Pardubice – Sparta 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (0:1, 1:0, 4:0)
HC Sparta Praha
Neděle 11.12.2016, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kéž by všechny zápasy mládežnických soutěží měly úroveň toho dnešního! S tímto přáním se s vámi z malé haly pardubické Tipsport areny loučím a u dalšího zápasu mládeže se budu těšit na počtenou. (18:06:50)
     
    V hlavním městě východočeského hokeje jsme dnes viděli utkání, které svou kvalitou muselo nadchnout všechny přítomné diváky! Sparťané sice brzy vedli, postupem času ale přebrali otěže zápasu domácí a hlavně díky gólově vydařené třetí třetině se mohou radovat z vysoké výhry 5:1.

    Pardubice po sérii tří porážek o něco stáhli manko na postupové 8. místo, které v tabulce DHL Extraligy juniorů okupuje právě jejich dnešní soupeř z hlavního města.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden gól Pardubic! Na vrcholku kruhu se do puku opřel MARTIN KAUT a tvrdou střelou překonal Wolfa, který se za jeho dělovkou mohl už pouze ohlédnout. Domácí sniper si dnes za svou aktivitu gól zasloužil. Asistence: Daniel Klinecký a Václav Zídek.
     
    58:22
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jandus – 2 min., sekání).
     
    57:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sparta už to zkoušela se šešti hráči v poli, když se puku zmocnili Václav Zídek a DANIEL KLINECKÝ, kteří se vydali sami vstříc poslednímu bránícímu hráči. Domácí borci si několikrát vyměnili puk a druhý jmenovaný ho pak dovezl do prázdné klece! Troufnu si říct, že dnes je hotovo. Asistence: Václav Zídek.
     
    57:28
    Oba týmy v plném počtu.
     
    55:39
    Martinec je po gólu nabuzený a teď málem skóroval podruhé, když obkroužil Wolfovu branku a jen o kousek se mu nepodařilo protlačit puk za brankovou čáru!
     
    55:28
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Zadina – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jandus – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvougólového trháku! Na Faltysovu nabídku na brankoviště si sjel JAKUB MARTINEC a usměrnil puk za Wolfa – 3:1! Asistence: Vojtěch Faltys.
     
    54:36
    Sparta je kompletní.
     
    54:16
    Jeřábek v oslabení v šanci před Kloučkem, ten musel zasahovat po dlouhé době bez zákroku. Se střelou hostujícího obránce si ale poradil.
     
    53:57
    Domácím se znovu nepodařilo déle udržet v pásmu.
     
    53:18
    Hokejisté v rudém se zatím dobře brání, Pardubice nemůžou rozestavět svou přesilovkovou formaci.
     
    52:36
    Přesilovka pro Dynamo, za sekání je totiž vyloučen Martin Jandus (SPA).
     
    51:31
    Sparta už do konce přesilovka nic nevymyslela, Dušek je na ledě a domácí v plném počtu.
     
    50:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se ujímají vedení! Ve vlastním oslabení vybojoval ve středním pásmu puk VÁCLAV ZÍDEK, který pak pláchl hostujícímu bekovi a krásnou střelou o tyčku překonal Wolfa! Zídek je na východě Čech na hostování právě ze Sparty a gól proti svým bývalým spoluhráčům náležitě oslavil! Bez asistence.
     
    50:22
    ... a znovu.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 23. Martinec (Trejbal), 51. Zídek, 56. Martinec (Faltys), 58. Klinecký (Zídek), 60. Kaut (Klinecký, Zídek) – 8. Wojnar (Dubský)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Klinecký, Kučera, Rudy, Šklíba, Trejbal, Zukal – Dušek, Kaut, Martinec, Petrus, Rohlík, Roubal, Štefka, Syrovec, Voženílek, Zadina, Zídek.
    HC Sparta Praha: Wolf (Nahodil) – Duben, Eliáš, Janda, Jandus M., Jeřábek, Mrkvička, Vandas – Chlouba, Dubský, Jandus T., Kern, Krátký, Kulda, Maršoun, Pejchal, Seniov, Svoboda, Wojnar.

    Rozhodčí: Horinek – Potůček, Špringl ml.
    bahis siteleri