Nitra – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.) | Poprad – Martin 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:0 (kon.)
Zvolen – Trenčín 6:2 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 7:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 11.12.2016, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:09 PULIŠ - 6:2
     
    57:09
    Zvolen dal gól!
    Neskutočné. RADOVAN PULIŠ strieľa dnes svoj už štvrtý gól. Opäť zostal nepokrytý medzi kruhmi, kde dostal ideálnu prihrávku od Zuzina a nemýlil sa, tentokrát popri vyrážačke.

    Asistoval: Peter Zuzin.
    56:23 DLOUHÝ - 5:2
     
    56:23
    Trenčín dal gól!
    Hostia znižujú. Od modrej vystrelil Jakub Gašoarovič, puk bránu netrafil ale od mantinelu sa odrazil rovno pred RADKA DLOUHÉHO a ten ho už poľahky zasunul do odkrytej brány.

    Asistencie: Jakub Gašparovič a Július Danko.
    48:16 HRAŠKO - 5:1
     
    48:16
    Zvolen dal gól!
    Trochu kostrbatú a statickú presilovku nakoniec domáci dokázali využiť. Tesne pred Cháberom sa po dorážke raduje PETER HRAŠKO, ktorý najprv s prvou strelou neuspel.

    Asistovali: Juraj Majdan a Pavel Klhůfek.
    35:55 PULIŠ - 4:1
     
    35:55
    Zvolen dal gól!
    Peter Zuzin sa pekne obtočil okolo brány hostí a poslal puk do ohňa na RADA PULIŠA a ten strelou bez prípravy strieľa v zápase svoj tretí gól. Hetrik domáceho kanoniera a na ľad pristála prvá šilotovka.

    Asistoval: Peter Zuzin.
    34:49 MAJDAN - 3:1
     
    34:49
    Zvolen dal gól!
    Rovnako aj domáci využívajú presilovku, ale trošku šťastnejším gólom ako hostia. Bruno Mráz prihral na stred pásma JURAJOVI MAJDANOVI, ten okamžite vystrelil a strelu za Cháberu tečoval jeden v obrancov Dukly.

    Asistovali: Bruno Mráz a Tomáš Valenta
    32:05 HOSSA - 2:1
     
    32:05
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovku o dvoch hráčov. Lukáš Kozák na modrej vrátil puk MARCELOVI HOSSOVI, ten vystrelil a prepálil všetkon pred sebou. Znížené 2:1.

    Asistencia: Lukáš Kozák
    28:14 PULIŠ - 2:0
     
    28:14
    Zvolen dal gól!
    Tak a privolal som druhý domáci gól. Domáci ale fakt nesmierne pridali a po Zuzinovej aktivite pridáva druhý gól opäť RADOVAN PULIŠ. Dosiahol ho strelou medzi betóny medzi kruhmi z bezprostrednej blízkosti Cháberu.

    Asistovali: Michal Ivan a Peter Zuzin.
    02:21 PULIŠ - 1:0
     
    02:21
    Zvolen dal gól!
    Tretia strela na Cháberu končí v sieti. Peter Zuzin doviezol puk spoza brány a vystrelil, k odrazenému puku sa dostal RADOVA PULIŠ a jeho pokus končí v sieti.

    Asistencia: Peter Zuzin a Michal Novák.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 3. Puliš (Zuzin, M. Novák), 29. Puliš (Ivan, Zuzin), 35. Majdan (B.Mráz, Valenta), 36. Puliš (Zuzin), 49. Hraško (Majdan, Klhůfek), 58. Puliš (Zuzin) – 33. Hossa (Kozák), 57. Dlouhý (Danko, Gašparovič)


    HKM Zvolen: Šimko (Baroš) – Ivan, M. Novák, Valenta, Hraško, Plekhanov, Habšuda, Dubeň, Hataš – Zuzin, Puliš, L. Novák – Majdan, Mráz, Klhůfek – Šišovský, Jurík, Žilka – Marcinek, Jakubík, Misenev
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kompas) – Obšut, Bohunický, Holenda, Kozák, Šefčík, Danko, Ďurkech – T. Sýkora, Bulík, Hossa – Gašparovič, Sojčík, R. Dlouhý – Síkela, Tužinský, Hudec – Briestenský, Švec, D. Novák – Šimun

    Rozhodčí: D.Konc, Majling – Výleta, M.Orolin

    Diváci: 1159
    bahis siteleri