly pálil, Jerjomenko měl ale odkrytý výhled a neměl tak problém zasáhnout.
     
    58:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hostům se to daří! Puk se po zakroku Jerjomenaka dostal k JAKUBU NAKLÁDALOVI, který jej pohotově z ostrého úhlu poslal za moskevského gólmana! Asistence: Loktionov, Apalkov.
     
    56:58
    Ilja Nikulin bude pykat za podražení, zřejmě poslední šance pro hosty, pokud chtějí zvrátit utkání na svoji stranu.
     
    55:11
    Hosté se snaží ještě něco vymyslet, vůbec se jim ale nedaří dostat do střeleckých pozic. Jerjomenko hru jen pozoruje ze své branky a nemusí téměř zasahovat, naopak Murygin na druhé straně musel vytáhnout další dobrý zákrok.
     
    52:18
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak tady to vypadá, že už je hotovo. Času sice zbývá dost, hostům se však úplně rozpadla hra a inkasovali už pět gólů za sebou! Ten poslední přidal ARŤOM PODŠENDJALOV, který zužitkoval při přečíslení dvou na jednoho parádní nahrávku Denise Kokareva! Asistence: Denis Kokarev.
     
    51:00
    Hraje se znovu před brankou hostujícího gólmana Murygina, který má teď rozhodně víc práce.
     
    49:47
    Domácím hrozil ofsajd, musí tak vyklidit pásmo a puk získali hosté.
     
    47:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba hostí, která končí gólem! Hostující beci nezvládli vyhodit puk, který zachytil Gorovikov. Ten na nic nečekal a poslal jej před branku, kde jej šikovnou teči usměrnil DENIS KOKAREV. Asistence: Gorovikov, Podšendjalov.
     
    46:42
    Domácí v plném počtu.
     
    46:35
    Neuvěřitelný Jerjomenko drží Moskvu stále ve vedení, hosté teď mělu celou řadu dobrých šancí, ani jednou ale na domácího gólmana nevyzráli!
     
    45:56
    Kontiola mohl srovnat, na levé straně byl zcela sám proti Jerjomenkovi a mohl si vybrat, kam puk pošle! Jenže nakonec trefil jen tyčku, od které se puk odrazil mimo.
     
    45:15
    Hosté hned po buly mají drtivý tlak, ale Jerjomenko fantasticky zasáhnul proti dvěma střelám útočníků, dobře si pak poradil s pokusem Nakládala!

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 35. Karpov, 40. I. Nikulin (Cvetkov, Fjodorov), 43. Rybakov (Kokarev), 48. Kokarev (Gorovikov, Podšendjalov), 53. Podšendjalov (Kokarev), 60. Cvetkov (I. Nikulin, Fjodorov) – 25. Kartajev (Nakládal, Čerepanov), 31. Talbot (Kraskovskij), 58. Nakládal (Loktionov, Apalkov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – D. Višněvskij, M. Robinson, Makljukov, I. Nikulin, Rylov, Solovjov – Fjodorov, Cvetkov, A. Galimov – Karpov, Brjukvin, A. Těreščenko (C) – Podšendjalov, Gorovikov (A), Kokarev (A) – Sopin, Rybakov, Kokujov – Igumnov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Gavrikov, Čerepanov, Nakládal, Koledov, Ljubuškin, Rafikov, Pašnin – Talbot, Kontiola, Kozun – Apalkov (A), Loktionov, Averin (A) – Iljenko, Kadějkin, Kartajev – Fatějev, Kraskovskij, Kudrjavcev.

    Rozhodčí: Buturlin, Sidorenko – Goljak, Dědjulja.
    thejrc.org