Zlín – Žďár n/S 11:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 7:6 (kon.)
Liberec – Tábor 6:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Letňany – Mountfield HK 1:6 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 1:4 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:4 (po pr.)
K. Vary – Kobra 4:3 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 2:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 11.12.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží třinecké Oceláře v souboji o první místo tabulky 5:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (14:17:12)
     
    Ve třetí třetině si již Jihlava výhru pohlídala. Nejprve v jednapadesáté minutě zvýšil její vedení na tři branky Tomáš Pigl a byť Třinec hned poté snížil po trefě Tobiáše Marguše, tři body si již Dukla vzít nenechala a posouvá se na první místo tabulky – 5:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Jihlava stále krouží před brankou Kučery, kde nyní dlouho udržel kotouč Najman a nabral svůj tým další vteřiny, které Duklu směřují k vítězství.
     
    58:37
    Na tyčku zahrál i střelou z prostoru mezi kruhy útočník Ondřej Svoboda.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:54
    Rána Tomáše Pigla z vrcholu levého kruhu prolétla těsně vedle levé tyče z pohledu gólmana Ocelářů.
     
    56:15
    Nyní se Kučera roztáhl v brankovišti a u pravé tyče zneškodnil střelu Ondřeje Svobody zblízka po Najmanově přihrávce.
     
    55:31
    Jakub Krajíček dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela volný, ovšem z výborné pozice přestřelil branku a druhý gól tak dnes zatím nedává.
     
    54:59
    A stejně snadno dává Dukla puk do středního pásma.
     
    54:33
    Jihlava rozhodně nemusí nikam chvátat, zatím je blíže ke třem bodům. Třinečtí se ale poměrně snadno dostávají znovu před Chaloupka.
     
    53:41
    A málem se jim to povedlo, protože kapitán Tobiáš Marguš z levého kruhu orazítkoval vzdálenější tyč branky Chaloupka.
     
    52:37
    Třinečtí ještě ožili a snaží se vstřelit kontaktní branku, která by je vrátila do zápasu.
     
    51:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    S góly se nám nyní pořádně roztrhl pytel. Králík vyslal do situace jeden na jednoho kapitána TOBIÁŠE MARGUŠE, který získal nad obráncem soupeře výhodu, natlačil se k brance a bekhendem poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Králík.
     
    50:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se poprvé v utkání dostává do vedení o tři branky. Rašín vyhodil kotouč, proti kterému vyjel až na levý kruh gólman hostí Kučera. U kotouče byl ale o maličko dříve TOMÁŠ PIGL, jenž puk zasáhl jako první a kolem gólmana jej usměrnil do odkryté klece. Asistence: Patrik Rašín.
     
    49:10
    Ani nyní se domácí neradují. Svoboda našel přihrávkou zpoza braky mezi kruhy nehlídaného Vítězslava Brože, který si na Kučeru také nepřišel.
     
    48:23
    Konderlovu střelu zastavil na modré Krajíček a hned poté se domácí dostali do přečíslení tři na dva. Puk se po něm dostal před branku k Čermákovi, který zkusil bekhendovou střelu, jíž vyrazil Kučera a vzápětí domácí útočník promáchl puk před volnou brankou.
     
    48:12
    Kapitán hostí Tobiáš Marguš zkusil prudkou střelu z pravého kruhu, kterou nejprve srazil Chaloupek před sebe a poté puk doslova zasedl.
     
    47:34
    Rybnikár vyvezl puk z vlastního obranného pásma prakticky až k brance soupeře, kde narazil na hráz jménem obranná hra Dukly.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Pigl (Chlubna), 8. Zadražil (Pigl, Čermák), 38. Chlubna (Najman, V. Brož), 38. Krajíček (Piskač, Čermák), 51. Pigl (Rašín) – 17. Matěj (Macháček), 31. Matěj (Mikler), 52. Marguš (Králík)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Holata) – P. Brož, Smolko, Barák, Rašín, Křišta, PIskač – V. Brož, Najman, Svoboda – Chlubna, Juda, Pigl – Mihulka, Čermák, Zadražil – Krajíček. Trenér: Petr Svoboda
    HC Oceláři Třinec: Kučera (Švancara) – Bulava, Cienciala, Wantulok, Konderla, Mituchovič, Srníček, Weber – Rybnikár, Čmiel, Marguš – Mikler, Macháček, Matěj – Králík, Wardas, Jurzyca – Stročka. Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Pokorný – Rampír, Šťastná

    Diváci: 84
    bahis siteleri